ayBen olsam bugün öğleden sonra fön çektirmeye gelmek istiyorum yogun musunuz? diye sorup muhabbeti ilerletirdim. ☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayBen olsam bugün öğleden sonra fön çektirmeye gelmek istiyorum yogun musunuz? diye sorup muhabbeti ilerletirdim. ☺
OlabilirAdam sadece sacini sormak icin yazmamistir tabi. belki gercekten hoslandigi icin yazdi, belki de "nasil olsa kizlar benden hoşlanır, yazayimda egom tatmin olsun" diye yazdı :) erkekler anlasilmiyor.
Ayy iyi fikir..ama tamam gelin derse gidememki is yerime cok uzak..çıkışta gitsem ben gidene kadar kapanırAdam sadece sacini sormak icin yazmamistir tabi. belki gercekten hoslandigi icin yazdi, belki de "nasil olsa kizlar benden hoşlanır, yazayimda egom tatmin olsun" diye yazdı :) erkekler anlasilmiyor.
O kadar cool bi havası vardı ki beni çeken o oldu..musterisiyle oyle muhabbet ediyim çabalarında değildi
Bu öyle değildi işte
Sen hep boyle davrancksn evlensek bile ayriliriz biz istemedgn bir sey oldugunda beni suclayacaksin dedi..ne zaman kafam esse ben kapatrdm telefonlari simdi o yapmaya calisti ne zaman iyilikle cozmeye calissam daha yolunda konusuyor ama dikilsem karsisina o da sinirleniyo cozemedim
Ayy iyi fikir..ama tamam gelin derse gidememki is yerime cok uzak..çıkışta gitsem ben gidene kadar kapanır
Valla yaktım galiba :)ay sen ciddi ciddi yakmışsın abayı gidicen anacım sürekli gidicen kuaföre, onun masasına oturmaya çalışıcan ya da onunla muhabbeti kurmaya çalışıcan başka yolu yok, ya da kuzenine söyle ondan hoşlandığını aranızı yapsın
Çok utanıyorum yaa demekki o benim kadar dikkat etmemiş. Nasilda sevinmiştim yazdi diye bugün hic birsey yapmadıOlsun sen yine de sor yoğun değilseniz geleceğim diye. Gidemeyeceksin nasılsa, akşama doğru yazarsın ya söyledim ama kusura bakmayın acil işim çıktı gelemedim diye muhabbeti ilerletirsin. Hem de gözü yolda seni bekler o saate kadar
Bazıları gerçekten o manada kibar olmayabiliyor. Benimde kuaförüm öyle bir havalar bir coolluklar çocuk işini mükemmel yapıp çıkıyor kenarı. Ama kardeşim olsun yani öyle bakmadım hiç
Valla yaktım galiba :)
Bugun hiç yazmadı..sirf" saçınız güzel oldu"demek icin mi yazdi yani..
Ya da benden mi bekliyo acaba bilemedimki.
Bazıları gerçekten o manada kibar olmayabiliyor. Benimde kuaförüm öyle bir havalar bir coolluklar çocuk işini mükemmel yapıp çıkıyor kenarı. Ama kardeşim olsun yani öyle bakmadım hiç
O niye yazmiyo peki..demekki hoşlanmadı bendenbence o seni yoklamış, ben olsam sizin dükkana gelicem boş musunuz diye sorarım arkadaşların dediği gibi. gitmesem de muhabbet olur
sen git bu kuaföre git, hazır çocuk sana mesaj bile yazmışken bırakma peşini.
Cep nosunu buldum..Olsun sen yine de sor yoğun değilseniz geleceğim diye. Gidemeyeceksin nasılsa, akşama doğru yazarsın ya söyledim ama kusura bakmayın acil işim çıktı gelemedim diye muhabbeti ilerletirsin. Hem de gözü yolda seni bekler o saate kadar
Orası öyle de özel niyetlerle diğer kuaför yazmış oldu.Geçen gün bir hemşir hastasını faceden eklemişti de yerin dibine sokulmuştu .İşyerine rezil edilmiş başhekime şikayet edilmiş polis arkadaşı ile tehdit edilmiş bimere dahi şikayet edilecek olmuştu.Bir kısım üyeler de bunu şikayeti yerin dibine sokulmayı desteklemişti..Ee gönüllü ve erkek arkadaşsız olunca başka protokol uygulanıyor tabi.Yok rezil etmezdim.cevresinde baya duyulmus bi kuaför eminim herkesin istetip fotosunu atiyo saçlarının..
Ama kuzenini de tanımıyorum..gidip direkt söylerse numarani istedi vs diye. nolacak rezillikAyyy ne güzel:)) neden olmasın ki?hayatında biri yoksa ve karakteride size uygunsa...kuzenini araya sokmayı denerdim ben olsam,hani artık devamlı müşterisi olupta samimiyeti kurup ilerletene kadar...o esnada ona söyleyebilirsiniz,hayatında biri olup olmadığını falan ondan öğrenebilirsiniz.
Konuyu okumadim ama abartmislar..Orası öyle de özel niyetlerle diğer kuaför yazmış oldu.Geçen gün bir hemşir hastasını faceden eklemişti de yerin dibine sokulmuştu .İşyerine rezil edilmiş başhekime şikayet edilmiş polis arkadaşı ile tehdit edilmiş bimere dahi şikayet edilecek olmuştu.Bir kısım üyeler de bunu şikayeti yerin dibine sokulmayı desteklemişti..Ee gönüllü ve erkek arkadaşsız olunca başka protokol uygulanıyor tabi.
.Ama kişi kızın gönülsüz ve tok olduğunu sormadan bilemez oysaki.
Sağlıkçı da olunca suyu damla kalmayana kadar sıkılıyor.
Bak burda herkes ayy ne güzel diyor.
senin telefonunu nereden bulmuş sen diğer kuzene vermiştin.Olabilir