- 9 Temmuz 2008
- 796
- 946
- Konu Sahibi tatlimsi_bela
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ustteki cvbi sana yazdim cnm alintiyi unutmusum heyecanima verYaaa bayıldım herseyine yatakodası tekstiline ağzım açık baktım yani zevklerimiz tamamen aynı cok guzel aldıgın hersey hayırlı olsun simdiden guzel gunlerde kullan canım bitirmissin nerdeyse ufak tefek seyler kalmıs sadece ohh
Cok tesekkurler tatlimBende çok beğendim canım hayırlı olsun hepsi çok güzeller
Çok tesekkurler canim insan zaten herseyini özene bözene aliyor ama başkalarının begenmesi ayri bi mutluluk bornozum cok kaliteli gozukuyor dokumasi insallah verdigim paraya değer yatak ortulerim cok siradan diye dusunuyodum cok sevindim simdicanım herseyın mukemmel...gule gule kullanın ıns.bornozuna bayıldım.hele yatak ortulerıne bittim ayol
Çok tesekkurler canim insan zaten herseyini özene bözene aliyor ama başkalarının begenmesi ayri bi mutluluk bornozum cok kaliteli gozukuyor dokumasi insallah verdigim paraya değer yatak ortulerim cok siradan diye dusunuyodum cok sevindim simdi
Yok canim benim keske olsada servetim odesem cogunu internetten kampanyayla indirim kuponlariyla filan aldim bi yildir kendine ne aldin diye sorsanabence hepsı ayrı guzel cnm.bunlara servet odedıgıne emınım :)))))
Yok canim benim keske olsada servetim odesem cogunu internetten kampanyayla indirim kuponlariyla filan aldim bi yildir kendine ne aldin diye sorsana
Valla ben cok zamanim var diye taksite girip aliyordum genis genis ama bizimki son zamanlarda kredi cekip evlenelim bu sene moduna girince simdiden iyiki diyorum zaten bakalim.. senle hic rastlasmadik canim forumda sen ne durumdasin nisan evlilik hangisiah kıyamam sana :) olsun olsun ne guzel bak smdıden almıssın.sonra oh ıyıkı almısım dıceksın benım gbı.