aynen canım fazla fazla yeterler, benim de daha çok vaktim ve nakitim olsaydı bende daha fazlasını alırdım, çünkü evlendikten sonra almak istemiyorsun en azından ben almak istemiyorum, bu sefer para biriktirelim ev alalım kafasına girdik, sanki eve alınan her şey gereksiz fazlalık gibi geliyor. zaten diyorum hep, çeyiz hazırlama sürecim daha uzun olsaydı da hiç eksiğim kalmasaydı
yemek takımın pahalı ama çok şık olmuş canım, güle güle kullanın. birde ben su setine çok karşıydım, çeyiz alışverişinde en gereksiz gördüğüm kısım oydu ama evlenince en çok ona ihtiyaç duydum, özellikle misafir geldiğinde, keşke alsaymışım diyorum,iyiki almışsın o yüzden. bide hatırlarsan günlük kullanıma 6 kişilik 2 set aldığım halde kahvaltı takımı istiyorum yinede dee
ona da hep gereksiz demiştim mesela ama şimdi de keşke alsaymışım diyorum
tost makinesini kırk yılın başı kullanıyoruz, herhangi bir tost makinesi de olsa önemli değilmiş
onun dışında nevresim havlu vs. çok açıp kullanamadım, 2-3 tane açtım dönüşümlü onları kulanıyorum, bir haftasonu üşenmezsem açıcam bakalım yenilerini.
yaniiii kısaca bu alışverişlerrr çok zevkli şimdiden çok özledim, fazla fazla almanın kimseye zararı yok zaten dediğin gibi belli bir dönem bu, sonradan insanın canı o kadar da istemiyor. aldıkça koy canım belki ben de esinlenip yeni bir şeyler alırım