Sevdiğim başkasını seviyor

Gurur diyorum, gurur…

Sizde sizi sevmeyen birinin pesinde gurursuzca vakit harciyorsunuz en azindan onlarin uzun bir iliskisi olmus sizin elle tutulacak hicbirseyiniz yok zaten babasida karsi bosuna ugrasiyorsunuz

Benim de böyle saplantılı olduğum biri vardı sevgilisinden ayrıldığı gün kendimi yine kullandırdım. Ona ulaşamadığımız için değerli oluyor ve adeta hırs yapıyoruz. Eğer istediğimiz şeye mesela onunla sevgili olmaya ulaşsak ve ardından bir süre sonra ayrılsak belki de bu kadar takıntı haline getirmeyeceğiz. Ve benim bir yöntemim vardır böyle bir durumda çok sevdiğim cinsiyeti kadın olan birinin karşıma geçip benim yaşadıklarımı kendi yaşıyor gibi anlattığını düşünürüm sonra ona ne cevap vereceğimi düşünürüm. Verdiğim cevaba göre neden kendimi o insanı düşündüğüm kadar düşünmüyorum diye sorgularım.

Son düzenleme:
yalnız bu çok mantıklı ben kullanırım bunu günlük hayatta

Sizce bundan sonra ne yapmalıyım? Çok gurursuzca çok saçma ama ben hala onu istiyorum bana yazmasını dönmesini istiyorum. Onu sevmeyen birini neden seviyor bilmiyorum

Sana ne bundan.Sana mı soracak kimi seveceğini. Ancak yara bandı olursun sana ilgisi yoksa ne bu gurursuzluk.

O kadar peşinde koşmussun ki hep sen adım atmıssın ne gerek var ? Madem hissediyorsun gönlü hala eski sevgilisinde neden hala sana yazmasını istiyorsun ? Kendini hiç sevmiyorsun hemde hiç biraz kendine saygın olsun. Adam SENİ SEVMİYOR. Boşlukta olduğu an sen takip isteği atınca kafası dağılsın diye değerlendirmek istiyor neden bu konumda olmak istiyorsun acı ama gerçek... Kendine değer ver ve unutmaya çabala.

Seven insan bir şekilde döner. Ya kendi yazardı ya siz arayınca yeşil ışık yakardı. İkisi de yoksa zorlamayın size yazık. Daha çok gençsiniz duygularınızı yoğun yaşamanız normal. Merak etmeyin daha çok insan çıkar karşınıza.

Belki mazoşistsindir. Bence uzmandan yardım al ciddi sonuçlar doğurmadan önce. Değmeyen zevatın bir taraflarını havalandırmayın bacım, değerinizi bilin. Uzak mesafe nedir bir de. Aşktan ölürsün askere göreve vs. gider anlarım da böyle saçma bir şey olmaz. Kapatın dosyayı. illa birini bulmak zorunda değilsin. Gençsin gez dolaş öğren paylaş.. hayatını yaşa. Hayatını yaşarken biri çıkarsa da değerlendir tabii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…