• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim adam sevgime inanmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mervefxx

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2022
24
2
16
30
Merhabalar benim bir sevdiğim var ve benim sevgime inanmıyor şu an onun için her şeyden vazgecebilecek potansiyeldeyim zamanında yüzüne karşı sevmedigimi söyledim ama sıkıntılı dönemde olduğum için ona karşı öyle bir cümle kurdum şimdi ise bana diyor ki sevmeyen insan birden nasıl oluyor da seviyor diyor hayatımda kimseyi istemiyorum senin dediğin şeyleri unutamıyorum diyor ne yapmalıyım çok kötü hissediyorum kendimi kaybetmek istemiyorum onu 🥺🥺

Belki o da kötü bir dönem geçiriyordur. Sözden çok davranışlarınızla sevdiğinizi hissetirirsiniz neden inanmak istemiyor? Sırf zamanında seni sevmiyorum dediniz diye mi?

Adam istemiyorum diyor ve diretiyorsa akışına bırakmakta fayda var, üstüne gitmeyin. O sizi seviyor mu peki?

Hayatta yapacagim son şey bile değil birini sevdigime inandirmaya uğraşmak.

Eşimi çok seviyorum ama eşim için bile her şeyden vazgeçmezdim, ailem için de her şeyden vazgeçmezdim hiç kimse için yapmazdim. Duygularinizi biraz kontrol altina alın bence, bu kadar birinin ustune dusup, senin icin herseyi yaparim sinyalini karsiya gecirdiginizde emin olun o iliskide yonetilen, ustune basilan olursunuz zamanla. Kendinize saygi duyun, bu bazi hislerden daha onemli bence.

önceden seviyordunuz sinirden mi öyle dediniz?
gurur yapmış anlaşıldı uğraştırmak istiyor sizi
yaşlar kaç bu arada

bence çoktan kaybetmişsin.
zamanında ben de 2 kez terk ettiğim kişiyi döndürmek için sevdiğimi söylediğimde inanmamıştı. sevsen gitmezdin falan dedi. benim haklı sebeplerim vardı ama o da kendi hatalarını kabul etmedi. öyle bitti yani. ha ben iyi ki bitmiş diyorum bak o ayrı mesele.

Samimiyetimi kanıtlamak zorunda olduğum biri benim için bitmiştir. Kendi iç muhekemem benim için yeterli. Niye çaba gösteriyorsunuz anlayamadım. Böyle bir durumda adamdan önce ben silerdim. Lazım değil böylesi.

Bu kadar teslimiyetçi yaklasım ters teper, adamın seveceği varsa da sevmez, ben benim için herşeyden vazgececek birisiyle olmak istemezdim

Yani inanmamış olabilir ama sürekli ısrar edip kanıtlamaya ikna etmeye çalıştıkça daha da uzaklaşacak... Arada sevgide şüpheye düşülür, kopukluk olur şu olur bu olur. Kendinizi ifade edip geri çekilin artık. Çekilemem diyorsanız jest filan yapın , yanında olduğunuzu hissettirin olgunca. Öbür türlü zor

Hayatım c
Merhabalar benim bir sevdiğim var ve benim sevgime inanmıyor şu an onun için her şeyden vazgecebilecek potansiyeldeyim zamanında yüzüne karşı sevmedigimi söyledim ama sıkıntılı dönemde olduğum için ona karşı öyle bir cümle kurdum şimdi ise bana diyor ki sevmeyen insan birden nasıl oluyor da seviyor diyor hayatımda kimseyi istemiyorum senin dediğin şeyleri unutamıyorum diyor ne yapmalıyım çok kötü hissediyorum kendimi kaybetmek istemiyorum onu 🥺🥺

Hayatım canımın içi sevgine inanmıyorsa şutla gitsin 🤣🤣

Belki o da kötü bir dönem geçiriyordur. Sözden çok davranışlarınızla sevdiğinizi hissetirirsiniz neden inanmak istemiyor? Sırf zamanında seni sevmiyorum dediniz diye mi?

Adam istemiyorum diyor ve diretiyorsa akışına bırakmakta fayda var, üstüne gitmeyin. O sizi seviyor mu peki

Bu durumda ona sormadım sen beni seviyor musun diye soramadım daha doğrusu, ne zaman eski konular açılsa bana ertesi gün ben hayatımda kimseyi istemiyorum diyor bana sen söyle yapmıştım sen beni terkettin ben acı duyduğum şeyleri unutamıyorum diyor bana inanmayı denemiyor

zamanında yüzüne karşı sevmedigimi söyledim ama sıkıntılı dönemde olduğum için ona karşı öyle bir cümle kurdum ş
Normal..
Sana cok deger veren birine,karsisina dikilip de "seni sevmiyorum" dersen olacagi bu..
Adam dusunuyor simdi dogal olarak.."Her gelgitinde,her duygusal karamsinda bana cikip tekrardan seni sevmiyorum mu diyecek" seklinde.
Artik sana ve aranizdaki iliskiye olan guvenini kaybetmis.
Yani bu saatten sonra senin yapabilecegin bir sey yok bence.
Hatta ayrilmayi kafasina koymus gibi.
Belki de ben yaniliyorumdur.

Yani inanmamış olabilir ama sürekli ısrar edip kanıtlamaya ikna etmeye çalıştıkça daha da uzaklaşacak... Arada sevgide şüpheye düşülür, kopukluk olur şu olur bu olur. Kendinizi ifade edip geri çekilin artık. Çekilemem diyorsanız jest filan yapın , yanında olduğunuzu hissettirin olgunca. Öbür türlü zor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back