- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.340
- 518
Adama ilgin olsa en başında reddetmezdin veya kendisine ulaşmak için bu kadar beklemezdin. Bir hissin yok ki bu kişiye karşı. Niye bu kadar üzüldün anlamadım.
Rekabet alanı açılmış, bu durum bir miktar canını sıkmış sadece.İyi de sevgilin olmamış , aranızda bir şey geçmemiş neyin sevgisi bu ?
Pargalı İbrahim’in dediği gibi …
Ne aşkı be ??
Ay bi de dayanamıyorum falan. Sanki Leyla ile Mecnun, senelerdir sevgililer, çok büyük aşk ve paylaşımları var da adam ailesinin baskısıyla kaçıp evlenmiş. İçim kıyıldıInglizceniz varsa "Limerence" kelimesi aratip bir kac Video izleyin. Sizin ki sadece obsesif romantizm. Baska birsey degil
Adam nişanlanmış.Bazılarınızın gerçekten çok kalpsizce yorum yaptığını düşünüyorum. Allah kimseyi benim düştüğüm konuma düşürmesin bu kişi benim kardeşimin arkadaşı sürekli önüme çıkacak birisi benim de ona duygularım vardı ama değişmez diye düşündüğüm içim biraz uzak durdum tekrar yazmasını bekledim yazmadı ben arayayım dedim nişanlandı. İnsan keşke duygularına hakim olabilse. Ben kolay kolay birine karşı bişeyler hissedemiyorum. O yüzden onu kaybetmek istemiyorum.
Hanımefendi "benim de" dediğiniz şey bile yok ortada. Adamla oturup konuştunuz mu, görüştünüz mü hiç, size aşık mıymış o talip olma döneminde?Bazılarınızın gerçekten çok kalpsizce yorum yaptığını düşünüyorum. Allah kimseyi benim düştüğüm konuma düşürmesin bu kişi benim kardeşimin arkadaşı sürekli önüme çıkacak birisi benim de ona duygularım vardı ama değişmez diye düşündüğüm içim biraz uzak durdum tekrar yazmasını bekledim yazmadı ben arayayım dedim nişanlandı. İnsan keşke duygularına hakim olabilse. Ben kolay kolay birine karşı bişeyler hissedemiyorum. O yüzden onu kaybetmek istemiyorum.
Görüştüm evet niyetinin ciddi olduğunu bana karşı olan duygularını açıkladıHanımefendi "benim de" dediğiniz şey bile yok ortada. Adamla oturup konuştunuz mu, görüştünüz mü hiç, size aşık mıymış o talip olma döneminde?
Sizden karşılık alamayınca 3 ay içinde de nisanlanmis. Ne duygu ama o kadar yoğun.Görüştüm evet niyetinin ciddi olduğunu bana karşı olan duygularını açıkladı
Ay bi de dayanamıyorum falan. Sanki Leyla ile Mecnun, senelerdir sevgililer, çok büyük aşk ve paylaşımları var da adam ailesinin baskısıyla kaçıp evlenmiş. İçim kıyıldı
Eee sonuç ? Siz reddedince başkasını tercih etmiş. Gayet normal.Görüştüm evet niyetinin ciddi olduğunu bana karşı olan duygularını açıkladı
Ay bi de dayanamıyorum falan. Sanki Leyla ile Mecnun, senelerdir sevgililer, çok büyük aşk ve paylaşımları var da adam ailesinin baskısıyla kaçıp evlenmiş. İçim kıyıldı
Size bi duygusu olduğuna nasıl inandınız? Ben birine duygum varken 3 ay sonra nişanlanamam da çünkü. Adamın amacı evlenmek, siz de kardeşinizden torpilli gibi duruyorsunuz bakıncaGörüştüm evet niyetinin ciddi olduğunu bana karşı olan duygularını açıkladı
Görüştüm evet niyetinin ciddi olduğunu bana karşı olan duygularını açıkladı
Adam değişmemiş,onu öyle kabul eden biriyle nisanlanmis.İdrak sorununuz var,umarım bu sadece gönül işinde öyledir.Tum sosyal hayatınızda bu sorunla yaşamak zor ......Bazılarınızın gerçekten çok kalpsizce yorum yaptığını düşünüyorum. Allah kimseyi benim düştüğüm konuma düşürmesin bu kişi benim kardeşimin arkadaşı sürekli önüme çıkacak birisi benim de ona duygularım vardı ama değişmez diye düşündüğüm içim biraz uzak durdum tekrar yazmasını bekledim yazmadı ben arayayım dedim nişanlandı. İnsan keşke duygularına hakim olabilse. Ben kolay kolay birine karşı bişeyler hissedemiyorum. O yüzden onu kaybetmek istemiyorum.
Adam değişmemiş,onu öyle kabul eden biriyle nisanlanmis.İdrak sorununuz var,umarım bu sadece gönül işinde öyledir.Tum sosyal hayatınızda bu sorunla yaşamak zor ......
Utanmadan nişanlı adama msj atacaksınız öyle mi?? Her gün önünüze çıkacak bu kişi msj koca bir sittir çekerse ne olacak??? Daha iyi mi hissedecek yoksa yer yarılıp içine mi gireceksiniz??? Oldu kabul etti size döndü arkanızdan konuşulacak belki yüzünüze tukurecek insanlar olacak o kadar güçlü musunuz??? Bu aşk bunları yaşamaya değecek mi??? Oturun düşünün
Adam nişanlı nişanlı??!! O zaman siz sevgilisi olan falan birine de göz koysanız peşine gideceksiniz yani? İmza olmayınca her şey mübah mı oluyor?Bazılarınızın gerçekten çok kalpsizce yorum yaptığını düşünüyorum. Allah kimseyi benim düştüğüm konuma düşürmesin bu kişi benim kardeşimin arkadaşı sürekli önüme çıkacak birisi benim de ona duygularım vardı ama değişmez diye düşündüğüm içim biraz uzak durdum tekrar yazmasını bekledim yazmadı ben arayayım dedim nişanlandı. İnsan keşke duygularına hakim olabilse. Ben kolay kolay birine karşı bişeyler hissedemiyorum. O yüzden onu kaybetmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?