Sessiz sakin konu

aslında bende söylemek istiyorum ama hep ben ortada kalıyorum. bu ilk değil, artık düşünüceklerki bende birşey var hep aynı şeyler oluyor.

hımm o zaman bı sure daha sakla ortaya cıkıncada hem belgelı gosterırsın (sen bence bıtanede telefon konusması kaydet ne olur ne olmaz) hemde neden bana daha once soylemedın derse hem kavga cıkarmandan olayların buyumesınden korktum hem de soyleyınce neden hep bunlar senın basına gelıyo demenı ıstemedım dersın ee neden hep bunlar senın basına gelıyo dıye sorarsa neden sen benı sectıysen o yuzden basıma bunlar gelıyo yanı ben fazla guzelım napıyım bu benım suçummu der olayı kapatırsın anca boyle sıyrılırsın gıbı duruyo:26:

hımm o zaman bı sure daha sakla ortaya cıkıncada hem belgelı gosterırsın (sen bence bıtanede telefon konusması kaydet ne olur ne olmaz) hemde neden bana daha once soylemedın derse hem kavga cıkarmandan olayların buyumesınden korktum hem de soyleyınce neden hep bunlar senın basına gelıyo demenı ıstemedım dersın ee neden hep bunlar senın basına gelıyo dıye sorarsa neden sen benı sectıysen o yuzden basıma bunlar gelıyo yanı ben fazla guzelım napıyım bu benım suçummu der olayı kapatırsın anca boyle sıyrılırsın gıbı duruyo:26:

çok aşırı güzelim :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
ama hiç konuşma kaydetmedim ben. o zaman bi daha aradığında telefona bakayım ve kaydedeyim.

çok aşırı güzelim :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
ama hiç konuşma kaydetmedim ben. o zaman bi daha aradığında telefona bakayım ve kaydedeyim.

cok guzel oldugunu okumuştum oncekı konularından:KK9::KK9: evet bıde tele kaydet face de bakarsın adam ben degılım fake hesap falan der bellı olmaz çamur atar ızı kalır elınde bı kozun daha olsun mutlaka:KK34:

bak ousa şöyle söyledim

Carrie
sonra X'in benimle pek görüşmek istemediğini söyledi
herhalde doğumdan kaynaklanıyo hormonlardan
ama X(kız)birazcık kafayı bana takmış sanırım
Ous
sana nie takacak
nie herkes sana kafayı takio
yada taktiğinimi düşünüyorsun
neden hep sana oluo ole seyler
Carrie
ne bilim yaa neyse salla gitsin

cok guzel oldugunu okumuştum oncekı konularından:KK9::KK9: evet bıde tele kaydet face de bakarsın adam ben degılım fake hesap falan der bellı olmaz çamur atar ızı kalır elınde bı kozun daha olsun mutlaka:KK34:

ben herzaman söledim herzamanda söylerim. ben kendimi güzel bulmuyorum.şirin buluyorum kendimi. sağolsun ous her seferinde gözüme gözüme sokuyor hatta bazen çirkin olduğumu ima ediyor benle kafa yapıyor
neden güzel olduğum izlenimi kaldı bilmiyorum ama birileri böle asılırsa illa güzelim anlamına gelmez, erkekleri bilirsiniz nefes alsın yeter :)))

fake profil diyemez çünkü eşiyle ortak kullanıyolar.bana yazıyor sonra siliyor.

Son düzenleme:
bak ousa şöyle söyledim

Carrie
sonra X'in benimle pek görüşmek istemediğini söyledi
herhalde doğumdan kaynaklanıyo hormonlardan
ama X(kız)birazcık kafayı bana takmış sanırım
Ous
sana nie takacak
nie herkes sana kafayı takio
yada taktiğinimi düşünüyorsun
neden hep sana oluo ole seyler
Carrie
ne bilim yaa neyse salla gitsin

adamla bu kadar cok kafa yaparsan olacagı budur bıde ous bıkmıştır artık senın vukuatlarından ondan boyle soyluyodur:KK9:

adamla bu kadar cok kafa yaparsan olacagı budur bıde ous bıkmıştır artık senın vukuatlarından ondan boyle soyluyodur:KK9:

çok vukuatlarım oldu geçmiştede
ve vallahide billahide her seferinde masumdum.
asker arkadaşı bana asıldı, liseden sıra arkadası, çocukluk arkadaşı, kaynanamın komşusunun oğlu ve ousun kankası. doğru dürüst arkadaşı kalmadı zaten. şimdi sıra akrabalarda
ben kimseye doğru dürüst yüz vermiyorum. sırnaşık bir tipim yok hatta tam tersi erkeklere karşı baya sertim ama neden böyle oluyor anlamadım
acaba yurtdışında yaşadım diye zanediyolarki benim mide geniş mi anlamadım gitti

çok vukuatlarım oldu geçmiştede
ve vallahide billahide her seferinde masumdum.
asker arkadaşı bana asıldı, liseden sıra arkadası, çocukluk arkadaşı, kaynanamın komşusunun oğlu ve ousun kankası. doğru dürüst arkadaşı kalmadı zaten. şimdi sıra akrabalarda
ben kimseye doğru dürüst yüz vermiyorum. sırnaşık bir tipim yok hatta tam tersi erkeklere karşı baya sertim ama neden böyle oluyor anlamadım
acaba yurtdışında yaşadım diye zanediyolarki benim mide geniş mi anlamadım gitti

:KK53::KK53::KK53::KK53: eee ousta haklı bıraz bunu soylemekte yanı bu kadar vukuat az dııl:KK53::KK53:

ousun bu vukuatların hepsınden haberı varmı?

evet haberi var. hepsiyle kavga etti hiç arkadaşı kalmadı
bi kaç tanesiylede zamanında kaynanam, kaynım görümcem kavga etmişti.

Son düzenleme:
evet haberi var. hepsiyle kavga etti hiç arkadaşı kalmadı
bi kaç tanesiylede zamanında kaynanam, kaynım görümcem kavga etmişti.

ousa asılan sulanan oluyomu pekı?kaynının kız arkadası sulanıyodu galıba yanlısmı bılıyorum?

ousa asılan sulanan oluyomu pekı?kaynının kız arkadası sulanıyodu galıba yanlısmı bılıyorum?

evet ousa o sulanmıştı.
genel olarak ousa pek sulanan yok herkes ona carrie senin için fazla sen onu kaldıramıyorsun diyor.

evet ousa o sulanmıştı.
genel olarak ousa pek sulanan yok herkes ona carrie senin için fazla sen onu kaldıramıyorsun diyor.

ahahhahahhahahhaha:KK53::KK53::KK53:o zaman bak bu durumlardan nasıl kurtulursun onu yazıyım sana;
1-ousun basına boyle bısey geldıgınde yanı ona bırı sulandıgında ousun tarafında olup ona bıdı yapma kı o da sana yapamasın
2-elınde herzaman kanıtın olsun
3-cok bıdı bıdı yaparsa da guzelım ve basıma bunlar gelıyo napıyım ıllede cırkınmı olıyım yanı yada begenmıyosan kendıne cırkın hatun alırsın kafan rahat eder dersın uste cıkarsın baska cozumu yok valla:KK9:

ahahhahahhahahhaha:KK53::KK53::KK53:o zaman bak bu durumlardan nasıl kurtulursun onu yazıyım sana;
1-ousun basına boyle bısey geldıgınde yanı ona bırı sulandıgında ousun tarafında olup ona bıdı yapma kı o da sana yapamasın
2-elınde herzaman kanıtın olsun
3-cok bıdı bıdı yaparsa da guzelım ve basıma bunlar gelıyo napıyım ıllede cırkınmı olıyım yanı yada begenmıyosan kendıne cırkın hatun alırsın kafan rahat eder dersın uste cıkarsın baska cozumu yok valla:KK9:

o zaten bi keresinde bana dediki insanlar sende ne buluyor anlamadım.galiba beni güzel bulmuyor yada eziliyor, çatlıyor kimse onu güzel bulmuyor diye.
zaten normalde bıdı bıdı yapmıyor yani kavgacı biri değil bana karşı, kavga etmez kolayına benle ama karşı tarafla eder birde annesine taşır hemen anneside ortalığı karıştırır.

o zaten bi keresinde bana dediki insanlar sende ne buluyor anlamadım.galiba beni güzel bulmuyor yada eziliyor, çatlıyor kimse onu güzel bulmuyor diye.
zaten normalde bıdı bıdı yapmıyor yani kavgacı biri değil bana karşı, kavga etmez kolayına benle ama karşı tarafla eder birde annesine taşır hemen anneside ortalığı karıştırır.

evet ous bıraz ezılmiş anladığım kadarıyla e eşin diilmi sende azcık poh pohla ya benım anladıgım kadarıyla sız bıraz eglencelı bı cıftsınız ama uzme kocişini azcık poh pohla ıste ben senı kalbın ıcın sevıyorum sen bana huzur verıyosun baskasında bulamam bu huzuru falan de ne bılıyım ezıp durma şu adamı:KK9:

evet ous bıraz ezılmiş anladığım kadarıyla e eşin diilmi sende azcık poh pohla ya benım anladıgım kadarıyla sız bıraz eglencelı bı cıftsınız ama uzme kocişini azcık poh pohla ıste ben senı kalbın ıcın sevıyorum sen bana huzur verıyosun baskasında bulamam bu huzuru falan de ne bılıyım ezıp durma şu adamı:KK9:

eziliyor ama hiç altta kalmıyor. ne cüceliğim kalıyor ne şişkoluğum maşallah bişey dememe gerek yok
ezildiğini asla kabul etmiyor
ooo görsen sonra ben başlıyorum kendimi övmeye, oda başlıyor
öven övene
ama beni başkalarıda destekliyor ya çıldırıyor

Son düzenleme:
eziliyor ama hiç altta kalmıyor. ne cüceliğim kalıyor ne şişkoluğum maşallah bişey dememe gerek yok
ezildiğini asla kabul etmiyor
ooo görsen sonra ben başlıyorum kendimi övmeye, oda başlıyor
öven övene
ama beni başkalarıda destekliyor ya çıldırıyor

gulmekten ne diycemi bılemedım:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

bana telefon açıyor, faceden yazıyo, sen şöyle güzelsin, böle güzelsin, sen en güzelsin diyyy
bide evlerine gittik bayramda resmimi çekti

Sende poz mu verdin Carrie:KK22: evladım ben sana uzak dur demiyor muyum şu adamdan:KK47:

X