Sanırsam 1.5 seneyi aşkındır konuşuyoruz
ilk muhabbetimiz bizim ev almayı düşündüğümüz zamanlarda oldu , çok sordum çok bunalttım başını başını yedim diyebilirim, sonra özele taşındı , sonra araşmaya başladık
O başka şehirde ben başka şehirdee
Geçen sene yazın yanına 15 dakika ugrayabildik tatile giderken o iş yerindeydibiz arabada pestilimiz çıkmış bir vaziyette
Buarada atıştığımızda olur, sustuğumuzda ,Bazen fikirlerimiz zıt , bazen tamamen uyumlu , herşey olur yani ama beni koşulsuz doğru yönlendiren insanlardan biridir kendisi ,(diğeride kendini bilir zaten)
geçtiğimiz aylarda neden olmasın dedik
Sonunda önümüzdeki cumartesi kısmetse otobüs biletimi aldık oğlumla yanına gidiyoruz , Heycanla merakla o günü bekliyoruz ikimiz ve cocuklarımız
Ayy ne güzel yaaa çok sevindim sizin adiniza kuşlar
Sende gelsene :)
Bebeğin hayırlı uğurlu olsun bu arada.
:)) ne güzel Allah daim etsin dostluğunuzu
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
kıskandımmmm
ay boşver yavrucan biz birbirimize ilgiliyiz ya o yeter :)))
eeeveetttt ay çok heycanlıyım bende hem sizi özledim hem evini merak ediyorum :)...
amin amin
ama keşke aynı şehirde olsaydık 4 saat uzaklıktayızanaltılan seylerı haayl etmekle mesguluz
eve gelınce ev bır dandını dastana danalar kaybolur bulana ask olsun
bu gece yolcu sevcan , ben zaten son ana bırakmaya cok meraklıyım
o sebebten bu aksam hızla gececek bana .
Insallah ıstanbulda yarın hava guzel olurda gezdırebılırız bebelerı
isyan 4 saatın zıncırını kıran 8 saatınde zıncırını kırar ınsallah allahım
foto atın şekerim instigramdan falan..yarın kıskıanır bakarım..Sağol tatlım teşekkür ederiz
ben sevcanlara gittiğimde daha eve girer girmez oturup ıkı lokma atacakken deprem olmustu
aklım bir yerlerıme kacmıs o gunu cok anlayamamıstık korkudan acıkcası ınsallah sevcan gelecek ve co guzel gececek
foto atın şekerim instigramdan falan..yarın kıskıanır bakarım..
bu arad yarn ben sınava gircekmişim kpss unuttum yahu
e sahı senın kurs noldu?
kocanda gırecek deıglmı?
sevcanın kocasıda gırecek :d
hayırlı olsun hepınıze ınsallahhh
aman canım bizden hayır yok..sınav olduğunu bile unuttuk yaniiAllah emek verenlerin emeğini boş çıkarmasın inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?