- 15 Temmuz 2015
- 2.799
- 6.257
- 158
- Konu Sahibi Birazhuzur
bende yaramıştı sonra peşimden koştu aradı sordu
ah pardon tanıyamdım bile demiştim
Neden yaramıs sizde...Çünkü ayrilmissiniz.oh olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende yaramıştı sonra peşimden koştu aradı sordu
ah pardon tanıyamdım bile demiştim
Aynen inanmaz biliyorum malimi benBence buna inanmaz.adam çözmüş arkadaşı. Cep yapmış. Anlar yani numara olduğunu. Rus ruleti çek.
Neden yaramıs sizde...Çünkü ayrilmissiniz.oh olsun.
Seytan diyoki sen isini iyi bilirsin kizim oldur onu aci cektir diyo ama yapamıyorum iste salagim ben. Tutuyorum kendimi. Aslinda ariycaksn senin bu yaptgni liseli asiklar yapmaz ben buna gelemem keyfin bilir diyip resti cekiceksin. Yuzyuze daha iyi olur sanki. Izinden gelsinde oyle mi yapsamRus ruleti yapacaksınız. Soğudum senden.olmuyor etmiyor vb. Ama elinizde de patlayabilir onu göze alın. Bu kadar ipleri vermissiniz eline.nasilsa biliyor kaybetme duygusu yok.rus ruleti ya çözer ya bitirir.ama böyle devam ederse hep aynı olur.
Seytan diyoki sen isini iyi bilirsin kizim oldur onu aci cektir diyo ama yapamıyorum iste salagim ben. Tutuyorum kendimi. Aslinda ariycaksn senin bu yaptgni liseli asiklar yapmaz ben buna gelemem keyfin bilir diyip resti cekiceksin. Yuzyuze daha iyi olur sanki. Izinden gelsinde oyle mi yapsam
Hani yuzune soylemek dahada cok koyar diye dusundum ondan dedim. Gerci simdi yaparsam bu rus ruleti isini izinden geldgnde bni elbet gorucek o zaman mahvolucak isteLiseli aşık filan hiç bahsetme ayrıntıya girme.sevemedim seni de.olmuyo abicim de.koy kapağı bence.izin niye bekliyorsunuz ki mahvolsun izni de.
Hani yuzune soylemek dahada cok koyar diye dusundum ondan dedim. Gerci simdi yaparsam bu rus ruleti isini izinden geldgnde bni elbet gorucek o zaman mahvolucak iste
canım geçmiş olsun o erkek senden çoktaaaaan geçmiş. oda meşhur yalanları ilgisizim ama seni seviyorum:) seven insan ilgilenir onsuz bir saniye bile yaşayamaz her an sesini duymak ister. eşim bile işteyken beni hep arar sadece sesini duymak istedim seni çok özledim diye. o hayvandan ayrıl en kısa zamanda.Merhaba arkadaşlar aranizda yeniyim. Sizden bisey icin akil almak istiyorum. Lutfen yardimci olun. Ben size iliskimi basindan beri anlatiyim sizde bana bi yorum yapin. Erkek arkadasmla iliskinin basinda hersey cok guzeldi (her iliskide oldugu gbi cicim aylari ) beni sevdgine o kadar cok inandirdiki hersyiyle hareketyle sozuyle davranisiyla. Bana oyle saf bi sevgiyle geldiki elimin tersiyle itemedim onu. Bende cok sevdim cok asik oldum oda oyle. Sevgisinden suphem yok zaten. Bana en basinda dediki bak ben sana soyluyorum ben iliskinin basinda sana cok ilgi gosteririm hatta ilgimle seni bogabilirim bile ama sen benden vazgecme benim seni sevdgmden cok sev kendini dahada cok sevdir beni benden vazgecme dedi. O kadar gozum kapali inandimki ona adeta ne dese yaptim hicbiseyine hayir demedim kavga hic etmedim trip atmadm nazimi gecirtmedim salak gbi basima gelcekleri uzulegm gunleri hic dusunmeden. Halbuki bastan ipleri ne olursa olsun ski tutmak lazimmis her dedgne evet dememek lazimmis. Hayir ne demekmis ogretmek lazimmis ben bunlari cok gec farkettim. Aradan o kadarda zaman gecti daha yeni anladim yani. Neyse iliskinin 6.ayi felan bizimki eskisi gbi ilgili degil eskisi gbi sk sk mesj atip aramiyo. Noldu niye boyle yapiyosun diyince ben basta demistm bnm kisiligm bu sende kabul ettin beni. Ama benim sana ilgisiz olmam demek seni sevmiyorum anlamina gelmez zaten zaman gectkce sana olan sevgm azalsa yada seni kullanmak istesem isteseydim bi dakka bile durmazdim senle ayrilir baska kizlarla takilirdim ama ben boyleyim seni gerckten seviyorum evlenmek yuva kurmak istedgm kadinsin sende asla vazgecmem dedi. Neyse aylar aylar gecti biz boyle idare ediyoruz iste. Ben buna deger verdikce bu havalandi ben buna svgmi iyce belli ettkce daha da bi havalandi megerse erkek milleti boyleymis gec anladim. Simdide aradan iki gun geçiyo bende bilerek ne msj atiyorum ne ariyorum bakalim diyorum ne yapicak ne diycek iki gun geçiyo sanki o iki gun hep konusmusuz hep birlkteymisiz gbi ayni devam ediyo. Benim bu huyuna gicik oldgmu da biliyo istese arar sorar mesaj atar ama isine gelmiyo. Basta ben oyle davranark hata yaptim adam beni elinde biliyo ben aramasamda o zaten beni bekliyo o zaten benm sevdgm baskasinin degil ne yapsam kizmaz mantiginda beyimiz. Ailelerde biliyo iliskimizi bi adi olsun diye yuzuk taktik aramizda hatta yuzuk fikri bile ona ait.Smdi izine gitti 10 gun sonra gelicek iki gun aramiyo bigun ariyo kafasina nasil eserse yani benim duygularim umrunda degil. Eskisi gbi deger vermiyo yafa deger veriyo belli etmiyk ben anlayamiyorum. Demem o ki kizlar bana yardim edin. Anlasin degerimi. Bilsin elimden kacirabikirim kiymetini biliyim heran onu kaybedebilirm. Kaybetme korkusunu yasasin. Benm onu kaybetmek istemedgmide biliyo onca zaman gecti. Ama beyimiz belli etmiyo iste hicbiseyini. Dedigm gbi degerimi anlasin azcik kaybetme korkusu neymis anlasin istiyorum. Bana akil verin napiym nasil davraniyim ?
Tesekkur ederim yalniz olmadigimi bilmek bana cok iyi hissettirdi gercekten. Biz yuzuk takma olayindan once beyimizin istegiyle ayrildik aradan bir ay gecti pesimden kosmaya basladi ben sensiz yapamiyorum cok ozluyorum felan filan bnde bi sartla barisirm eskisi gbi olucaksn bana karsi dedim kabul etti eskisi gbide oldu zaten ama yuzukleri taktiktan bi bir hafta sonra o umursamaz o rahat hallerine geri dondu (yuzugu haziran sonunda taktik) duzelmezmis gbime geliyor ama hayirlisi rabbim yardim eder insallahGecmis olsun canim, ben de seninle ayni durumdaydim. Sabah kalkardi beyimiz telefonda oyun oynardi, video izlerdi de bana bi gunaydin mesaji atmazdi. Bense salak gibi sabah kalkar kalkmaz onu dusunurum, aksam yatarken onu dusunurdum. Simdi ayrildik gerci hala oyle ama en azindan kafam rahat. Gayet birlitke vakit geciriyoruz böyle daha iyi.
Hani ben cok uzulurdum, dusunsene sen seviyorum diyosun surekli aklinda, o da seviyo ama hic arayip sormuyo ne bicim bir is bu. Bence once kendine zaman ayir. Ben ne istiyorum diye sor kendine. Ne istedigin belli gerci ilgi istiyorsun sevildigini gormek istiyorsun. Bak simdiden boyle uzuluyorsun ve bir de evlilik yolundaymis ilişkiniz. Sonra daha cok uzulmeyesin? Ha ben tolore edebilirim ona boyle de katlanirim diyorsan senin bilecegin is. Ama ben dayanamiyorum ne yapacagim diye soruyorsan benim sana tavsiyem su; eger cidden boyle yurutemiyorsan icin yanayana bitirceksin. Ben bunu haketmiyorum. Benim sevgimin karsiligi bu değil diyosun sevgi gormek istiyorsun. O zaman durup dusunuceksin. Ama bunu oyun icin yapma. Hani kendimi geri cekeyim de bilmem ne. Olacagi varsa zaten, olur bir sekilde. Gercekten seven insan oyle donup gitmez. Allah yolunu acik etsin canim haber et bize de durumu
Beklemedeyim suan elbet bise olucak yazicak yada ariycak simdi o dusunsunBana 'ben boyleyimdir ilgim azalabilir ama seni seviyorum benden vazgecme' ayarı vermesi size cok ama cook sacma geldi.. hayatta hic bir seyin garantisi yokken pazarlik gibi bunu one surmesi bence cirkin.. belki sizi gercekten seviyodur bilemiyorum ama degerimi bilsin diyorsaniz yapmaniz gereken cok basit.. ya ara verelim iliskimize diyeceksiniz ya da aramayacaksiniz mesaj atmayacaksiniz ilgisiz davrancaksiniz
Simdi şöyle de bi durum var beyimizin normal hayatindada telefona duskunlugu pek yok mesajlasmayi pek sevmez ama sevdgn ayricalkli olmali bnce. Ben hep arasin demiyorum hep mesaj atsin demiyorum hep aramasida sikar zaten insani ama en azindan hergun yeterince arasin yani. Hep benden beklemesin. Aylarca mesajlama felan yok canim biz sozlumle ayni apartmanda oturuyoruz yani zamanda komsuyuz. Ben calistigim yere yakin yerde kendi evimde yasiyorum arkadasimla. Arada bi ailemin evine gidiyorum. Hergun ikimizde calisiyoruz haftaici aksamlari en fazla iki gun gorusuyoruz oda beyimiz isterse haftasonlarida mutlaka ya ctesi ya pazar bulsurz gezeriz ederiz felan iste buda boyle bi cins gelmis beni bulmus nerdende asik oldumAh erkekler ! Canım büyük ihtimal aranıza biri girmiş. Ama farkında da olmayabilirsin, ağzını bir ara bakalım. Ayrıca hiç buluşmuyor musunuz ? onu anlatmadın canım ??????? sadece aylarca görüşmeden mesajlaştınız mı yani anlamadım ????????