• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdigim adamla ayri sehirlerdeyiz

bir adamın bir kadını sevmesi evlenmeye hazır olduğu anlamına gelmez.
ayrıca ben kadının çok fazla evlilik lafı geçirmesini, sürekli o modda olmasını itici buluyorum.
eğer evlenmiyorsanız bu iş yürümeyecekse açıkça siz teklif edin ve o hayır derse de çekip gidin. ama bu şekilde konuyu gündeme getirmek sonra da devam etmek bence ilişki için zararlı.

biliyorum fakat Bende dedim zaman verme konusunda ve artik beraberken fln sorunlar degilde güzel vakit gecirebilmeyi o benim pesimden kossun

Öyle yüz göz olma bi durumu Yok normal görustuk konustuk ailesiyle kisa bi sure... surekki sevdigni söyluyor ve Zaten ayrilirken zor geldi bu sefer vedalasirken cok agladi gözumun icine bakarsk, telefondada cok agladi arkadaslari vs tanidigim onun benim gibi bi kiz arkadasi oldugu icin cok sansli oldugnu fln söylemis( onlarla görustum daha önce)
Hergun birbirimizin programindan haberimiz var gunde kac kere konusuyoruz Baska iliskileri oldugnu sanmiyorum bana beni sevdigni söyleyen Dogru insan oldugmu söyluyo, yoksa neden benimle ugrassin? Bu dogum gününden Sonra busey yapmicam Zaten en son benim sehire gelicegmi söyledi bakalim izlicem
bi uyarımızı yapıyoruz ama siz bilirsiniz.bunların hiç biri çok aşık olduğunu göstermez, evlilik imasında bile kaçacak delik aramış.nasıl inanıyorsanız öyle yaşayın hayat sizin ama sonradan çok üzülmeyin diye uyarıyoruz.

Siz neden kendi kendinize gerekirse snn şehrine gelirim, daha düşük işi kabul ederim diyorsunuz ki?? Takdir göreceğinizi sanıosanız yanılıosunuz..Erkekler kovalamayı, bir şeyler için çaba göstermeyi seviyor..Bunu ellerinden alırsanıZ değeriniz kalmıyor ne yazık ki..O sizden ayrı kalmaya dayanamayıp sizin şehrinize gelmeyi teklif etmeliydi ya da nasıl aynı şehirde yaşayabiliriz die kafa patlatmalıydı..Biraz beklemeliydiniz yani.

Ayrılırken ağladı falan demişsiniz,sanırım sizi seviyor ama evliliğe hazır değil..9 ay da kısa bir süre zaten..Biraz akışına bırakın..ayrıca yukarda yazmışsınız "bir süre sonra babam rahatsız oluor falan diyeceğim sevgilime" die..sanırım işleri hızlandırmak için yapacaksınız bunu ama yapmayın..Önemli olan çabucak yuva kurmak değil,ikiniz de yuva kurmaya karar verdiğinizde buna %100 hazır olmak .Biraz zamana bırakın.

Ex erkek arkadaşım bütün sevgililerini hemen ailesiyle tanıştırmış. Mesela onun için bu evlenmek istiyorum anlamına gelmiyor.
Ayrıca sizin aile durumunuz, gizli görüşmeniz daha hızlı evlilik kararı vermesi için bir etki olmaz. Bu sizin probleminiz.
Onun şehrine gelmenizi istemiyor mu o kısmı anlayamadım ama karışık yazmışsınız.

Benimde oninda daha önce öyle bi iliskimiz olmamis onunda ilk ciddi iliskisiyim ilk ailesiyle tanistirdigi ama ecet Haklisiniz... Evet ben orda is vs bulup kendim ev tutabilitum tarzinda dedim hani biraz daha söz fln ciddi biseyler olursa anlaminda Oda buna trpki gösterdi yabancilar gibi o ne öyle diye geliyosan benim sehrime o benim icin oda Dogru sekilde olmasini isterim ki evlenince dedi ama ben diyemem ki illa 6 ay Sonra veya1 sene Sonra olucak diye cunku Simdi o dusuncede degilim ki buda senle ilgisi Yok seni seviyorum ve Dogru insan oldugnu dusunuyorum dedi

Benimde oninda daha önce öyle bi iliskimiz olmamis onunda ilk ciddi iliskisiyim ilk ailesiyle tanistirdigi ama ecet Haklisiniz... Evet ben orda is vs bulup kendim ev tutabilitum tarzinda dedim hani biraz daha söz fln ciddi biseyler olursa anlaminda Oda buna trpki gösterdi yabancilar gibi o ne öyle diye geliyosan benim sehrime o benim icin oda Dogru sekilde olmasini isterim ki evlenince dedi ama ben diyemem ki illa 6 ay Sonra veya1 sene Sonra olucak diye cunku Simdi o dusuncede degilim ki buda senle ilgisi Yok seni seviyorum ve Dogru insan oldugnu dusunuyorum dedi
Yani siz kendi kendinize evlenmek istediğinize karar verdiniz ve adamı yoklamak için böyle bir laf attınız ortaya? Bu durumda tepki koyması çok normal.
Evlenince aynı şehirde oluruz demesi de mantıklı çünkü neden daha düşük bir işe geçesiniz ki? Ortada evlilik fikri yok çünkü. Baskıcı bir aileniz varsa da evlenmeden de yaşayamayacaksınız.
Yani biraz manipüle etmeye çalışıp da elinizde patlatmış gibi bir haliniz var.

biliyorum fakat Bende dedim zaman verme konusunda ve artik beraberken fln sorunlar degilde güzel vakit gecirebilmeyi o benim pesimden kossun

iyi de adam evlilik lafı etmeden kendi kendinize onun şehrine taşınabileceğinizi falan söylemişsiniz.
bana hayatımdaki insan hiçbirşey konuşmadan, kendi kendine böyle plan yapıp anlatsa ben de hoşlanmam.

Siz neden kendi kendinize gerekirse snn şehrine gelirim, daha düşük işi kabul ederim diyorsunuz ki?? Takdir göreceğinizi sanıosanız yanılıosunuz..Erkekler kovalamayı, bir şeyler için çaba göstermeyi seviyor..Bunu ellerinden alırsanıZ değeriniz kalmıyor ne yazık ki..O sizden ayrı kalmaya dayanamayıp sizin şehrinize gelmeyi teklif etmeliydi ya da nasıl aynı şehirde yaşayabiliriz die kafa patlatmalıydı..Biraz beklemeliydiniz yani.

Ayrılırken ağladı falan demişsiniz,sanırım sizi seviyor ama evliliğe hazır değil..9 ay da kısa bir süre zaten..Biraz akışına bırakın..ayrıca yukarda yazmışsınız "bir süre sonra babam rahatsız oluor falan diyeceğim sevgilime" die..sanırım işleri hızlandırmak için yapacaksınız bunu ama yapmayın..Önemli olan çabucak yuva kurmak değil,ikiniz de yuva kurmaya karar verdiğinizde buna %100 hazır olmak .Biraz zamana bırakın.

O dediki iste gelirsen buraya Dogru sekilde olmasini istiyorum öyle o ne yanliz ev tutarim yasarim sanki öylesine bi iliski gibi olursa Dogru sekilde olmasini Oda evlenirken dedi fakat Bende senin sehrinde arada islere bakiyorum ve aklimda diue ama Bunu illa hep sana demiyorum ne nsl olur bilmiyorum diye Kariyer yönden ikimiz icinde benim sana gelmem Daha uygun ama henuz bilememki ordami burdami diye cunku bizi tanimaya calisiyorum fln dedi buda beni uzdu. Sanki beni tanimiyomus gibi demesi vs nebiliyim... babam konusunda illa mecbur bi gun demek zorunda kalicam nereye gittigmi sordugnu vs ama Bende zaman vermeye karar verdim akisina birakip. Hic öyle konulari bidaha acmamam gerek sanirim

Yani siz kendi kendinize evlenmek istediğinize karar verdiniz ve adamı yoklamak için böyle bir laf attınız ortaya? Bu durumda tepki koyması çok normal.
Evlenince aynı şehirde oluruz demesi de mantıklı çünkü neden daha düşük bir işe geçesiniz ki? Ortada evlilik fikri yok çünkü. Baskıcı bir aileniz varsa da evlenmeden de yaşayamayacaksınız.

adam annesi ile tanıştırdığı için bu tamamdır, artık evlenmeye karar verdi moduna girmiş sanırım

Şu kelimeleri düzgün yazın üşenmeyin. Evlenmeyi düşünmüyosa siz de ona her istediğini vermeyin. Siz de elbette gönlünüz var ki onda kalıyorsunuz ama sizi bu durum zor duruma sokuyorsa ilişkinize bazı sınırlandırmalar koyun. Gün gelir partnerinizin annesi sizin ahlağınızı sorgulayabilir ailenizi karıştırabilir. Madem gecelerini sizle geçirmek istiyor kafasına göre kaba üslupla sizi geri püskürtemesin

iyi de adam evlilik lafı etmeden kendi kendinize onun şehrine taşınabileceğinizi falan söylemişsiniz.
bana hayatımdaki insan hiçbirşey konuşmadan, kendi kendine böyle plan yapıp anlatsa ben de hoşlanmam.

daha önce öyle konusulmustu ordami burdami fln diye Bende demistim onun sehrine gitmek icin acik oldugmu ama benim konu acmamla baktim hic bisey demiyo beden demiyo sevdigni söyluyo gösteriyo... o yabancilar gibi o ne kendi kendine yasamak olursa dvlenince olur dedi Bende onun icin erken dusundugunu bildigim icin böyle bi fikir verdim ilerde böyle diye Oda belki söz nisanli oluruz ozaman tasinirim maksatindaydi

Tamam onun evinde rahat ettigin icin sen onun ayagina gidiyorsun ama bunu dogum gununden sonra yapma. O gelsin. Azicik da o fedakarlik yapsin. Erkekler bir kadina ne kadar yatirim yaparsa ya da fedakarlik yaparsa, o kadindan kolay vazgecmez. Ayagina gitme artik.

Şu kelimeleri düzgün yazın üşenmeyin. Evlenmeyi düşünmüyosa siz de ona her istediğini vermeyin. Siz de elbette gönlünüz var ki onda kalıyorsunuz ama sizi bu durum zor duruma sokuyorsa ilişkinize bazı sınırlandırmalar koyun. Gün gelir partnerinizin annesi sizin ahlağınızı sorgulayabilir ailenizi karıştırabilir. Madem gecelerini sizle geçirmek istiyor kafasına göre kaba üslupla sizi geri püskürtemesin

Cok Haklisiniz... onda kaldigmi ailelerimiz bilmiyor sakliyoruz ki ztn o gelicegni vs söyledi artik onda kalsam bile ona her istedigni asla vermedim oda zorlamadi karsilikli mesafeli seyler oldu okadsr. Seviyorum mucadele ediyorum ama hepinizin sayesinde bu konulari bidaha acmicagmi ona ögrendim o dusunsun..

Tamam onun evinde rahat ettigin icin sen onun ayagina gidiyorsun ama bunu dogum gununden sonra yapma. O gelsin. Azicik da o fedakarlik yapsin. Erkekler bir kadina ne kadar yatirim yaparsa ya da fedakarlik yaparsa, o kadindan kolay vazgecmez. Ayagina gitme artik.

Bende öyle dusunuyorum zsten supriz bi dogum gunu hazirliyorum arklariyla 30 yas diye özel olsun istiyorum Oda söyledi ztn gelicegni bakalim nzmn olur bilmiyorum yakinda Ins

yo aksine ben evlilik icin erken fln oldugnu dusundugnu ve bu yuzden hemen illa evlilik degil söz vs nisan gibi olsa bi muddet kendime ev tutarim bi duzen kurarim orda ozamanda ins biseyler olur diye o anlamda söyledim fakat Oda tepki gösterdi o ne yabancilar gibi sanki öylesine deniyormus gibi olucaksa duzgun evlendigmizde olur ve Bende senin sehrinde islere bakiyorum arasira ama bu demek degilki hemen Simdi bi planim var. Kariyer yönden ikimiz icin senin sehrin ztn daha iyi illada daha dusuk bi is secmek zorunda degilsin bana gelirsen Baska sirket flnda olabillr dedi.....

Eşek kadar adama doğum günü falan planlamayın bence.

nezamsndan beri aklimda olan bisey ve arkadaslariyla danistim ztn samimi arkadaslari var ve onlar hep öyle seyler yapiyolar Bende supriz bisey olsun istedim icimden geldigi icin.... en yakin arklarida yardim edicek bu konuda

Bende öyle dusunuyorum zsten supriz bi dogum gunu hazirliyorum arklariyla 30 yas diye özel olsun istiyorum Oda söyledi ztn gelicegni bakalim nzmn olur bilmiyorum yakinda Ins
Sevgililik doneminde hersey mukemmeldir de sana tavsiyem duygilarina cok kapilmadan bu adami bir izle. Bundan es olur mu? Sana saygisi var mi? Sorumluluk sahibi mi? En cok da sinirlendigi anlardaki tavirlari, kavga ya da trafikteki tavirlari belli eder.

Sevgililik doneminde hersey mukemmeldir de sana tavsiyem duygilarina cok kapilmadan bu adami bir izle. Bundan es olur mu? Sana saygisi var mi? Sorumluluk sahibi mi? En cok da sinirlendigi anlardaki tavirlari, kavga ya da trafikteki tavirlari belli eder.

Cok sagolun, hersey var tek kötu olan uzuldugunde kizarak davranmasi kizincada ztn kiziyor yoksa cok sakin herseydiyle istedigim birisi... trafiktede benden sakin🤣

Back