- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.147
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence çocuğu faceden ekle konuş ona açıl nolacak ki sonrada çocuğa ailesi teklif dahi edemez şurda tanıdığın kızı var diyeTüm bunların farkındayım bu sebeple daha fol yok yumurta yokken kendimi suçlu gibi hissetmelerim sonrasında farklı boyutlarda beni rahatsız edecek ne yazık ki farkındayım
Canım bence söylemelisin sonradan söylemedim deyip kendini yiyeceğine ya ablana ya çocuğa mutlaka kısa zamanda söylemelisin bilsinler yoksa çok ağır sevdiğin adamı ablanla görmek zor olur yıllar geçse de unutamaz sun anlat bilsinler en iyisi mutlaka soyleAblam 28 yaşında bu yüzden ilk onun evlenmesini istiyor ailem. Hem büyük kız hemde yaşı uygun diye sanırım x e de kız aranıyor. O yüzden ablama düşündüler kesin. Ama ben bunu ablama demekten öyle çekinirimki. Bu tarz muhabbetlerimiz hiç yoktur ablamla zaten çok samimi değilizdir öyle gönül meselelerinde. Söylemezsemde çok üzüleceğim biliyorum ama işte bilmiyorum... iş bozan gibi olmak istemem ama kalbim kırık
Bu iyi bir fikir değil, ablası için plan yapıldığını biliyorken faceden ekleyip çocukla konuşması durumunda çok yanlış anlaşılır ablasını kıskanıyor gibi mesela... Ablası için uygun görülen kişiye asılıyor olmak gibi... vs, vs... Hiç gerek yok böyle şeylere, en doğrusu abla veya anne ile açık açık konuşmak.Bence çocuğu faceden ekle konuş ona açıl nolacak ki sonrada çocuğa ailesi teklif dahi edemez şurda tanıdığın kızı var diye
O yönden hiç düşünmedim aslında dediğiniz gibi yanlış anlaşılır en azından anneanneye söylemelisinBu iyi bir fikir değil, ablası için plan yapıldığını biliyorken faceden ekleyip çocukla konuşması durumunda çok yanlış anlaşılır ablasını kıskanıyor gibi mesela... Ablası için uygun görülen kişiye asılıyor olmak gibi... vs, vs... Hiç gerek yok böyle şeylere, en doğrusu abla veya anne ile açık açık konuşmak.
Bi dizide gormustum. Orjinal degilYemin ediyorum bu senaryoya şapka çıkarırım![]()