• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sev ama deger verme

Kozım aklını başına topla, adam zaten gitmiş çoktan, seni kenarda bekletiyor. Yorumum çok acı ve ağır gelebilir ama sen otur ciddi ciddi düşün. Bu adam seninle evlenmeyi düşünüyor. Sen bekar evinde yaşayan çaluşan bi kızsın. O iki günde biri mi çıkar karşına, kafan mı karışır veya başına bir iş mi gelir... Uzar gider bu böyle, merak edip sormaz mı bi erkek? Sorar! Evleneceği kadını boş bırakmaz. Nerde napıyo bilmek ister gözünü üstünden ayırmaz! Kimlerle takılıyor bilmek ister. Herşeyin içinde olmak ister. Seninkinin aklı başka yerlerde. Bigün pat diye ayrılabilir bu adam haberin olsun. Böyle ilişki olmaz. Sen de adama arayıp sormuyosun diye trip attıkça ha demiş iyi hala bende bu kız.

Kozım aklını başına topla, adam zaten gitmiş çoktan, seni kenarda bekletiyor. Yorumum çok acı ve ağır gelebilir ama sen otur ciddi ciddi düşün. Bu adam seninle evlenmeyi düşünüyor. Sen bekar evinde yaşayan çaluşan bi kızsın. O iki günde biri mi çıkar karşına, kafan mı karışır veya başına bir iş mi gelir... Uzar gider bu böyle, merak edip sormaz mı bi erkek? Sorar! Evleneceği kadını boş bırakmaz. Nerde napıyo bilmek ister gözünü üstünden ayırmaz! Kimlerle takılıyor bilmek ister. Herşeyin içinde olmak ister. Seninkinin aklı başka yerlerde. Bigün pat diye ayrılabilir bu adam haberin olsun. Böyle ilişki olmaz. Sen de adama arayıp sormuyosun diye trip attıkça ha demiş iyi hala bende bu kız.
Haklısın maymun gozunu acmali artik. Ama biliyomusun sevince zor oluyor iste adamin senden gittigini goruyosun ama birakmak istemiyosun salak gbii salakk beyin yokki bende zaten dun mesaj atti iki saat sonra cevap verdim soguk soguj konustum. Aradi acmadim keyfim yok konusmak istemiyorum seninle dedim böyle böyle icine yerlestiricem benim onu artk eskisi gbi umursamadigimi sonrada oldurucu darbeyi yapicam yapicamkiii ne olduğunu sasirsin ben ne yaptim desin. Kus yuvadan uccak gorcek oda

Haklısın maymun gozunu acmali artik. Ama biliyomusun sevince zor oluyor iste adamin senden gittigini goruyosun ama birakmak istemiyosun salak gbii salakk beyin yokki bende zaten dun mesaj atti iki saat sonra cevap verdim soguk soguj konustum. Aradi acmadim keyfim yok konusmak istemiyorum seninle dedim böyle böyle icine yerlestiricem benim onu artk eskisi gbi umursamadigimi sonrada oldurucu darbeyi yapicam yapicamkiii ne olduğunu sasirsin ben ne yaptim desin. Kus yuvadan uccak gorcek oda

Soğuk konuşma işte, eline malzeme verme. Umursamaz ol. İşim var hatayım de mesela. Şimdi çarşıdayım aşkım seni ararım de aramayı unut. Bi süre sonra da ya ben pek iyi hissetmiyorum biraz ara verelim mi, senle alakası yok bu ara havamda değilim de. Erkek taktiğini erkeğe uygula yani. Trip atmak soğuk olmak karşındakine koz verir. Sen yüzyüzeyken sevecen arkasını dönünce unutuveren ol. Bak noluyo

Soğuk konuşma işte, eline malzeme verme. Umursamaz ol. İşim var hatayım de mesela. Şimdi çarşıdayım aşkım seni ararım de aramayı unut. Bi süre sonra da ya ben pek iyi hissetmiyorum biraz ara verelim mi, senle alakası yok bu ara havamda değilim de. Erkek taktiğini erkeğe uygula yani. Trip atmak soğuk olmak karşındakine koz verir. Sen yüzyüzeyken sevecen arkasını dönünce unutuveren ol. Bak noluyo
Ben onun bu huyunu fatkettgm andan itibaren o mesaj atmadikca atmadim attgnda umursamzm ama tamam hayayim felan diyodum bakiyodu bu kizda bi degisim yok her turlu idare ediyorum bunu. Bikerede yine bi deneme asamasi yaptim. O mesajlasrken habire askik hayatim dedi bende normal konustm bu sefer hayatim canim cicim kullanmadim. Noluyo sana niye bnmle herhangi biriyle konusuyomussun gbi konusuyosun dedi aksama da zorla disari cikardi beni istemedgm halde bir ilgi bi ilgi gormen lazim. Demem o ki bizimkine hayatim felan demiyceksn belli

Konu baştan aşağı yorucu. Nasıl dayanıyorsunuz bu tempoya falan? Hayat bunlar için çok kısa.

benim de derdim aynı ve bizim nikah da yapıldı. bi ay sonra düğünümüz var. neden bi süre sonra ilgisizleşiyolar anlamıyorum. herkes konu sahibine ayrıl filan demiş ama bn ne yapayım peki :(
konu sahibine diyeceğim tek şeyse ayrılması. yaşın da gençse hiçdüşünme. ilgisiz erkekle hayat çok zor

Bu kadar çantada keklik olmak zor bişey olsa gerek. Biz evli halimizle bu kadar değiliz yani..bir de bu şey adamın karakteri falan değil işine böylesi gelmiş ve başta söylemiş ne saçma. Kolay ilişki seviyor. Sen ver istediğin kadar kaybetme korkusunu gideceği en fazla iki ay. Hele bir de hata yapıp evlenirsen ooo ilgisizlik hastalığına tutulursun.

benim de derdim aynı ve bizim nikah da yapıldı. bi ay sonra düğünümüz var. neden bi süre sonra ilgisizleşiyolar anlamıyorum. herkes konu sahibine ayrıl filan demiş ama bn ne yapayım peki :KK43:
konu sahibine diyeceğim tek şeyse ayrılması. yaşın da gençse hiçdüşünme. ilgisiz erkekle hayat çok zor
Napicaksin peki boyle gitmezki

bence bu ilişkiye abartmişisin adam nede olsa vazgeçmiycek kızı kendime bağlattım demek istiyor çok aşiri degerde hiç iyi degildir sana söleyim bunu bende yaşadım senin konuya benziyor aramizda. eski sevgilimle.. salakça o çocuga aşık olmuşum yalvarmişim birakma covuk hiç de oralı da degildi.. sonrada anladim ki hiç aramadim msj da atmadim... bi bakmişim unutmuşum onu.. arayıp sormadığımda. manyak biri olmuşum adeta.. sonra değeri ne demek olduğu anladim. çok aşırı değer vermek varya ( küfür etmek istemiyorum ama) işte öle. şimdi evlendim değerimi bile aşırıya kaçmiyorum. insan ben ondan başkasini sevemem edemem vazgeçemem düşüncesine kapılıyor ki. sonra o çocuktan senin verdiği değeri kadar bulamadığında sende aynisini yap derim. yapabilceksen yap. sonra anliycaksin. kendine verdiğin değeri başkasina verme çünkü kimse senin değerini anlamiyor. sevmekle alakada degil bu konuda çocuk söz dinlesin bana bağlatsin benim olsun diye yapmış ben öle anladim. boşver bi kere söz dinleme. tersini yap. bakalım ne yapıcak. bi kerede çocuktan herşeyi iste ben şunu istiyorum benim dediğimi bi yap de bakalım yapacakmi? yapmıyosa değer vermiyordurrr nokta:)

Bana soyledigi bi baska sozu smdi hatirladimm size onuda aktariyim bi yorum yapin. Taaa iliskinin baslarinda Ben eski iliskilerimde hep kizin ustune dustum asiri ilgi gosterdim agzimin payini aldim neymis fazla ilgi gostermiyckmissin boyle daha iyi bi iliski kuruluyo daha saglam oluyo bende hatta kizmistm ne alakasi var felan diye

Back
X