Sevdiğim kişi başkasıyla nişanlandı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanfendi peşinden koşulmasını beklemiş, adamın kendine göre degişmesini beklemiş, ters tepmiş. Hshshs. Adama helal olsun duruşlu biriymiş. Sepet havasını çekmiş.
Adama ilgin olsa en başında reddetmezdin veya kendisine ulaşmak için bu kadar beklemezdin. Bir hissin yok ki bu kişiye karşı. Niye bu kadar üzüldün anlamadım.

Bence duygusal boşluğa düşmüşsünüz o bey de aklınıza gelmiş gibi. Aramak doğru bir fikir değil, ömümüze bakmak daha mantıklı sanki

Inglizceniz varsa "Limerence" kelimesi aratip bir kac Video izleyin. Sizin ki sadece obsesif romantizm. Baska birsey degil
Ay bi de dayanamıyorum falan. Sanki Leyla ile Mecnun, senelerdir sevgililer, çok büyük aşk ve paylaşımları var da adam ailesinin baskısıyla kaçıp evlenmiş. İçim kıyıldı

Nişanlı olmasi sorun değil mi sizin için?
Neye dayanamıyorsunuz ayrıca ya? Sevgiliniz değil bir seyiniz değilmiş.
Sizden sonra hemen nişanlaninca kıymetli olmuş sadece.
Allah akil fikir versin.

Bazılarınızın gerçekten çok kalpsizce yorum yaptığını düşünüyorum. Allah kimseyi benim düştüğüm konuma düşürmesin bu kişi benim kardeşimin arkadaşı sürekli önüme çıkacak birisi benim de ona duygularım vardı ama değişmez diye düşündüğüm içim biraz uzak durdum tekrar yazmasını bekledim yazmadı ben arayayım dedim nişanlandı. İnsan keşke duygularına hakim olabilse. Ben kolay kolay birine karşı bişeyler hissedemiyorum. O yüzden onu kaybetmek istemiyorum.

Adam nişanlanmış.
Azıcık utanmanız olsun.

Hanımefendi "benim de" dediğiniz şey bile yok ortada. Adamla oturup konuştunuz mu, görüştünüz mü hiç, size aşık mıymış o talip olma döneminde?

Ay bi de dayanamıyorum falan. Sanki Leyla ile Mecnun, senelerdir sevgililer, çok büyük aşk ve paylaşımları var da adam ailesinin baskısıyla kaçıp evlenmiş. İçim kıyıldı

Allahim yasanmislik birsey olsa belki gidip nisan basardi. Kendini rezil etse arkadasi kardesine söylemez mi sence. Adam bile simdi "ben ne alaka" der.

Görüştüm evet niyetinin ciddi olduğunu bana karşı olan duygularını açıkladı
Size bi duygusu olduğuna nasıl inandınız? Ben birine duygum varken 3 ay sonra nişanlanamam da çünkü. Adamın amacı evlenmek, siz de kardeşinizden torpilli gibi duruyorsunuz bakınca

Adam değişmemiş,onu öyle kabul eden biriyle nisanlanmis.İdrak sorununuz var,umarım bu sadece gönül işinde öyledir.Tum sosyal hayatınızda bu sorunla yaşamak zor ......
Utanmadan nişanlı adama msj atacaksınız öyle mi?? Her gün önünüze çıkacak bu kişi msj koca bir sittir çekerse ne olacak??? Daha iyi mi hissedecek yoksa yer yarılıp içine mi gireceksiniz??? Oldu kabul etti size döndü arkanızdan konuşulacak belki yüzünüze tukurecek insanlar olacak o kadar güçlü musunuz??? Bu aşk bunları yaşamaya değecek mi??? Oturun düşünün

"Ortada ask yok. Senin askin yok ki. Sen beni cildirtmak mi istiyorsun"

Adam nişanlı nişanlı??!! O zaman siz sevgilisi olan falan birine de göz koysanız peşine gideceksiniz yani? İmza olmayınca her şey mübah mı oluyor?
Adamı çoktan kaybetmişsiniz hanımefendi bunun kaybetmek istemiyorumu kalmamış artık. Adam nişanlandığına göre demek ki artık o kadını seviyor. Bırakın da insanlar mutlu olsun, kara çalı olmanın bir alemi yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…