• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Sevdiğim sözler

"Adını bile duymak istemediklerini her gün görürsün; Yüzünü görmekten hiç sıkılmayacağınla ise aranda mesafeler vardır." /Bob Dylan/

"Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur." /Hz. Mevlana/

Kafana çivi çakmayı bile düşündüm.
Ama daha kötü bir şeye karar verdim;
-Seni görmezden geleceğim.

*The Libertine

Mevlana der ki; Sarılmayı bilir misin?
Sahiplenmeyi, sahiplendiğinde sadık kalmayı?
Sen bilir misin aşık olmayı?
Bölünebilir misin ikilere, üçlere gerekirse binlere?
Yapabilir misin?
Gerçekten sevebilir misin? "Sevmenin demesi" olmaz.
Unutma, ya çok seversin bir kere,
Ya da hiç sevemezsin.​

Bırak hayatına eşlik etmek isteyenler gelsin seninle.
Yolun bitimine kadar gelmeleri şart değil.
Herkesin gidebileceği bir yol vardır.
Sen yeter ki, yanında yer almayı bil.

-C Bukowski​

"Neden hep aynı tip insanları hayatıma çekiyorum?
Yüzler değişiyor, ama yaşadığım ilişkinin hissi aynı..."
"Bir türlü işte istediğim yere gelemiyorum, hep işler bir yere kadar geliyor, sonra aşağı gidiyor, veya tıkanıyor."​

"Pozitif düşüneceksin...
Hayata sımsıkı sarılacaksın...
İşinden kafanı kaldırıp sevdiklerinle vakit geçireceksin...
Sev ki, hücrelerin yenilensin...
Sana enerji vermeyecek hiç kimseyle de birlikte olma.."

William Shakespeare​

Bir bayana hanımefendilikten daha çok yakışan bir kıyafet, Ve onu zarafetten daha çok güzelleştiren bir makyaj yoktur...”
~Marquez

Geldim; gitmelere bekle diyerek. Attım valize bir kaç kırgınlık, bir iki vefasızlık, bir kaç acı söz işte bunlar benim hatırladıklarım. Bir kaç iyi söz, senin unuttukların. Geride kalan ne varsa boğazın sularına serdim. Geldim; korkma aç kapıyı, sende kalmaya değil, beni almaya geldim.

Hayatı Karışık hale getirmeyin;

Özlüyorsanız ARAYIN, görüşmek istiyorsanız DAVET EDİN, daha anlaşılır olmak için AÇIKLAYIN, kafanıza takılan birşey varsa SORUN, beğenmediyseniz AÇIK OLUN, hoşlandıysanız BELLİ EDİN, istiyorsanız BELLİ EDİN, seviyorsanız ÇEKİNMEYİN SÖYLEYİN ...

Hiçbir zaman doğru insan çıkmaz karşına. Ya zaman yanlıştır ya da insan.

Kağıda dokunan kalem, kibritten daha çok yangın çıkarır.

C. G. Chesterton

Allah derki ;
Kimi benden çok seversen onu senden alırım..
Ve ekler,
Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım ...
Mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur.
Olmaz deme sakın , Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur:31:

Ateş karşısında bozulmayan altın, altın karşısında bozulmayan kadın, kadın karşısında bozulmayan erkek; kalitelidir.

Back
X