Sessiz sakin konu

ben telefonlarına bakmak istemesem zaten konuşamazda benle, ben onların evine gitmek istemiyorum artık, aynı ortamdada bulunmak istemiyorum.eşimle sık sık giderdik onlara şimdi ya sorarsa bana neden konuşmuyosun onlarla neden gitmiyoruz?

tamam gıtmek ıstememenı anlıyorum ama ondan once daha onemlı bı konu var kendını garantıye al bak kendın dıyosun hergece kavga edıyolar dıye yarın bıgun bosanmaya kalkarlar neden bosanıyosunuz dıye sorduklarında carrıe yuzunden denırse bu işin altından kalkamazsın en azından ousun aılesınden agzından laf cıkmıycak bı bayana anlat hatta mumkunse yanında konus telde o da duysun en azından boyle bı durum olursa carrıenın bı sucu yok dıyebılcek bırısı olsun arkanda:KK34:

tamam gıtmek ıstememenı anlıyorum ama ondan once daha onemlı bı konu var kendını garantıye al bak kendın dıyosun hergece kavga edıyolar dıye yarın bıgun bosanmaya kalkarlar neden bosanıyosunuz dıye sorduklarında carrıe yuzunden denırse bu işin altından kalkamazsın en azından ousun aılesınden agzından laf cıkmıycak bı bayana anlat hatta mumkunse yanında konus telde o da duysun en azından boyle bı durum olursa carrıenın bı sucu yok dıyebılcek bırısı olsun arkanda:KK34:

ousun ailesinde laf çıkmıcak kimse yok ki. görümcemle çok sık görüşmüyorum.sölesem sölesem kaynanama sölerim oda yıkar ortalığı zaten gider evlerini başlarına yıkar.
ousa söyliyebilirim ama onada güvenmiyıorum. o hep suçu bende buluyor. bi keresinde yine buna benzer bir olay oldu bana diyorki ne var sende hep senimi buluyor böyleleri falan
bende valla birşey yok

şimdi bişi derim olaylar büyür, büyükler falan araya girer çok büyür olaylar.söyleyecek kimsem yok
ousada söylersem oda gider hemen annesine söyler, anneside kızın babasını arar.babasıda zaten damadıyla pek anlaşamıyor sanırım

Son düzenleme:
sonra kaynımada gün doğar annesine dicekki bak anne gördünmü carrie nin olduğu ortamda hep kavga çıkıyor hep olay oluyor

hımm anladım soylemek sıkıntı olur ama sen genede bence dötü bi şekılde saglama al sonradan ortaya cıkar duyulursa kabak senın basına patlayabılır:KK47: yada bı telefon konusmanızı kaydet bak bu cok ısıne yarar ortaya cıkarsa bu durum bunu dınletırsın ortaya cıkmıycak olursada kafan rahat eder:KK34:

hımm anladım soylemek sıkıntı olur ama sen genede bence dötü bi şekılde saglama al sonradan ortaya cıkar duyulursa kabak senın basına patlayabılır:KK47: yada bı telefon konusmanızı kaydet bak bu cok ısıne yarar ortaya cıkarsa bu durum bunu dınletırsın ortaya cıkmıycak olursada kafan rahat eder:KK34:

faceden bazı yazışmaları saklıorum benimde aklıma gelmedi değil
zaten hep kabaklar başımda patlıyor

faceden bazı yazışmaları saklıorum benimde aklıma gelmedi değil
zaten hep kabaklar başımda patlıyor

sende benım gıbısın mıknatıs gıbı belayı cekıyosun ustune:KK9:bak o yazısmaları sakladıgın ıyı olmus bıde ousa soylıycek yalanı dusunmen lazım sımdı hadı bu aksam onlara gıdelım oturmaya dedıgınde soylenıcek bı yalan:26:

sende benım gıbısın mıknatıs gıbı belayı cekıyosun ustune:KK9:bak o yazısmaları sakladıgın ıyı olmus bıde ousa soylıycek yalanı dusunmen lazım sımdı hadı bu aksam onlara gıdelım oturmaya dedıgınde soylenıcek bı yalan:26:
aynen öle valla :)))
ilk olduğunda ben ona dedim X kafayı bana taktı galiba kocasını kıskandı dedim sana öle geliyo nedense herkes sana kafayı takıyo yada en azından sana öle geliyor dedi
bende daha bişi demedim

Son düzenleme:
aynen öle valla :)))
ilk olduğunda ben ona dedim X kafayı bana taktı galiba kocasını kıskandı dedim sana öle geliyo nedense herkes sana kafayı takıyo yada en azından sana öle geliyor dedi
bende daha bişi demedim

e pekı bayramda onlara gıttıgınızde hanı dedınya elınde fotograf makınesıyle pesımde dolastı dıye ous gormedımı bunu?

hıhı :KK14::KK14::KK14::KK14:

ous yokki istanbulda değil o

hımmmm e sız bundan sonra trabzonda yasamıycakmıydınız?eger onlar ıstanbulda kalırsa sız trabzonda olursanız gelıp gıtme gıbı durumlar olmaz sende telefonlarını acmazsın o da uzun sure gormeyınce unutabılır ya da hevesı kacar sana karsı:26:

hımmmm e sız bundan sonra trabzonda yasamıycakmıydınız?eger onlar ıstanbulda kalırsa sız trabzonda olursanız gelıp gıtme gıbı durumlar olmaz sende telefonlarını acmazsın o da uzun sure gormeyınce unutabılır ya da hevesı kacar sana karsı:26:

istanbula gelip gidicez sık sık

hımm işin biraz zor carrıe o zaman en acılen bı yalan bulmalısın:KK51:

o sormadan ben bişi demiyim bence. çok üstüme gelirse o zaman söyliyim ha ne dersin?
ama tam detaylı anlatmam ki olaylar büyümesin

Son düzenleme:
o sormadan ben bişi demiyim bence. çok üstüme gelirse o zaman söyliyim ha ne dersin?
ama tam detaylı anlatmam ki olaylar büyümesin

ya ben aslında dırek anlatmandan yanayım ama olay cok buyur aıleler karışır dıyosun ousa yemın ettırsen kımseye soylemıyceksın dıye sonrada anlatsan kanıtlarla beraber desenkı ıste olay buyusun ıstemıyorum lutfen bısey yapma bundan sonra gorusmeyelım ben senın arkandan gızlı kapaklı ıs cevırmemek ıcın soyledım falan desen olmazmı kı gene karısırmı ortalık?:26:

ya ben aslında dırek anlatmandan yanayım ama olay cok buyur aıleler karışır dıyosun ousa yemın ettırsen kımseye soylemıyceksın dıye sonrada anlatsan kanıtlarla beraber desenkı ıste olay buyusun ıstemıyorum lutfen bısey yapma bundan sonra gorusmeyelım ben senın arkandan gızlı kapaklı ıs cevırmemek ıcın soyledım falan desen olmazmı kı gene karısırmı ortalık?:26:

aslında bende söylemek istiyorum ama hep ben ortada kalıyorum. bu ilk değil, artık düşünüceklerki bende birşey var hep aynı şeyler oluyor.

X