- 21 Nisan 2015
- 28
- 19
- 35
-
- Konu Sahibi narciicegi
Utangaç mı :) Gayet knedine güvenin var bence,şu anlattıklarını ben şahsen yapamazdımBende utangaç biriyim birazcık :))
whatsapptan nasılsın demenin utangaçlığımı var kızBende utangaç biriyim birazcık :))
olmayacak gibi duruyor. yoksa isteyen insan her türlü fırsat bulur yazar bişeyler.O görür diye whatupp durumuma da içimden geleni yazamiyorum. Silip rahatliycam da biraz bekliiyim dedm. acikcasi boyle tanışma mevzularinin çok uzun sürmesini sevmiyorum. Olacaksa olsun, olmiycaksa olmasın.
O kuzenine bisey dememiş. Ben sordum arkadaşıma. Abin konuşmak istemiyor galiba dedim. İstemiyorsa zorlamayalim. Oda çocuğa sormuş bu aralar çok yogunum ded i. Yaza kadar yogunmus. Ne kadar saçma dimi. Madem yogunsun ne geliyorsun tanışmaya. Yada de ki kusura bakan. Hayret bisey. Çok sinirlendim beee :)))Yoğunsa yoğun, akşam eve gelip başını yastığa koyduğunda sana nasılsın diye mesaj atmalı istekliyse tabi.sabaha kadar knşsun demiyorz, hal hatır sorsun. Her dakika zaten yazmasın ilk zamanlar da bu da sçma olur. :) kuzenine bu kız yazmıyo mu demiş ?
O kuzenine bisey dememiş. Ben sordum arkadaşıma. Abin konuşmak istemiyor galiba dedim. İstemiyorsa zorlamayalim. Oda çocuğa sormuş bu aralar çok yogunum ded i. Yaza kadar yogunmus. Ne kadar saçma dimi. Madem yogunsun ne geliyorsun tanışmaya. Yada de ki kusura bakan. Hayret bisey. Çok sinirlendim beee :)))
Fabrikada çalışıyor. Yaza kadar üretimi arttirmislar :))cok yogun derken, ne is yapiyor bu adam, dunyanin yukunu filan mi sirtlanmis?
bence sen bsy deme..