- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E zaten amaç bu.Yazdığı kişi de kuaför ve saçını o boyamışken gidip diğerinin adını isteyip fön için randevu istemek bariz yazma belirtisi
Çocuk onla msjlaşmak için bahane arıyor sanmasın bi deGüzel yürüme yolu
???Kizlaaar yazdı 10 dk önce
Ben hala soktayim
Demekki belli etmisimmm
Sen istemeseydin veya erkek arkadaşın olsaydı "ne hakla müşterisinin nosunu verir"diye işyerine rezil ederdin adamı.Veya rezil de etmez kendi kendine söylenir olayı kapatırdın.Şuan bu adam bir melaike.Bu işler böyle olur.
Bugünkü buna benzer bir konuyu okudunuz mu bilmiyorum..
Ama çifte standart işte.Bakın bu da örneği.Sen hala hemşirde misin :)
Ama çifte standart işte.Bakın bu da örneği.
İşte onu diyorum.Aynı kişi değil doğal olarak ama olay örgüsü aynı.Kadın isteyince sorun yok.İstemeyince veya erkek arkadaşı olunca vurun kahpeye .Hele saplıkçıysa aboo.Evet ama aynı kişi değil.
Şimdi bu arkadaş randevu almak için arasa sonrada bıraktığı numaradan şşt ben kuaför ahmet tanışalım mı diye mesaj atsa ilgisi olmadığı için kızardı.
Demekki kadın isteyince problem yokmuş
Hoşlandığım kişi yazdı..yani kuzeni .ayy hala soktayim..Kiz yazmis hoslandigim kisi yazdi soktayim diye ama hala belirtmemiş noldugunu :) konu sahibi bizi de bilgilendir ne dedi.?
Yok rezil etmezdim.cevresinde baya duyulmus bi kuaför eminim herkesin istetip fotosunu atiyo saçlarının..Sen istemeseydin veya erkek arkadaşın olsaydı "ne hakla müşterisinin nosunu verir"diye işyerine rezil ederdin adamı.Veya rezil de etmez kendi kendine söylenir olayı kapatırdın.Şuan bu adam bir melaike.Bu işler böyle olur.
Bugünkü buna benzer bir konuyu okudunuz mu bilmiyorum..
Yok ya o kadarda değil:)Bizim ingilizcecinin sevgili kuafördü ... Kadın çok muzdaripti ya ... Gecenin 3 ünde arıyorlarmış adamı Yada kuaförde ikisini yan yana görünce olay çıkarıyorlarmış bizim eski hocanın ki olmasın
Aa ne güzel olmuş ☺☺ muhabbet iyi gidiyor mu? meraklı teyze modundayim bugün.. mutlu sonları özlemiş de olabilirim ☺☺☺Hoşlandığım kişi yazdı..yani kuzeni .ayy hala soktayim..
Mrh nasılsınız saçlarınız cok güzel oldu yazmış
Tesekkur ederim dedim ..rica ederim dedi ve gittiAa ne güzel olmuş ☺☺ muhabbet iyi gidiyor mu? meraklı teyze modundayim bugün.. mutlu sonları özlemiş de olabilirim ☺☺☺
Ben olsam bugün öğleden sonra fön çektirmeye gelmek istiyorum yogun musunuz? diye sorup muhabbeti ilerletirdim. ☺Tesekkur ederim dedim ..rica ederim dedi ve gitti
Bende tekrar yazmadım.yazarmi acaba :/
Adam sadece sacini sormak icin yazmamistir tabi. belki gercekten hoslandigi icin yazdi, belki de "nasil olsa kizlar benden hoşlanır, yazayimda egom tatmin olsun" diye yazdı :) erkekler anlasilmiyor.Tesekkur ederim dedim ..rica ederim dedi ve gitti
Bende tekrar yazmadım.yazarmi acaba :/