Sevdiği uzakta olanlar..

Goncaagul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2011
414
2
0
Konya
Bayanlar sevdiklerimize olan hasretimizi paylaşalım .. :)
Ben onu çok özledim.. kokusunu içime çekmeyi .. ah ahhh Rabbim sevenleri kavuştursun bir an önce.. inşallah tez zamanda kurarız yuvamızı :97:

Son düzenleme:
Ben de çok özledim sevdiğimi... Rabbim hepimizi kavuştursun. Sevdiklerimizi korusun kollasın. :69::69:

Güçllendirmektense bence sevgimizin kıymetini daha iyi anlamamızı sağlıyor ama beni o kadar çok yoruyor ki.
Bazen şöyle omzuna başımı koyup ağlamak istiyorum.
Morali bozukken uzaktan çaresiz kalmak istemiyorum.
Kokusunu istiyorum.
Biz de baş başa kahvaltılar yapalım sohbet ederken göz göze bakabilelim istiyorum.
Ama geçecek sabır ..

bende çok özlediiiim :43: :43: :43:
dayanmak öyle zorki...
kokousunu,bakışını,sarılışını...o sıcacık gözlerini öyle özlüyorumki :58: :59:
el ele gezen,sarılan çiftleri gördükçe hem kıskanıyorum hem de kendimi öksüz gibi hissediyorum :84: :14:

bende çok özlediiiim :43: :43: :43:
dayanmak öyle zorki...
kokousunu,bakışını,sarılışını...o sıcacık gözlerini öyle özlüyorumki :58: :59:
el ele gezen,sarılan çiftleri gördükçe hem kıskanıyorum hem de kendimi öksüz gibi hissediyorum :84: :14:

Aynen.. :85: artık görmek istemiyorum öyle çiftleri.. Çok özlüyorum ya.. Ağlamak istiyorum .. :( Bi yarım benden uzakta .. :84:

bende çok özledim sevdiğimi inş. bunlarda gelip geçer hepimiz birgün mutluluğa ulaşırız.o mutluluğu yaşamak isteyen herkese Allah nasip etsin AMİN:)sabır arkadaşlar bazen üzülsekte dertlensekte yinede yılmayalım zorluklarla mücadele edebilen insan çok güçlü olur hayata karşı.

Benimkidee çok uzaklardaa
Ve ben onu çok özlüyorummm:2:

Ahh Ahh ... Bugün de çok özledim seni :5: Kızlar nolcak bizim halimiz ya.. sonumuz hayır olur inşallah da tez zamanda kavuşuruz sevdiklerimize.. Hiç ayrılmamacasına..

bende çok özledim sevdiğimi inş. bunlarda gelip geçer hepimiz birgün mutluluğa ulaşırız.o mutluluğu yaşamak isteyen herkese Allah nasip etsin AMİN:)sabır arkadaşlar bazen üzülsekte dertlensekte yinede yılmayalım zorluklarla mücadele edebilen insan çok güçlü olur hayata karşı.

amin canim allah kavustursun hepimizi

Bu böyle uzak devam etmick sonunda kavuşcz (inşallah) , o günün hayali benim hayatımın kaynağı zaten :)) :123: :73: :38:

Back