Sessiz sakin konu

bana telefon açıyor, faceden yazıyo, sen şöyle güzelsin, böle güzelsin, sen en güzelsin diyyy

Ohaaa amaç seni boşatıp kendine mi alcakmış :KK52::KK52:
Tövbe estağfurullah bilemediiim :26:
Olaylar çok farkl boyutlara gidebilir ous çıldırablir :26:

Ohaaa amaç seni boşatıp kendine mi alcakmış :KK52::KK52:
Tövbe estağfurullah bilemediiim :26:
Olaylar çok farkl boyutlara gidebilir ous çıldırablir :26:

karısınada söylüyor bana böyle dediğini. karısı benle konuşmuyor. daha doğrusu bana soğuk davranıyor. biliyor aslında benim bi kabahatim olmadığını çünkü ben telefonlarada bakmıyorum ama sevmiyor beni artık.

eskiden baya severdi beni kız ama şimdi yüzüme bile bakmadı

karısınada söylüyor bana böyle dediğini. karısı benle konuşmuyor. daha doğrusu bana soğuk davranıyor. biliyor aslında benim bi kabahatim olmadığını çünkü ben telefonlarada bakmıyorum ama sevmiyor beni artık.

Tam bdvlik konu aç bakalım oraya ne dicekler :KK9::KK9:
Ne zamandır devam ediyo bu olay ?

Ee normal değil mi bi de yüzsüzce kıza mı söylüyomş bunları saf ya kaç yaşında bu adam :KK19:

evet.aslında diyoki ilkten ben sadece ona bi defa carrie çok güzel bir kız diye söyledim ondan sonra o huylandı dedi. o huylandıkça ben sustum. ben sustukça o benim üstüme geldi. en sonundada açık açık söylemeye başladım ona evet carrie güzel, onu çok beğeniyorum.keşke bekarken tanışsaydım onu hiç kaçırmazdım. böle diyorum ona,carrie, ki gerçektlerde bunlar, gerçekten öyle düşünüyorum. biliyorum içimde kalması lazımdı ama sana söyledim artık rahatladım dedi ama benden asla sana kötülük gelmez didi.oo daha neler neler söyledi
ben :KK53: oldum.

:KK52::KK52:
Takip mi ediyo seni söyle o zaman çok geç değilmiş önemsemedim ondan söylemedim ama kesilmedi de :KK50:

ama sinirlenir, kaynanamada söyler. kaynanam görümceme, görümcem kayınıma, kayınım amcasına
ooooo ortalığı karıştıran şahsiyet olacam yine.
onun kayınpederle benim kayınpeder kardeş. sülale karışır

evet.aslında diyoki ilkten ben sadece ona bi defa carrie çok güzel bir kız diye söyledim ondan sonra o huylandı dedi. o huylandıkça ben sustum. ben sustukça o benim üstüme geldi. en sonundada açık açık söylemeye başladım ona evet carrie güzel, onu çok beğeniyorum.keşke bekarken tanışsaydım onu hiç kaçırmazdım. böle diyorum ona,carrie, ki gerçektlerde bunlar, gerçekten öyle düşünüyorum. biliyorum içimde kalması lazımdı ama sana söyledim artık rahatladım dedi ama benden asla sana kötülük gelmez didi.oo daha neler neler söyledi

Ohaaa olursun tabi :KK53:
Yakın akraba mı bu görüşmeyi kessen silsen faceden falan :26:
Ousa söylemeden kendin halletmeye çalışsan bi yoksa ous onu fena yapablir :26:

sen ne cevap verdın bu soyledıklerıne pekı saftrık saftrık dınlemedın herhalde yavrucum:KK4:

Ohaaa olursun tabi :KK53:
Yakın akraba mı bu görüşmeyi kessen silsen faceden falan :26:
Ousa söylemeden kendin halletmeye çalışsan bi yoksa ous onu fena yapablir :26:

yakın akrabayız tabi.bayramda gittik evlerine. daha doğrusu amcanın evine gittik grup şeklinde.görümcem tutturdu onlarada görüşelim diye telefon açtılar kıza gelin sizde diye kız benimde geldiğimi duyunca gelmek istemedi. sonra kocası bizimkileri aradı siz gelin diye tutturdu diğerleride hadi gidek dedi öyle gittik.

sen ne cevap verdın bu soyledıklerıne pekı saftrık saftrık dınlemedın herhalde yavrucum:KK4:

ben dedim ki yanlış yapıyosun enişte eşin daha yeni doğum yaptı, sen ne dersen o herşeyi yanlış anlar. sen benim abimsin bende senin kardeşinim sen ne yapmaya çalışıyosun anlamadım ama yanlış anlaşmalara yol açma falan dedim.
sonrada bakmadım telefonlarına.
ama şimdi evlerine gittim fotoğraf makinasıyla peşimden dolanıyor

en son konuşmada zaten böyle acık acık söyledi herşeyi sonra ben böle böle diyince bana diyorki içimde yaşıycam artık herşeyi.ama bakışları bile bi tuhaf. şimdi gittiğimizde bişi anlatıyo hep beni katıyo muhabbetin içine.
diyorki evdeyim, carrie nin oturduğu yerde oturuyordum böle böle oldu. evdeydim, aha carrienin yanındaki yastık bilmem ne bilmem ne
aha şunu yapıyordum carrie biliyor. ben nerde bilicekmişim artık neyse
gidicez artık vedalaştık, hala daha arkamdan carieeeeeeeee carrieeeeee kendine iyi baakk allaha emanet ollll

carrieeeeee bye byeeee
carrieeee iyi geceler

ben dedim ki yanlış yapıyosun enişte eşin daha yeni doğum yaptı, sen ne dersen o herşeyi yanlış anlar. sen benim abimsin bende senin kardeşinim sen ne yapmaya çalışıyosun anlamadım ama yanlış anlaşmalara yol açma falan dedim.
sonrada bakmadım telefonlarına.
ama şimdi evlerine gittim fotoğraf makinasıyla peşimden dolanıyor

bı sonrakı aramasında tehtıd etsen desenkı boyle yapmaya aramaya devam edersen aıledekı herkese herseyı soylerım ortalıgı karıstırırım bana bısey olmaz senın başın yanar desen nolur?bıldıgım kadarıyla kayınvalıden senı sevıyo mutlaka senın tarafını tutar ous da bır ıkı bıdı bıdı eder sende bıraz uste cıkmaya calısırsın sonra sana bıdaha bısey dıyemez olurmu kı?:KK31:

en son konuşmada zaten böyle acık acık söyledi herşeyi sonra ben böle böle diyince bana diyorki içimde yaşıycam artık herşeyi.ama bakışları bile bi tuhaf. şimdi gittiğimizde bişi anlatıyo hep beni katıyo muhabbetin içine.
diyorki evdeyim, carrie nin oturduğu yerde oturuyordum böle böle oldu. evdeydim, aha carrienin yanındaki yastık bilmem ne bilmem ne
aha şunu yapıyordum carrie biliyor. ben nerde bilicekmişim artık neyse
gidicez artık vedalaştık, hala daha arkamdan carieeeeeeeee carrieeeeee kendine iyi baakk allaha emanet ollll

carrieeeeee bye byeeee
carrieeee iyi geceler

Yuuuh yuuuh bi de eşi doğum mu yaptı hiç deme ousa ya bile bile geldin bizle der harbiden sülale karışır :26:

bı sonrakı aramasında tehtıd etsen desenkı boyle yapmaya aramaya devam edersen aıledekı herkese herseyı soylerım ortalıgı karıstırırım bana bısey olmaz senın başın yanar desen nolur?bıldıgım kadarıyla kayınvalıden senı sevıyo mutlaka senın tarafını tutar ous da bır ıkı bıdı bıdı eder sende bıraz uste cıkmaya calısırsın sonra sana bıdaha bısey dıyemez olurmu kı?:KK31:

ben telefonlarına bakmak istemesem zaten konuşamazda benle, ben onların evine gitmek istemiyorum artık, aynı ortamdada bulunmak istemiyorum.eşimle sık sık giderdik onlara şimdi ya sorarsa bana neden konuşmuyosun onlarla neden gitmiyoruz?

Yuuuh yuuuh bi de eşi doğum mu yaptı hiç deme ousa ya bile bile geldin bizle der harbiden sülale karışır :26:

evet yeni doğum yaptı sayılır, 1 yaşında çocukları var ve her gece kavga ediyorlarmış.güya benim yüzümden
tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok.

onun karısının halasının kızı ve görümcem bişi biliyolar
daha doğrusu onlar yanımdayken bi keresinde o aradı karısının telefonundan. bende mahsus hoparlöre verdim bana diyorki yine karımla kavga ettik, senin faceden bazı paylaşımlarını beğendim diye.
yani onlar sadece kızın kocasını benden kıskandığını biliyolar, onlar onun bana sölediklerini bilmiyolar.
evlerine gittiğimizde şimdi kafa yapıolardı benle, bak şimdi Carrie Xten dayağı yiyecekkkk ama korkma biz senin yanındayız falan diye.
gittikten sonra onlarda dedi X sana çok soğuk davrandı diye

Son düzenleme:
X