- 29 Mayıs 2015
- 245
- 249
- 103
- Konu Sahibi tatlimsi_bela
-
ahh minimalist ve şık bi tasarım bende çok beğeniyorum güzellik dolu günlerde çaylarınızı yudumlayınSonunda kendime dogum günü hediyesi olarak aldigim F.Malhan-Koleksiyon çay fincanlarım
Eki Görüntüle 1830925 Eki Görüntüle 1830926
Sonunda kendime dogum günü hediyesi olarak aldigim F.Malhan-Koleksiyon çay fincanlarım
Eki Görüntüle 1830925 Eki Görüntüle 1830926
Çayi fincanda sevmem normalde ama fincanlarin zarifligine kapıldım misafir için hoş olur dedimahh minimalist ve şık bi tasarım bende çok beğeniyorum güzellik dolu günlerde çaylarınızı yudumlayın
Ah canım ben de yapim yapim diom yok olmuyo bi an aşka gelip aliyorum böyle giderse kalanlari spotcudan alirsam şaşmag
güle güle kullan canım, çok şıklar gerçekten ben cimrilik yapıp almadım
Kahvalti seti icim beyaz tabak..beyaz tabak dedim gittim anneler günün de bodrum serisini görünce gözümde rengerank bi masa canlandi dayanamadim yinekahvalti takımımıda yapmış bulunuyorum Yinede fincanlarini gereksiz detaylarini almadim 8 kisilik bi takim oluşturdum kendimce alalacele canlandirma yapim dedim fenada olmadi sanki renkli runner lazım
Eki Görüntüle 1831268 Eki Görüntüle 1831271
Cidden öyle miyimYaaaaa offf yine neler aldin böyle beni de heveslendirdin, bende istiyorum bananeee
ne zevkli hatunsun canım sen böyle valla gidip aynilarindan alasim geldi, gule gule kullan canım, şahane olmuşlar
Cidden öyle miyimSağol canim benim zevkdaş ız biz senle 3 yaşındaki yeğenim çok begenince dedim çok mu çocuksu oldu Sen şu düğünü bi atlat daha neler alırsın canım neler Hem simdi alma ben indirime girince haber edim seni Zira şu haliyle bile iki kahvalti takimi alirdim bu paraya batirdi bu porland beni
Canım ben de evde braun satin hair 7 var 3 yildir kullaniyorum oda güzel ama bunun motoru daha güçlü kuaför fonleri gibi Remington zaten sadece saç urunleri ureten bi firma biraz arastir derim duzlestirici ve masada da ustune tanimam o yuzden ceyizime bunu sectim iyonlu olduğu için kabartma filanda yapmiyo benim saçlarım duz bunla kurutunca daha bi parlak duz oluyo hic bisi yapmadan cikiyorum ceyiz icin aldim guya ama iki haftadir elim hep buna gidiyo Eğer fon filan cekiceksen braun yerine bunu tavsiye ederim kurutmak icinse ikiside güzel canim
Yok canim erkek arkadaşım fena kulağımı çektiAyy kuzum baktım şimdi cidden çok pahaliymis kuzum ama aynı zamanda da çok ama çok hoşsenin misafir yemek takımını düşünemiyorum yalniz kim bilir ona ne kadar vereceksin
Tatlim iyon ozelliklerini kaparsan biraz daha kuvvetli oluyo saçı kirmamasi filan güzel ama uzun suruyo iste kurutmasi zayif hevesini kacirmim dedimbak ya daha öncede konuşmuşuz bu konuyu yine Braun almışım gidipcanım üflemesini falan ben yetersiz buldum ya, bide acayip ses çıkarıyor, eskiden Sinbo nun seyahat tipi 30-40 tl lik bir şey kullanıyordum valla ondan daha memnundum keşke Remington alsaymışım, kampanyayı görünce kaçırmıyım diye atladım hemen ve yine pişman oldum
bu arada çokk fazla tabağın varr canım artık sana tabak çanak almayı yasaklıyorum
Yok canim erkek arkadaşım fena kulağımı çekticok harcamiycam tabaga filan sonra alamicam istediklerimi..sözü istediklerimi almak icin erteliyo gibi olmuşum Hiçte savurgan bi insan degilimdir çeyiz durumlarina gelince ayarim bozuldu gerçekten Bunlarida tane tane aliyo ya insan ne kadar tutacagini kestiremiyo 10-20 derken kasada ne yaptim ben oluyosunda geri birakmak olmuyo ışte Beklentin çok yüksek olmasin tatlım
Love serisini internetten aldim tatlım ben bi kısmını da perlavista avm deki porlandtan love yazılı tabak stoklarda zor bulunuyo canim baktim yine yok arada kontrol edip haber veririm sen ist da değil miydin canım?hayır beni de heveslendiriyorsun düşündüm düşündüm bende alayım ne olacak dedimlove serisinden yapıcam tatlım valla sorumlusu sensin ama internetten olmaz gidip yapmak lazım aynı şehirde olsak yardımcı olurdun bana sen internetten almadın değil mi?
Love serisini internetten aldim tatlım ben bi kısmını da perlavista avm deki porlandtan love yazılı tabak stoklarda zor bulunuyo canim baktim yine yok arada kontrol edip haber veririm sen ist da değil miydin canım?
Canim bana stoklara girince msj gelir kayit biraktim haber veririm sanada sikma canını hicyok canım ben Ankarada'yım, evet şimdi bende baktım ama kalmamış
Misafir yemek takımımı hala bulamamisken yine bi indirimin cazibesine kapılıp aldığım bone chine p.cardin günlük yemek takimim6 kişilik aldım 12 ye tamamlayip diğerlerini annememi biraksam diye düşünmeye başladim var mi fikir vericek olan Eki Görüntüle 1848180
Kendi sitesinde ve linens magazalarinda 290 ama n11 de 190 dı indirim kuponuyla 140 a geldi banada.. Orjinali daha güzel ama resimlerini yukleyeyim siz ona göre karar verip netten siparis verebilirsinizçok güzelmiş bu takımbende misafir takımı aldım günlük takım arıodum. bu takımdan alabilirim bende günlüğe. bence sizde bunu kullanın kesinlikle :) fiyatı nekadar dı 6 kişiliğin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?