- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi Bigjetplane
yeni üye bu iki oldu acayip yorumlar yapıyorsun konulara.ayağını denk alsın da ne demek?herkes ayagini denk alsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni üye bu iki oldu acayip yorumlar yapıyorsun konulara.ayağını denk alsın da ne demek?herkes ayagini denk alsin
anlayamadim acayip dediginiz nediryeni üye bu iki oldu acayip yorumlar yapıyorsun konulara.ayağını denk alsın da ne demek?
Benim de böyle bi arkadaşım vardı bildiği tek şey sürekli şunu aldım bunu aldım.Kv kb bana şunu aldı bebeğime şunu aldı demekti.Ne bir güzel sohbeti vardı ne de dertlerimizi konuşurdukYoo aksine ben de bunları çok severim, mücevher, kıyafet, makyaj, kendime bakmayı severim sizin gibi. Ama bunun yanında başka konularla ilgili de konuşurum. Çalışıyorum vs. kariyerimle ilgili bir şeyler yapıyorum. Ama hayat amacım sadece bu değil onu kastetmek istedim. Sadece o kadar çok almaya odaklı ve alışverişten bahşediyor ki bende de alma dürtüsü oluşuyor, bu da elimde olmadan oluyor ve beni rahatsız ediyor. Yani normal bi durumdan bahsetmiyorum inanın.
Sonra ne oldu peki? Vardı dediğinize göre artık yokBenim de böyle bi arkadaşım vardı bildiği tek şey sürekli şunu aldım bunu aldım.Kv kb bana şunu aldı bebeğime şunu aldı demekti.Ne bir güzel sohbeti vardı ne de dertlerimizi konuşurduk![]()
Sonradan görünce böyle oluyor.Benim de böyle bi arkadaşım vardı bildiği tek şey sürekli şunu aldım bunu aldım.Kv kb bana şunu aldı bebeğime şunu aldı demekti.Ne bir güzel sohbeti vardı ne de dertlerimizi konuşurduk![]()
Aynen öyleSonradan görünce böyle oluyor.
Dayanamadım egosunu da kendisini de kapının önüne koydumSonra ne oldu peki? Vardı dediğinize göre artık yok![]()
bana da öyle geldi borç içindeki hiç kimse alamaz mücevher hele ki tasarım olanını.borcumuz yok ama bizlerde alamıyoruz artık mücevher.bu konuda anlatılmayan ya da yanlış anlatılan bir şeyler var.Şimdi anlamadığım şu. Adam borç batağındayken eşinin özel tasarım mücevher masrafını nasıl karşılıyor?
Eşinize arkadaşı bir şeyleri eksik anlatmış olabilir mi?
Neticede mücevher özel tasarım bile olmasa pahalı. En basitinden kadının eşi bi ay kart borcunu ödemez kadın alamaz. Ya da para vermez falan. Çünkü adam borç batağında ya hani.
Bilemedim. Bence bir şeyler eksik.
Çok saçma anlattığı 100 150 tl ye kıyafet değil. Mücevher. Bence adam kendini acındırıyor.bana da öyle geldi borç içindeki hiç kimse alamaz mücevher hele ki tasarım olanını.borcumuz yok ama bizlerde alamıyoruz artık mücevher.bu konuda anlatılmayan ya da yanlış anlatılan bir şeyler var.
belki kadının ayrı bir geliri vardır adam parayı kumar bitcoin vs gibi bir yerde batırıp borçlanmıştır kadın da banane batırmasaydın deyip kendi parasıyla alışverişe devam ediyordur.şahsen ben öyle yapardım .Çok saçma anlattığı 100 150 tl ye kıyafet değil. Mücevher. Bence adam kendini acındırıyor.
Ki borcu da geri ödüyormuş. Kadın sınırsız alışveriş yaparken borç batağındaki adam borcunu zor öder.
Öyle bir durum varsa bu ne konu sahibini ilgilendirir ne eşini. O zaman iyi yapıyor kadın.belki kadının ayrı bir geliri vardır adam parayı kumar bitcoin vs gibi bir yerde batırıp borçlanmıştır kadın da banane batırmasaydın deyip kendi parasıyla alışverişe devam ediyordur.şahsen ben öyle yapardım .
Onu ben de anlamamıştım başta ama ev, araba satıldı onu biliyoruz. Şuan eşten dostan borçla bi nakit akışı da var anladığım kadarıyla. Adamın yalan söylediğini düşünmüyorum ya gerçekten halini görseniz acırsınız halinden belli zaten durumu. Bahsettiğim şeyler de dediğiniz gibi ufak şeyler değil bu arada. En son benimki doğum gününde 30-40 arası bi takı beğenmiş onu istiyordu eşinden ama alamaz diye hayıflanıyordu bana. Valla ben sadece izliyorum şuan ne diyebilirim. Anca konuyu geçiştiriyorumŞimdi anlamadığım şu. Adam borç batağındayken eşinin özel tasarım mücevher masrafını nasıl karşılıyor?
Eşinize arkadaşı bir şeyleri eksik anlatmış olabilir mi?
Neticede mücevher özel tasarım bile olmasa pahalı. En basitinden kadının eşi bi ay kart borcunu ödemez kadın alamaz. Ya da para vermez falan. Çünkü adam borç batağında ya hani.
Bilemedim. Bence bir şeyler eksik.
Yok yok öyle değil bahsettim biraz durumdan yukarıda, annesinden arada bişeyler istiyor ufak tefek ama kadının da bi emekli maaşı var zaten başka bir şeyleri yok. Aileden de zengin değil yani, mal varlıkları yok, bunları kendisi anlatıyor anlattığı için biliyorum. Bilmiyorum ya bana garip geliyor eşim, ailem zor durumdayken ben bu kadar rahat olamam, üzülürüm. O yüzden de biraz sığ geliyo, rahatsız oluyorum herhaldebelki kadının ayrı bir geliri vardır adam parayı kumar bitcoin vs gibi bir yerde batırıp borçlanmıştır kadın da banane batırmasaydın deyip kendi parasıyla alışverişe devam ediyordur.şahsen ben öyle yapardım .
siz 5 kuruş borç vermeyin biz dede yok deyin ödemelerimiz var deyin.ama hayatına da karışmayın ne harcarsa harcasın kime borçlanırsa borçlansın koskoca insanlar .borç da onların dert de.Yok yok öyle değil bahsettim biraz durumdan yukarıda, annesinden arada bişeyler istiyor ufak tefek ama kadının da bi emekli maaşı var zaten başka bir şeyleri yok. Aileden de zengin değil yani, mal varlıkları yok, bunları kendisi anlatıyor anlattığı için biliyorum. Bilmiyorum ya bana garip geliyor eşim, ailem zor durumdayken ben bu kadar rahat olamam, üzülürüm. O yüzden de biraz sığ geliyo, rahatsız oluyorum herhaldeneyse ailevi durumundan bahsettim, başta bi üzüldük eşimle sonra önlem almadıklarını görünce bize ne diyoruz açıkçası.
Aynen öyle, asla da karışmam bu sefer gözü var olur çünküsiz 5 kuruş borç vermeyin biz dede yok deyin ödemelerimiz var deyin.ama hayatına da karışmayın ne harcarsa harcasın kime borçlanırsa borçlansın koskoca insanlar .borç da onların dert de.
30-40 tl mi bin mi?bu arada her doğum günümüzde illa bir şeyler alınacak şartına da uyuzum.durumumuz olursa alırız aldırırız olmazsa da gerek yokbugün avm ye gittim sadece çocuğa istediği bir legoyu aldım kendime de hiç bir şey almadım.irade lazımmm birazzz.her gördüğümüzü alsak ooooooOnu ben de anlamamıştım başta ama ev, araba satıldı onu biliyoruz. Şuan eşten dostan borçla bi nakit akışı da var anladığım kadarıyla. Adamın yalan söylediğini düşünmüyorum ya gerçekten halini görseniz acırsınız halinden belli zaten durumu. Bahsettiğim şeyler de dediğiniz gibi ufak şeyler değil bu arada. En son benimki doğum gününde 30-40 arası bi takı beğenmiş onu istiyordu eşinden ama alamaz diye hayıflanıyordu bana. Valla ben sadece izliyorum şuan ne diyebilirim. Anca konuyu geçiştiriyorum![]()
bir komşum var dar gelirli 3 çocuğuna doğru dürüst harcama yapmaz okul vs geleceklerine tek kuruş koymaz köşeye anca perde yaptırır eşya yeniler parke yeniler.tek bir laf etmem kendisine .beni asla ilgilendirmez çünkü .kendi evimiz dışındaki insanların harcamalarını dinleyin geçin .en doğrusu bu.karışmayınnAynen öyle, asla da karışmam bu sefer gözü var olur çünküben biraz uzak durmaya karar verdim ya, bu alışveriş muhabbeti dönünce biraz uzak duracağım, en iyisi bu.