• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdğiniz kişi sesini yükseltse

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
KIZLAR BEN GELDİMMM ŞİMDİ OLANLARI ANLATIYORUM SİZEE.. ABLAM UFUĞU ARIYOR VE BELİNAY NEDEN SÜREKLİ ALIYOR DİYE SORUYOR VE UFUTA OLAN BİTENİ ANLATIYORR.. DAHA SONRA UFUK YARIM SAAT SONRA BENİ ARIYOR NASILSIN HAYATIM DİYE BENDE SOĞUK KONUŞARAK UYUYORDUM HAYIRDIR DİYE SORDUM ODA BENLE SOĞUK KONUŞMA HER DAKİKA SENDEN MSJ LAR GELİRDİ ŞİMDİ GÖZÜM HEP TELDE DEDİ BENDE DEDİMKİ BUNU DEĞER VERDİĞİM RESİMLERİMİZİ SİLMEDEN ÖNCE DÜŞÜNÜCEKTİM DEDİM TMAM OZAMAN NE YAPAYIM SEN SÖLE YETERKİ AĞLAMA ÜZÜLME VE BENİ SENDEN HABERSİZ BIRAKMA SOĞUK OLMA BANA KARŞI DEDİ BENDE DEİMKİ PAZAR GÜNÜ KONUŞUCAKTIM AMA ÇOK ÖĞRENMEK İSTİYORSAN ÜYELİKLERİMİZ İPTAL EDİLCEK O ALLAHIN BELASI SİTEDEN DDİM TAMAM AMA SOĞUK OLMİCAKSIN ABAN KARŞI DEDİ TAMAM DEDİM ARADAN 15 DAKİKA GEÇTİ MESAJ GELDİ GİR BAKALIM KONTROL ET GİRİLİOMU ÖĞREN DEDİ AZ ÖNCE BAKTIM VE ÜYELİKLERİMİZ İPTAL EDİLMİŞ İKİMİZİNDE :)

iste bu kadarrrr!!!! :teytey: :dance: :asigim:

KIZLAR BEN GELDİMMM ŞİMDİ OLANLARI ANLATIYORUM SİZEE.. ABLAM UFUĞU ARIYOR VE BELİNAY NEDEN SÜREKLİ ALIYOR DİYE SORUYOR VE UFUTA OLAN BİTENİ ANLATIYORR.. DAHA SONRA UFUK YARIM SAAT SONRA BENİ ARIYOR NASILSIN HAYATIM DİYE BENDE SOĞUK KONUŞARAK UYUYORDUM HAYIRDIR DİYE SORDUM ODA BENLE SOĞUK KONUŞMA HER DAKİKA SENDEN MSJ LAR GELİRDİ ŞİMDİ GÖZÜM HEP TELDE DEDİ BENDE DEDİMKİ BUNU DEĞER VERDİĞİM RESİMLERİMİZİ SİLMEDEN ÖNCE DÜŞÜNÜCEKTİM DEDİM TMAM OZAMAN NE YAPAYIM SEN SÖLE YETERKİ AĞLAMA ÜZÜLME VE BENİ SENDEN HABERSİZ BIRAKMA SOĞUK OLMA BANA KARŞI DEDİ BENDE DEİMKİ PAZAR GÜNÜ KONUŞUCAKTIM AMA ÇOK ÖĞRENMEK İSTİYORSAN ÜYELİKLERİMİZ İPTAL EDİLCEK O ALLAHIN BELASI SİTEDEN DDİM TAMAM AMA SOĞUK OLMİCAKSIN ABAN KARŞI DEDİ TAMAM DEDİM ARADAN 15 DAKİKA GEÇTİ MESAJ GELDİ GİR BAKALIM KONTROL ET GİRİLİOMU ÖĞREN DEDİ AZ ÖNCE BAKTIM VE ÜYELİKLERİMİZ İPTAL EDİLMİŞ İKİMİZİNDE :)

anlaştıkkk tatlım :) ama kulağını çekelim bi dimiiiii cezalandıralım çok ağlattı çok uykusuz bıraktııı hala şiş gözlerim :) :)

: :) şimdi ne yapayım kızlar nasıl olimmm???

çoook güselll canımm ya inşallah benim kadr rahatlamışsındır üyelik iptal oluncalülülülülülü
bence biras yumuşamaya başla yada nası diyim biras naz yap görüşene kadar daha fazla üstüne gitme onun ama tabi karar seninn:sm_cool:
bu arada bence ablanın evlenmesinden dolayı çok gergin olduğunu alışana kadar sana biraz yardımcı olmasını söyle ona şu an çok hassaassın normal olarak emin ol seni anlayışla karşılayacaktırŞeniz

ablanın evlenmesinden dolayı çok gergin olduğunu alışana kadar sana biraz yardımcı olmasını söyle ona İŞTE BU ÇOK DOĞRUUU BUNU ONNADA SÖLEMELİYİMMM CANIM SAĞOLLLLLLLL

evet zuzuzm ne işimiz varr ): ay bende bi hoşum yaa günüdüz atıp tutuyodum bitti pazar günü son diyeeeee :)))

Heh işte böyle gerek yok böyle şeylere siz ikiniz birbirinizin herşeyisiniz yetersinizi gerek yokki...
Tamam arkadaşlık ayrı bir şey onlar olmadanda olmaz ama öyle sitelere gerek yok az olsun öz olsun arkadaşım....
Sorununuzun çözüldüğüne sevindim cnm bunuda atlattınız hadi geçmiş olsun:))))

Siziiii çooook Seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

cnm bu konuyu yeni gördüm
bu kdr üzülmüşsün inan değmezz,çok das sevsen ne olursa olsun herkesin böyle bir sapıtma zamanı oluyo
uzak durup içinden " sen takıl öylee" diyceksin.
facebooktan resmleri silmek bnmde hosuma gitmedi ama olay çok gzl bi sonuca ulaşmış
bence bu saatten sonra uzatma deme hiçbişi
tamam konu kapandı de
soğuk da davranma ama bir süre eskisi gibi çok çok içten de olma ki
yaptıgı hataları hemen affettiremeyecegını bilsin kzucuma.s

gizemm kuzcuğummm uzatmöyorummmm ama dediğin gibi pekte yakın değilimmmmmm :) taktiklere açığım kızlarr haberiniz oslun

ya ben çok etkileniyorum.
genelde ailemde el üstünde tutuldum, sesini yükseltme bile çok azdır.
o yüzden erkek arkadaşım bağırdığı anda kalakalıyorum.
gözlerim falan doluyor.
cidden çocuk gibi ağlayacak oluyorum.

kızlar yapmayın bu işin evliliği öncesi diye bişey mi var Uhm Arada oluyo tabi bizdede ama saygı herzaman gereklı sinirli olsun olmasın.o an degıl belkı ama sonra yavas yavas anlatın ne kadar kırıldıgınızı anlarlar

suçum varsa o yüzden bağırdıysa susarım :1rolleyes: ama saçma sapan sebepten canı sıkıldıkça barıosa yasakkelime o zmn haddini bil derim kötükedihüso

Hic kusura bakmasin ama sesimi geri yukseltirim!!!

oturup aglamam kar$isinda, ASLA!

Bende sesimi yükseltirim :oklava:

Ki zaten öyle yapıyorum -tatlicadiarzu-

Dün olanlardan sonra bana sesini yükseltemeyeceğini anlamış olmalı :kahve:

aşkımla heryonden ikiz oldugumuz gibi bu yonumuzde aynı :asigim:
sinirlenınce birden parlar ,bagırır cagırır ama kin tutmaz (benım gibi)
ve o sınırlenınce ben ortadan kaybolurum yada bagırdıgı zaman duymamazlıga gelıyorum a.s
zaten ıkımızden biri mekanı terkediyor böyle bi durumda :)))

Kızlar hayatınızdaki kişi size karşı sesini yükseltse bağırsa kırılırmısınız yoksa amaan olsun mu dersiniz??​
:uhm:

Belinaycım ses tonu yükselmeden giden bir ilişki varmıki hayatta?
Günün birinde ses mutlaka yükseliyor
Ama karşıdan,ama senden
Bunlarda ilişkinin tadı tuzu diyorum ben
Fırtınasız bir ilişki monoton olurdu çok yaakaydirigubbakcemile3

Back
X