• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğimin ailesi, ailemle tanışmaya geliyor yardımınıza ihtiyacım var kızlar :)

emrahinaski

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2011
253
5
66
37
Ankara
Canımın içi gelip ailemle tanıştı şimdi de ailesi ile birlikte gelecekler, ne kadar zamanım var bilmiyorum en erken perşembe günü gelebileceklerini söyledi bana, heycan dorukta ailesi uzaktan geliyorlar ama oğullarının evinde kalacaklar, dediği gibi perşembe gelirlerse 5 ten sonra gelirler yoksa ben evde olmuyorum, kızlar çok heycanlıyım ne giyicem ne ikram edicez annemle kara kara düşünüyoruz.. Annesiyle sadece bir kez telefon ile görüştüm o da bayramdı, hiç görmedim çok merak ediyorum umarım heycandan birşeyleri döküp kırmam yahu siz neler yaşadınız nasıl giyindiniz ne ikram ettiniz bir akıl verin bu leylaya

şimdiden hayırlı olsun tatlım :34: bence etek giymelisin hatta elbise, bizimde ocakta olcak inş tanışma elbisemi aldım şimdiden :1:

(bekarım ama) elbise giymeni ama abrtılı bir topuk şaşalı bir elbise olmamasını tercih et derim:34: kaç kişi gelcekler eğer az kişiyse 3 çeşit pasta börek tarzı tabi onun öncesinde yemek faslı yapmak lazm olur galiba (gerçi görmeye geldiklerinde yemek yeme olduğunu hiç duymadım ama şimdi açım belkide onadan dedim:37:) tuzlu 2 çeşit birde tatlı bir çeşit kolayına ne gelirse haftaiçi (çalışıyorsun galiba) çalıştığını bildiklerinden okadar abartmaya gerek var mı bilmiyorum.. haftasonu olsa özenmemiş mi ne derler belkide:27:

sağol canım seninkide hayırlı olsun nasıl bir elbise aldın?

teşekkür ederim kuzumm :nazar: tanışmaya gelecekleri gün; üstü füme tül belime kadar altıda gri etek, sözün olacağı günde siyah kısa kollu beli oturuyo diz üstü alttan 10 cm lik kısmı pileli aynı şekilde kol kısmındada pile var kotondan almıştım canım ikisinide istersen oraya bak çok güzell elbiseler var

(bekarım ama) elbise giymeni ama abrtılı bir topuk şaşalı bir elbise olmamasını tercih et derim:34: kaç kişi gelcekler eğer az kişiyse 3 çeşit pasta börek tarzı tabi onun öncesinde yemek faslı yapmak lazm olur galiba (gerçi görmeye geldiklerinde yemek yeme olduğunu hiç duymadım ama şimdi açım belkide onadan dedim:37:) tuzlu 2 çeşit birde tatlı bir çeşit kolayına ne gelirse haftaiçi (çalışıyorsun galiba) çalıştığını bildiklerinden okadar abartmaya gerek var mı bilmiyorum.. haftasonu olsa özenmemiş mi ne derler belkide:27:

anne baba ve damat adayı 3 kişi gelecekler bizdede anne baba ben ve erkek kardeşim olacak, 2 elbise düşünüyorum ilki koyu füme rengi dümdüz bir elbise altına ayakkabı değilde dolgu topuk bir terlik olabilir, ikinci elbisem pudra ve kahve rengi göğüs kısmına kadar kahve eteği pudra ama çokta hevesli görünmek istemiyorum, düşündüğüm eteğin rengi gri hem spor hem klasik tarzda önden ayrılan bir pilesi var sadece kızlar ne zor işlermiş bunlar yaa off

Hayırlı olsun, ben tanışmada kumaş pantolon ve bluz giymiştim. Sadece tanışma olduğu için fazla abartmaya gerek yok bence, ikramlık ta çayın yanında tatlı tuzlu 3 çeşit hamur işi ve kısır yapılmıştı yanlış hatırlamıyosam. Sende kek börek poğaça kurabiye, en bildiklerinden seç işte :) ve patates salatası mercimek köftesi yada kısır gibi bişey de servis tabağında seviyorum ben şahsen :1: Ama uzak yoldan direk size gelirlerse ve de 5 ten sonra akşam yemeği saati oluyo aç olabilirler yemek vermekte gerekebilir bilemedim :26: yemek işini sevgiline sor bence..

Hayırlı olsun, ben tanışmada kumaş pantolon ve bluz giymiştim. Sadece tanışma olduğu için fazla abartmaya gerek yok bence, ikramlık ta çayın yanında tatlı tuzlu 3 çeşit hamur işi ve kısır yapılmıştı yanlış hatırlamıyosam. Sende kek börek poğaça kurabiye, en bildiklerinden seç işte :) ve patates salatası mercimek köftesi yada kısır gibi bişey de servis tabağında seviyorum ben şahsen :1: Ama uzak yoldan direk size gelirlerse ve de 5 ten sonra akşam yemeği saati oluyo aç olabilirler yemek vermekte gerekebilir bilemedim :26: yemek işini sevgiline sor bence..

sağol canım, uzak yoldan geliyorlar ama direk bize gelmeyecekler oğullarının evinde dinlenecekler sonra bize gelecekler, o yüzden yemeğe lüzum yok sanırım bende bilemiyorum, patates salatası fikrini sevdim kesinlikle menüye koyuyorum bunu :34:

Back