- 24 Nisan 2020
- 1.096
- 1.206
- 63
- 26
adam parlağında oynatıyor işte kadından sıkılıncada sizi deneyecek, sizle beraberkende kumbilir kaç kişile iş icabı diyecek. 27 yaşındasınız bende konuyu 14 yaşında biri açtı sandım. Bana kalırsa sizin benlik algınız yok, kriteriniz yok.Adam evli kadonlık gururunuzu ayaklar altına aldığı gjbi hem sizinle hem annennizle dalga geçiyor ve attığı yalanlar yenilir yutulur değil. Kimse iş icabı evlenmez sizin gibi sosyal medayadan düşürdüğü biriyle evlenmiştir bakmış hevesini aldı sizide kenarda bekletiyordur. Kendinize saygınız varsa değil 4 yıl 20 yıllık tanıdık olsa bile silmeniz gerekir. Benimde vardı böyle ailem zorma evlendirdi dedi ağladı etti daha sonra kızın çocuğuna kadar aldırıp boşandı. Ama umrumda bile değildi boşanması o kadın hakkında evliyken konuşan bunları yapan benle evliykende yeni avlar bulduğunda bekle et diyecek. Adam heyecan arıyor resmen sizde liseli kız gibi inanıyorsunuz. Bu yaşta takıntı yapabileceğinizi sanmıyorum sadece konuşmasına alıştınız sanırım böylesi yılanı deliğinden çıkartır. Yapmanız gereken benlik algınızı geliştirin . Ben şuan 23 yaşındayım değim yalan bir söz 2 kere kere soru sorsalar hayırdır duyip bunalıyorum erkeklerden. Ben bu yaşta kendime saygımı ilerletmek için uğraşırken siz evli bir adamın dalgası olmaya nasıl göz yumuyorsunuz. Vncelikle haketmediğinizi bilin bu adama asla güvenilmez sizle evliykende başklarına b, yle diyecek sanırım doyumsuz heyecan arayan ve yalanı seven birazda paranoid şizofren olabilir. Psikolog şansınız varsa gidin yoksa kendinize değer vermeyi öğrenin. Siz kendinizi değersiz görürseniz böylelerinden paçayı kurtarmazsanız daha çok 4 yıllık tanıdık çıkarda ortaya sizi oyalar