sevdiğim çocukla ilk buluşmada ne yapmalıyım neler demeliyim biraz dert anlatır gibi yazdım lütfen açıklamaya bakıp cevaplayinn

user27266363

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2025
4
2
1
20
Merhaba herkese daha önce hiç soru sormadım fakat burayı genel olarak seviyorum ve yanıtlar da oldukça işime yarıyor anlayacağınız ilk defa işim düştü şimdi bu çocuk benim lise zamanlarımdan arkadaşımdı arkadaş grubumuz falan da vardı ama genel olarak hep öne çıkan bi kızdım her yerde neşemden dolayı sevilen biriydim ve o dönemler hiçbir şey bilmiyordum fakat mezuniyet gününe kadar sürdü bu bilinmemezlik mezuniyet günü yakınlaştık ve aramızda tensel çekim de var yani o gün bişeyler hissettim ona karşı ama arkadaş ayağı olduğu için haliyle öyle algılamadım bu yakınlığı sonra başka bi gün bizim kızlar olmadan tek ben olacak şekilde bayağı arkadaşlarını falan ayarlamış buluşmaya çağırdı beni ( arkadaşlarından birinden hoşlanma geçmişim var daha önce ve açıldım da ama olmadı açılırken de galiba hoşlanıyorum senden demiştim yani emin bile değildim sonra bu gitmiş herkese söylemiş güya aramızda kalıcaktı doğal olarak hepsine yayılmış ama çokta önemsemedim ne yalan söyleyim ) neyse anlayacağınız o gün buluşmaya gittim ve gece olunca eve dönmem lazım diyerekten kalktık dönüş yolunda benimle yürüdü ve bana açıldı hep beni sevdiğini falan söyledi bende o kadar kanka modundaydım ki bana açılırken bile kanka diyordum siz düşünün o gün düşünücem dedim ve sarıldık evimin önüne kadar bırakmaya geldı sonra ben tam eve giricem geri dönüp bir kez daha sarılabilir miyiz dedi bende güldüm ve tekrar sarılıp ayrıldık sonrasında iş yerimden almaya falan gelmiş beni bilmiyorum o zamanlar çok baskı hissediyordum ilişkiye hazır değildim bu yüzden de red ettim ve senelerce konuşmadık tabi bu seneler içinde tek bir ilişki dahi yapmadım kendi hayatıma yöneldim sürekli kızlara ondan bahsediyordum ama onlar sanki kıskanıyor gibiydiler ve zaten bu yakın arkadaşlarımdan birini sevdiğini düşünüyorduk onun bana açılmadan önce sanırım bundan ötürü sevilen kişi ben olmamdan ötürü yani garip şekilde çekememezlik oluştu onlarda sonra benim bu yakın kız arkadaşlarımdan biri buluşma ayarladı lise buluşması adı altında gene bir araya geldik bayağı güldük ettik derken fark ettim ki tüm odağı bendim bana senin geleceğini düşünmedim bile görüşmek istemezsin diye düşündüm dedi bende saçmalama asıl sen istemezsin diye düşündüm çok şaşırdım falan dedim sonra arabayla gelmiş bırakayım sizi dedi arkadaşım istemedi bende onu tek bırakamayacağım için dönmedim onunla aslında çok istedim o an baş başa olmayı ama işte maalesef yapamadım sonra eve döndük bana yazdı konuştuk bir hafta önce oluyor bu arada tüm bunlar bana bir dahaki buluşma ne zaman dedi bende vayy istiyorsun demek falan dedim iş atıyorum yani sonra hastalandım oda daha kötü olmanı istemem haftaya işler yoğun değil o günlerden birinde erken çıkarım ayarlarız olur mu dedi bende kabul ettim ve konuşma bitti orda yarın mesaj atıcam günaydın diye yüksek ihtimalle ama çok korkuyorum baş başa olucaz ve aşırı olgunlaşmış arabası var işi var yani nasıl anlatılır ki umarım demek istediğimi anlarsınız yani bu çocuk kesinlikle ciddi kız çevresi yok erkek arkadaş grubu var okey falan oynuyorlar o şekilde bi ortam içlerinden birinin sevgilsii fln da var ama ben o ortama girmek istemiyorum daha önce bahsettiğim hoşlanma mevzusundan ötürü çünkü çok garip geliyor yani onların içinde ne konuşabilirim ki zaten neşeli olmam tanıdığım ve sevdiğim samimi olduğum insanlara karşı gün yüzüne çıkıyor bu buluşmayı ayarlayan arkadaşımda dortlu bi plan yaptı onun arabasiylagıderız falan diye ama arkadaş buluşmasından önce onunla geçmişi konuşup halletmemiz gereken şeyler var ve zaten oda tek benle bi bulusma istiyor sizce bu hafta buluşmaya gittiğimde neler söylemeliyim çünkü bana açıldığından beri aklımdan çıkaramadım ve oda aynı sekilde olmus anlasılan neler yapmam lazım nasıl davranmam lazım o kadar endişeliyim ki sizin ilk buluşmanız nasıl geçti böyle bir olay yaşadınız mı daha önce lütfen bana akıl verin

Ben biriyle ilk bulusma yasamadim ama duygun varsa bence bu cocugu kacirma cunku oda bos degil. Bulusunca dogal ol icinden geldigi gibi davran. Olursa olur zaten

Kendin ol sadece kendin seni beğensin diye onun istediği gibi olma onunda kendi gibi olduğundan emin ol.Birseyi sevmiyorsan seviyormuş gibi yapma konu her ne olursa olsun.Onub kişiliğine kapılıp gitme hoşuna giden gitmeyen şeyleri heyecanla olmasını çok istiyorsun diye kapatma sadece kendin ol her huyunla hem sevimli hem sevimsiz her huyunla

Noktalama işaretlerini, paragrafları neden kullanmıyorsunuz?

Keşke böyle yazanların konuları onaylanmasa.

Ya aslında genel olarak içi dışı bir insan kesiminden sayılırım fakat şuan karşımdaki kişi bana senelerini vermiş biri ve kırmaktan korkuyorum yani o buluşmaya gittiğimde karşılaşacağım sorulardan, annemin ilişki yapmamı istemesinden dolayı maalesef ki kendim olamıyorum onu da kaybetmek istemiyorum

Noktalama işaretlerini, paragrafları neden kullanmıyorsunuz?

Keşke böyle yazanların konuları onaylanmasa.
Hesabı daha yeni açtım ve özellikle noktalama işaretleri kullanmam gerektiğini bilmiyordum. Elbette ki anlattığım şeyin sürüklenebilir olması için önemli olduğunun farkındayım. Kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…