- 26 Ekim 2015
- 1.541
- 2.615
- 133
- Konu Sahibi tatlimsi_bela
-
Site resimlerin kalitelerini düşürüyor tam belli olmuyor renkler ama yemek tabağiyla kasesinide görmüş olursunuz en azından diye her türlü çektim
Eki Görüntüle 1848232 Eki Görüntüle 1848233 Eki Görüntüle 1848234
Teşekkürlerçok güzel :) güle güle kullanın
Misafir yemek takımımı hala bulamamisken yine bi indirimin cazibesine kapılıp aldığım bone chine p.cardin günlük yemek takimim6 kişilik aldım 12 ye tamamlayip diğerlerini annememi biraksam diye düşünmeye başladim var mi fikir vericek olan Eki Görüntüle 1848180
Evet canım şimdi çok beğendim ama sonra hevesim kacabilir dogru diyosun çevremde herkes misafirede kullanirsin çok güzel diye gazladicanım çok ciciymiş bunlar, güle güle kullanın ama bence 12 kişiliğe tamamlama, sıkılabilirsin bir süre sonra. ben 2 tane gümlük yemek takımı aldım ama ikisini farklı aldım zaten 6 kişiden fazlası gelirse, misafir için olan yemek takımını çıkarırım diye düşündüm.
Canım özlettin kendini bayadir uğramıyorsun topigime sen yokken neler aldım meral dışında bi dur diyenim olmaditatlımm ne güzel yemek takımı ya içim açıldı :))) güle güle kullan, topiğine şöyle bi baktım tekrardan bambum bulaşıklığını gördüm. Gecen haftalarda aldım bende iyiki almısım dedim yaa o altı tepsili metal olanlar sürekli paslanıyodu, tepsisi kireçleniyodu sinir oluodmbu çok kullanıslı. ama altına şapır şapır akıcak tepsisi yok diodumki bambumun bi tane amerikan servisini aldım serdim tam geldi altına. etraf su olmuyo, çabucak kuruyo o amerikan servis. paylasıyım dedim :))
yaa sorma ramazan fena carptı bu yıl beni :)) gözüm hiç bişey görmüyo canım hafta sonu diye bi dünyaya döneyim dedimCanım özlettin kendini bayadir uğramıyorsun topigime sen yokken neler aldım meral dışında bi dur diyenim olmadiIyıki paylasmissin tatlim ben de bambumlara dur dedim bayadir kullanışlı degillerse diye Sen kullanıyorsun madem hazır dayanikliligini en iyi tespit edebileceğimiz suyla haşir neşir parcayla artık yorumlarsin.. Benimkiler koli çöplüğünde kayip
Iyi yapmissin canim çok kaybolma ortalardanyaa sorma ramazan fena carptı bu yıl beni :)) gözüm hiç bişey görmüyo canım hafta sonu diye bi dünyaya döneyim dedimbiraz daha kullanayım bakalm herhangi bi deformasyon falan olursa söylerm ben sana canım
Ya aryildizdan çok begendigim modeller vardi tatlım ama 1200-1400 o kadar vermek istemedim 460 a geldi canim ama sandikli değil kutulu aldim çeyiz vs sermiycegim için boşa kalabalık masraf dedim ama annem basimi yedi nie sandiksiz çok sade vs diyeYine cok zevkli bir secim yapmissin canim, gule gule kullanin. Ne kadara aldin ayiptir sormasi
Ya aryildizdan çok begendigim modeller vardi tatlım ama 1200-1400 o kadar vermek istemedim 460 a geldi canim ama sandikli değil kutulu aldim çeyiz vs sermiycegim için boşa kalabalık masraf dedim ama annem basimi yedi nie sandiksiz çok sade vs diye
Sağol tatlim 50 tl indirim kuponum vardi canim sirf o yüzden alim aradan çıksın oldu biraz yemek takimlarindada bazen kampanya oluyo hediye çkb verebiliyolar ondan çok takilmadim günlüğede kaydirabilirim benim zamanim çok bakalımCanim en iyisini yApmissin bunlar yeterince kaliteli Bende hisardan sandiksiz aldim. 've bence daha pahalisina hic Gerek yok. Ayrica o sandiklarda hic bir ise yaramiyor. Bide Ben alirken Cok Daha pahaliydi uyguna almissin. Guzel gunlerde kullanin
bir an bir çılgınlık yapıp mutfak masası aldın sandım, nasıl yani dedimneyse ki değilmiş
güle güle kullan cnm benimde kutulu zaten çekmecede duracak sandık boşuna alınıyorYa aryildizdan çok begendigim modeller vardi tatlım ama 1200-1400 o kadar vermek istemedim 460 a geldi canim ama sandikli değil kutulu aldim çeyiz vs sermiycegim için boşa kalabalık masraf dedim ama annem basimi yedi nie sandiksiz çok sade vs diye
Sagol canim desene en güzelini yapmışızgüle güle kullan cnm benimde kutulu zaten çekmecede duracak sandık boşuna alınıyor
Sagol canim desene en güzelini yapmışız
canım nerede yer varsa oraya koy tabii, salonda konsolun içinde çekmeceli göz oluyor oraya koyuyoruz genelde, tabaklarıda konsola yine. Ama salonunda konsol yoksa mutfak dolaplrından 2-3 tanesini misafir olarak ayırabilirsinkızlar ben çekmeceye normal günlük kaşık çatal bıçağı koydum, misafirlikleri nereye koyayım ya? salonda durur diyor herkes ama salonda çekmece falan yok. mutfağa koysam ne olur ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?