• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim adam ve ablam

Iyi de kader sizin elinizde.
Bu isler zorla olmuyor ki.
Belki ablanizin hisleri yok o adama karsi?
Annenize konuyu acin.
Sonucta anneniz utanip rezil olma durumu sacma.
Omur boyu pismanlik duyacaginiza?

Tüm bunların farkındayım bu sebeple daha fol yok yumurta yokken kendimi suçlu gibi hissetmelerim sonrasında farklı boyutlarda beni rahatsız edecek ne yazık ki farkındayım
Bence çocuğu faceden ekle konuş ona açıl nolacak ki sonrada çocuğa ailesi teklif dahi edemez şurda tanıdığın kızı var diye

Ablam 28 yaşında bu yüzden ilk onun evlenmesini istiyor ailem. Hem büyük kız hemde yaşı uygun diye sanırım x e de kız aranıyor. O yüzden ablama düşündüler kesin. Ama ben bunu ablama demekten öyle çekinirimki. Bu tarz muhabbetlerimiz hiç yoktur ablamla zaten çok samimi değilizdir öyle gönül meselelerinde. Söylemezsemde çok üzüleceğim biliyorum ama işte bilmiyorum... iş bozan gibi olmak istemem ama kalbim kırık
Canım bence söylemelisin sonradan söylemedim deyip kendini yiyeceğine ya ablana ya çocuğa mutlaka kısa zamanda söylemelisin bilsinler yoksa çok ağır sevdiğin adamı ablanla görmek zor olur yıllar geçse de unutamaz sun anlat bilsinler en iyisi mutlaka soyle

Bence çocuğu faceden ekle konuş ona açıl nolacak ki sonrada çocuğa ailesi teklif dahi edemez şurda tanıdığın kızı var diye
Bu iyi bir fikir değil, ablası için plan yapıldığını biliyorken faceden ekleyip çocukla konuşması durumunda çok yanlış anlaşılır ablasını kıskanıyor gibi mesela... Ablası için uygun görülen kişiye asılıyor olmak gibi... vs, vs... Hiç gerek yok böyle şeylere, en doğrusu abla veya anne ile açık açık konuşmak.

Çocuk belki ablanı istemiycek ?
Senin ailenin demesiyle olacak iş degil..
Ha oglanı siz istemeye gidecekseniz bilemem...
Zor bi durum bence ablana bahset durumdan oda annenlere istemedigini söylesin.

Kesinlikle ablanla konuşmalısın yoksa çokda hoş olmayan durumlar ortaya çıkabilir..Böyle duygulae beslediğin birinin enişten olması çok yanlış olur.

Bu iyi bir fikir değil, ablası için plan yapıldığını biliyorken faceden ekleyip çocukla konuşması durumunda çok yanlış anlaşılır ablasını kıskanıyor gibi mesela... Ablası için uygun görülen kişiye asılıyor olmak gibi... vs, vs... Hiç gerek yok böyle şeylere, en doğrusu abla veya anne ile açık açık konuşmak.
O yönden hiç düşünmedim aslında dediğiniz gibi yanlış anlaşılır en azından anneanneye söylemelisin

kimseye bir şey söylemeyin ve akrabanız olmayan insanlarla evlenmeye bakın. memlekette adam mı kalmadı? hayır işin kötüsü ablanla birbirinize düşeceksiniz hem bir akraba erkek yüzünden hem de resmen koca kaygısına

Ablanızla konuşun. Konusamiyorsaniz mesaj atın. Anlayacaktır..

Back
X