Sevdigim adamla ayri sehirlerdeyiz

Durusu1993

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2015
240
-9
98
Arkadaslar öncelikle yurtdisinda dogdum buyudum ve hala orda ailemle yasiyorum. Yasim 27 ve bankaciyim. Yaklasik bi 9ay öncesi sevdigim adamla ayni isyeri ve sirketten fakat ayri sehirde yasiyor kendisi onunla tanistim... o ise 30 yasinda.. iliskimizin ilk ayinda hala ayni sirkette fakat yeni pozisyonlara beraber basladik hergun konusuruz hergun arar sorar beni.. 4haftaya bi araya geliyoruz Oda 3-4 gun oluyor. Iliskimizin 2ayinda beni annesiyle tanistirdi evinin anahtarini verdi.. Bende annemle ve kardesimle ocak ayinda tanistirdim.. o buraya geldiginde arkadasi var onda kaliyo fakat benim ona gittigimde kalmam daha kolay oluyo cunku onun evi var beraber yemek yapma tv izlrme aktiviteler yapmak hersey daha kolay oluyor. Evinde kendimi rahst hissediyorum herzaman 2nci evim gibi fakat Bunu ailelerden vs gizliyoruz. Babamla iliskim iyi degil o yuzden ondan sakladigmi biliyor cunku söylersem gidip gelmeme sorun cikarabilir helede ortada tam bi ciddiyet yokken.. simfi gecen hafta 1,5ay Sonra tekrar görusebildik ramazan fln derken ikimizde cok heyecanla bekledik ve benim gecmis dogum gunum icin evinde suprizler yapti ve spa’ya gittik kaldik beraber. Fakat ben o gun aksam yemeginde is konusu gecerken güzel bi dille onun sehrine tasinabilicegmi söyledim ve daha dysuk bi is bile alabilicegmi ve ev tutabilicegmo cunku hic evlilik konu fln acmiyor hep benim... Orda baya tartistik dogru olmadigni dusundu olursa evlilik fln olunca ama onun icinde suan o dusuncrletde olmadigni vs.. 2-3 gun ust uste farkli araliklarla tartistik cok sert cikisti baya aglatti kirdi kalbimi vs.. tekrar söyledi daha bizi tanimaya calistigni ve henuz o dusuncede olmadigni ve benim daha öncede öyle seyler söyledigmi fln Bende ecet hep benim bu seyleri konusan dusunen sanki dedim.. bayramda onun Yanindaydim ailesiyle 2 kez görusturdu biri bayramda biride annesi vedalasmak istemis ve Cikolata hediye vermek ustemis brnimle konusurken gülümsuyo sicakligni hissediyorum.. ben böyle hayalleri olan hayal kurmayi biseyler icin mucadele etmeyi hedef edinmeyi seviyorum sevgilimse gunu birlik yasayan.. 1ay sobra 30 yasina giricek ve ben 1au öncesi faceden arkadaslariyla beraber bi supriz dogum gunu daveti vericem arkadasinin terasinda, onlardan yardim alicam vs ki 5 kisiyle fln tanistim...
Beni sevdigni Dogru insan oldugmu söyluyor, ramazan sonrasi ve uzun hasret fln hersey fazla oldu ama ordan ayrilirken son 2 gun güzel gecti cok sukur... arkadaslar ben nasil davranicam artik ?? Annemde bu dogum gununden Sonra artik busey yapma diyor hata mi ediyorum??

Üstüne gitmeyin bi rahat verin bence. Böyle yaptıkça kendinizden soğutursunuz. Kaçan kovalanır bebeğim

Evliliğe hazır değildir. Biraz erteleseniz mi acaba?Sonuçta henüz bir yılınız bile dolmamış. Tanımak istemesi gayet normal.

Üstüne gitmeyin bi rahat verin bence. Böyle yaptıkça kendinizden soğutursunuz. Kaçan kovalanır bebeğim

haklisiniz ztn karar verdim öyle hic acmicam birdaha normal devam edicem iliskimize hatta bazen dicemde babam sorun ediyor gifip gelmeme cunku zsten biliyor benim tek annemin ve kardesimin bildigni..

Evlilik istemeyebilir hemen ama sevgilisiyle aynı şehirde yaşamak istememesi garip bir de siz fedakarlık yapacaksınız sonucta

Evliliğe hazır değildir. Biraz erteleseniz mi acaba?Sonuçta henüz bir yılınız bile dolmamış. Tanımak istemesi gayet normal.

Tabiki degil Bende ona ztn hemen evlenelim demedim ama babamdan vs gizli fln gidip geldigmi biliyor herseyi biliyor neymis illa hemen evlilik diye sey yapmak istemiyomus bizi tanimak istiyomus kavga ederken simdi böyleysek sonra nsl olurmus felan... oyalasa neden ailesiyle görustursun selam göturup getirsin nebiliyim....

Bence evlenmeden ona evlilik hayatını yaşatmamalıydınız evlilige dair herseyi yasayan bi adam neden evlenmek istesin ki neden sorumluluk altına girsin sınırınızı koymalısınız istediği herseyi eline vermissiniz yapmayın ağırlığınızı koyun

vala artık erkekler kacıyor kızlar kovalıyor evlenmeden herseyı elden eden bırısı nıe evlensın kı

Öylede nebiliyim insan istemezmi ayni evde beraber bi hayat paylasmayi hergun beraber uyanmayi duzenli bi hayat cibsellik vs.. biz yakinlasmamiz oldu tam tam iliskide olmadi olmamasida sanirim daha hayirli sadece mesafeli seyler yeterli ben evlendigmizde hersey olsun istiyorum ztn ama bilmiyorum cok uzuliyorum dusundukce

yeter bence daha üzerine gitmeyin.ailelerle hemen tanışmak bence yanlış, ciddi bir şey olmadığı müddetçe tanışılmamalı hemen yüz göz olunmamalı.bir de bu beni ailesiyle tanıştırdı kesin evlenicez moduna girmeyin.Asla adama yaranmak için kendinizden öyle bir fedakarlıkta bulunmayın, çok pişman olursunuz.ille ilişkiyi devam ettiricem diye o tarz hareketler yapmayın.henüz evlenmeyi düşünmediğini söylemiş de zaten.bi de bu kadar sert tepki falan verdiğine göre e seyrek de görüşüyosunuz , sen de çok uçma yani öyle ciddi şeyler düşünme mesajı veriyo sana , hatta o kendi yaşadığı yerde başka ilişkileri de olabilir.

uzulmeyın o gercekten evlılık dusunse bole yapmazdı bnce kendınızı bıraz gerı cekmelısınız

durum onu getirtti cunku ayri sehirdeyiz ve ben basta Zaten otelde kaliyodum Sonra biraz daha taniyinca kabul ettim ve hemen öyle bi yakinlasma flnda olmadi aylar Sonra mesafeli seyler oldu. Ztn vakti gelsin dicem Babam anneme soruyo fln sorun ediyo diye

bir adamın bir kadını sevmesi evlenmeye hazır olduğu anlamına gelmez.
ayrıca ben kadının çok fazla evlilik lafı geçirmesini, sürekli o modda olmasını itici buluyorum.
eğer evlenmiyorsanız bu iş yürümeyecekse açıkça siz teklif edin ve o hayır derse de çekip gidin. ama bu şekilde konuyu gündeme getirmek sonra da devam etmek bence ilişki için zararlı.

kuzum diğer mesajımda da yazdım ailesiyle tanıştırdı benimle evlenicek kafasına girme üzülürsün.bu arada haberin olsun bu mesajından sonra kafamda daha net oturdu bu adam evlenmez seninle.kıvırıyo sert tepkiler gösterip kaçıyo.başka ilişkileri de çıkarsa şaşırma.ama adamın ciddi ilişkide gözü yok bunu fark et bence.

Oyalıyor demedim ki güzelim.Sen de ailenden,babandan çekiniyorsan koşa koşa her fırsatta gitme bakalım. Beyimiz belki biraz çabalar o zaman.

Bence hakli bir insanla evlilik icin en az 6 ay bence. Ama araya ailelerin sokulması hoş olmamış. Yani tamam aileden gizlenmez tanistirilir da sizinki samimiyete girmiş. Bir de sorumlulugunuzu almak kstememis de olabilir. Sonucta düzen degistireceksiniz belki mutsuz olacaksiniz bunun yükü karsinizdakinde olacak.

Öyle yüz göz olma bi durumu Yok normal görustuk konustuk ailesiyle kisa bi sure... surekki sevdigni söyluyor ve Zaten ayrilirken zor geldi bu sefer vedalasirken cok agladi gözumun icine bakarsk, telefondada cok agladi arkadaslari vs tanidigim onun benim gibi bi kiz arkadasi oldugu icin cok sansli oldugnu fln söylemis( onlarla görustum daha önce)
Hergun birbirimizin programindan haberimiz var gunde kac kere konusuyoruz Baska iliskileri oldugnu sanmiyorum bana beni sevdigni söyleyen Dogru insan oldugmu söyluyo, yoksa neden benimle ugrassin? Bu dogum gününden Sonra busey yapmicam Zaten en son benim sehire gelicegmi söyledi bakalim izlicem

Oyalıyor demedim ki güzelim.Sen de ailenden,babandan çekiniyorsan koşa koşa her fırsatta gitme bakalım. Beyimiz belki biraz çabalar o zaman.

elbette Haklisiniz...Corona yuzunden benim sehirde asiri cok oldu oyuzden ben gittim ona son 3sefer cunku daha cok evin icinde durduk benim sehrime gelse kapali yerde duramazdik cunku ben ailemle yasiyorum... ayrilirkende en son bu sefer uzun olmicagni ve islerine vs bakip yakin zamanda gelmeye calisicagni söyledi.. tabi supriz dogum gunu 1ay Sonra ondan hic biseyde haberi Yok buda yaptigim son buyuk sey olur

Ex erkek arkadaşım bütün sevgililerini hemen ailesiyle tanıştırmış. Mesela onun için bu evlenmek istiyorum anlamına gelmiyor.
Ayrıca sizin aile durumunuz, gizli görüşmeniz daha hızlı evlilik kararı vermesi için bir etki olmaz. Bu sizin probleminiz.
Onun şehrine gelmenizi istemiyor mu o kısmı anlayamadım ama karışık yazmışsınız.

uzulmeyın o gercekten evlılık dusunse bole yapmazdı bnce kendınızı bıraz gerı cekmelısınız

Öyle yapicam normal olucam ama artik nebiliyim o daha fazla cabalasin Tabiki konusup görusup bakicam ama bilmiyorum hayirlisi .. ona nezamandan önce arklariyla beraber supriz bi dogum gunu hazirliyorum bakalim... baskada bisey yapmam artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…