- 6 Mayıs 2019
- 857
- 569
- 103
- Konu Sahibi Bigjetplane
Yani işte konu burada ayrılıyor, çok farklı şeylerden bahsetmiyoruz bence. ‘Kimseye yük olmuyorsak’. Bu hafta çok abarttım diyor iki gün sonra eşimden borç isteniyor, kızın haberi yok tabi, ben de söylemedim hiç. Ama artık vermiyoruz. Son zamanlarda bundan rahatsızlık duydum tabiki de. Siz duymaz mıydınız?ama olumlu yazmadın çilek.olumlu yazmayanların yazma hakkı yokmuş bu konuya da.çok haklısın bu arada.hepimiz farklı karakterde insanlarız farklı zevklerimiz farklı zaaflarımız var.kimseye yük değilsek kimseye de ayyy alkole o kadar para verilir mii ayy o çantaya o para yazık demiyorsak ya da tam tersi iyy lcw den de giyinilir mi ovvv o arabaya da binilir mi demiyorsak gerisi kimseyi ilgilendirmez
Her gün ben sormasam dahi alışveriş konusu açılıyor. Yazmıştım daha önce maddi durumumuz çok daha iyi ve alışveriş konusunda konuşmayı ben de çok severim ama bu seviyede değil, maddi sıkıntısı olan arkadaşlarımla mesela asla bu sohbete girmem onlar sormadıkça, mütevazi davranırım. Yani bu kız sürekli bana almak istediği şeyleri çekip çekip atıyor, bugün şuraya gittim şunu aldım vs. Yani biraz hava atmak gibi diyeyim, paylaşmak gibi değil görgüsüzlük gibi geliyor bana.
Ve onunla dışarı çıktığımda kahve içmeye diye çıkıyoruz diyelim, aaa şuraya gidecektim gelsene derken ben de bunun içinde buluyorum kendimi. Konuyu değiştirmek istesem olmuyor. Yani bence bu normal değil, arkadaşlar arasında olan standart bir durum değil. O yüzden fikir almak istedim, elimde olmadan etkileniyorum bunun içinde buluyorum kendimi diye. Size de ayrıntılı yazdım, bence artık bir sorun yok