Sırtından vurulmak, acı deneyim

Gerçek yüzlerini açığa çıkarmışlar, yapacak tek şey tehditlerine boyun eğmeyip uzaklaşman en güzeli kafan rahat olur.Nişanlın da başka kimselerin laflarına itimat ediyorsa zaten hiç aile kurulmaz, saklama gerekirse azcık çıtlat kapıları kötü düşüncelere kapatmış olursun en azından...

Durumu nisanliniza siz anlatin sizden duymus olsun.

Etrafinda adam koymam da ne demek yılan beslemissin koynunda canim cin olmadan adam carpmaya kalkmasın cirkefe bak sen. Nisanlini nasil uzaklastirmayi planliyor acaba onu anlamadim

Buyudun tebrikler :KK66:

Buyuyunce kimsenin etrafinda her derdini anlattigi kimseler kalmiyor bazi seyleri icimizde kendimiz hallediyoruz.Kardesler birbirini tanimiyor yeri geliyor 15 yillik arkadas kim bosver.

Ne yapabilirde nisanlini kacirabilir kendinden eminsen ne olabilir.

Nişanlının duymasindan çekindiğin bir durum var mı bunların bildiği ? Anlat nisanlina ikisiyle de arkadasliginin bittigiini şöyle. Ve bu ikisini asla affetme. Arkadaş değil bunlar kuyu kazıci çürük elmalar. At gitsin

beni tehdit ettiği şeyler de, ben görümce adayının sevmediğim hareketleri, ailesinin yanlış bulduğum bi takım şeylerini falan dost bilip dertleşmiştim bununla.gidip onları yetiştirme ihtimali beni rahatsız etti.nişanlım da haklı olarak kızar yani neden hakkımızda bunları dedin diye. ya da mesela nişanlımın abisiyle bi konuda çok ters düşmüştük, o "erkek yapar kadın yapamaz" kafasında biridir.ben de namusun sadece kadına ait olmadığını söyleyen güzel bi yazı paylaşmıştım, bunu da ayşe'yle yazışarak konuşmuştuk, o "gönderme mi" diye sormuştu, ben de "evet o okusun, ne kadar yanlış düşündüğünü görsün, o erkekmiş de yaparmış..." gibisinden bişeyler söylemiştim biraz saygısız bi üslupla.onun görüntülerini falan atar, hiç hoş olmaz yani.
En büyük darbeyi nedense hep en yakınlarımızdan yiyoruz. 15 senedir yanında tuttuģun, kardeş bildigin insanlar bunu yapabiliyorsa daha neler göreceģiz Allah bilir.

Ben bu yaşananlarda art niyet ve kıskançlık sezdim. Ama gör bak o iki arkadaşinın da yakındır aralarının aćılması.

Tehtidlere aldırış etme. Az ćok sen de onun sırlarını biliyorsundur. Azcık aklı varsa buna cesaret etmemeli.
benim onun hakkında bildiklerim burdan bağdata yol olur.ama hiç bunlarla ilgili tehdit etmek aklımın ucuna gelmedi.

"İkinizin de yaptıkları ortaya çıkarsa kimin çevresinde arkadaş kalmıyormuş görürüz" deseydiniz. Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış, onlarinki de bu hesap. Korkacağınız bir şey yok ki, onlar korksun çekinsin. Nişanlınıza da durumları anlatın. Zaten bir şey diyemez de ola ki dese de sizi kötülemek için söylediğini düşünür. Ses kaydı aldığını sanmam siz konuşurken. :)

Arkasinda duramayacagin sozler soyleme bir daha sana ders olsun.Nisanlinada konusmadiginizi soyle yeter muhattap olma de.
zaten öyle pişmanım ki anlatamam, burda da görümce vs hakkında bi durum olunca yazıp anlatıp konuşuyoruz, onu da dost bildim dertleştim böyle dedi bana falan diye, tamam çok kötü laflar değil söylediklerim ama duyulması hoş olmaz.nişanlım onla zaten hiç muhatap olmaz da yine de beni çok rahatsız etti bu durum. ha şu da var onla dertleştiğim konuların çoğunu ben nişanlımla da dertleştim, hatta tartıştığımız da oldu.ama bunu başkasına anlatmamı istemez.

Yaşamıştım ben de neredeyse aynı şey.
Kendi pisliklerini kapatmak için çevrene saldırmakla tehdit ederler.
Hiç korkma seni seven zaten onların oyunlarına gelmez,çirkefliklerini cümle aleme kendileri duyurmuş olur.

zaten öyle pişmanım ki anlatamam, burda da görümce vs hakkında bi durum olunca yazıp anlatıp konuşuyoruz, onu da dost bildim dertleştim böyle dedi bana falan diye, tamam çok kötü laflar değil söylediklerim ama duyulması hoş olmaz.nişanlım onla zaten hiç muhatap olmaz da yine de beni çok rahatsız etti bu durum. ha şu da var onla dertleştiğim konuların çoğunu ben nişanlımla da dertleştim, hatta tartıştığımız da oldu.ama bunu başkasına anlatmamı istemez.
Cok sorun olmaz bence cok dert etmeyin bundan sonra burda gorumceyi cekistirelim lutfen :D

Yaşamıştım ben de neredeyse aynı şey.
Kendi pisliklerini kapatmak için çevrene saldırmakla tehdit ederler.
Hiç korkma seni seven zaten onların oyunlarına gelmez,çirkefliklerini cümle aleme kendileri duyurmuş olur.
ya bi de çok üzüldüm, çok alışmışım varlığına. aslı neyse de ayşe'nin yaptığı çok koydu gerçekten. haftanın 2-3 günü bende kalırdı aileden biri gibiydi artık. kendime en ufak bi şey bile alsam aynısından 3 tane daha alırdım, kız kardeşime, anneme ve ona. tamam o da bize çok iyilik yaptı zamanında. neden bizi bu hale getirdi anlamıyorum. zaman geçtikçe kızgınlık yerini kırgınlığa bırakıyor.

Back
X