- 9 Temmuz 2008
- 796
- 946
- 303
- Konu Sahibi tatlimsi_bela
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ustteki cvbi sana yazdim cnm alintiyi unutmusum heyecanima verYaaa bayıldım herseyine yatakodası tekstiline ağzım açık baktım yani zevklerimiz tamamen aynı cok guzel aldıgın hersey hayırlı olsun simdiden guzel gunlerde kullan canım bitirmissin nerdeyse ufak tefek seyler kalmıs sadece ohh![]()
Cok tesekkurler tatlimBende çok beğendim canım hayırlı olsun hepsi çok güzeller![]()
Çok tesekkurler canim insan zaten herseyini özene bözene aliyor ama başkalarının begenmesi ayri bi mutlulukcanım herseyın mukemmel...gule gule kullanın ıns.bornozuna bayıldım.hele yatak ortulerıne bittim ayol![]()
Çok tesekkurler canim insan zaten herseyini özene bözene aliyor ama başkalarının begenmesi ayri bi mutlulukbornozum cok kaliteli gozukuyor dokumasi insallah verdigim paraya değer yatak ortulerim cok siradan diye dusunuyodum cok sevindim simdi
![]()
Yok canim benim keske olsada servetim odesem cogunu internetten kampanyayla indirim kuponlariyla filan aldimbence hepsı ayrı guzel cnm.bunlara servet odedıgıne emınım :)))))
Yok canim benim keske olsada servetim odesem cogunu internetten kampanyayla indirim kuponlariyla filan aldimbi yildir kendine ne aldin diye sorsana
![]()
Valla ben cok zamanim var diye taksite girip aliyordum genis genis ama bizimki son zamanlarda kredi cekip evlenelim bu sene moduna girince simdiden iyiki diyorum zaten bakalim.. senle hic rastlasmadik canim forumda sen ne durumdasin nisan evlilik hangisiah kıyamam sana :) olsun olsun ne guzel bak smdıden almıssın.sonra oh ıyıkı almısım dıceksın benım gbı.