sessiz bekleyiş :))))

Merhabalar :)
25 yaşındayım. Okulun bitti her şeyim hazır, artik evlenmenin zamani geldi diye düşünüyorum. Arkadaşımın kuzeniyle tanıştırıldım. 1 hafta oldu. İyi hos cocuk :) görüşmenin akşamında kuzeninden numarami aldı. İlk gün birşey yazmadı. İkinci gün gunaydinlastik. Üçüncü gün birazcik konustuk :)) daha da yazmadi.( Cok uzun bir konusmamiz olmadi acikcasi, havadan sudan toplansan 10 mesaj degil. )5 gün sonra bu sessizlikten sıkıldım ve arkadaşıma kuzenin konuşmak istemiyor mu diye sordum. Oda kuzenine sormuş. Çocuk konuşmak istiyormus fakat isleri çok yogunmus. Simdi benim numaram çocuk da var. Whatupp da birbirimizi görüyoruz ama konuşmuyoruz. Sizce ne yapayım. Bu durumdan çok sıkıldımmmmm. Ben sevmek ve sevilmek istiyorum :KK43:(

arkadaşım
bence bir kadından ilk elektriği alan bir erkek için yoğunluk engel falan olamaz
her erkeğin, hoşlandığı kadını elde etmek için ayıracağı günde 5-10 dk'sı hatta fazlası vardır mutlaka
hadi 1 gün olmadı diyelim, 5 gün!
bence bu adam ya kuzenini ve de sizi kırmak istemiyor
ya da yedekte dursun mantığında
her halukarda hisleri güçlü değil yani

hani bir seferlik sen ona yazıp selam verebilirsin
ama baktın kısa kısa yazıyor, uzun süre cevap vermiyor, o sana yazmıyor
üsteleme, unut gitsin

O kuzenine bisey dememiş. Ben sordum arkadaşıma. Abin konuşmak istemiyor galiba dedim. İstemiyorsa zorlamayalim. Oda çocuğa sormuş bu aralar çok yogunum ded i. Yaza kadar yogunmus. Ne kadar saçma dimi. Madem yogunsun ne geliyorsun tanışmaya. Yada de ki kusura bakan. Hayret bisey. Çok sinirlendim beee :)))

arkadaşım uyan
tanışmaya gelir neden gelmesin, fakat beklediği elektriği alamamış kendini geri çekmiş
o elektriği alabilseydi, yoğunluk falan bahane olmazdı

25 yaşındayım. Okulun bitti her şeyim hazır, artik evlenmenin zamani geldi diye düşünüyorum. Arkadaşımın kuzeniyle tanıştırıldım. 1 hafta oldu. İyi hos cocuk :) görüşmenin akşamında kuzeninden numarami aldı. İlk gün birşey yazmadı. İkinci gün gunaydinlastik. Üçüncü gün birazcik konustuk :)) daha da yazmadi.( Cok uzun bir konusmamiz olmadi acikcasi, havadan sudan toplansan 10 mesaj degil. )5 gün sonra bu sessizlikten sıkıldım ve arkadaşıma kuzenin konuşmak istemiyor mu diye sordum. Oda kuzenine sormuş. Çocuk konuşmak istiyormus fakat isleri çok yogunmus. Simdi benim numaram çocuk da var. Whatupp da birbirimizi görüyoruz ama konuşmuyoruz. Sizce ne yapayım. Bu durumdan çok sıkıldımmmmm. Ben sevmek ve sevilmek istiyorum :KK43:(
boşveeer yoluna bak istese gayete vakit yaratır gayette peşine düşer. daha 25 yalndasın sev sevil tamam ama evliliğe lütfen acele etme çok iyi dşün.

Özellikle yeni tanıstıgı biriyse ve konusmayı gercekten ilerletmek istiyorsa her türlü yazardı.
Onun dısında islerin yogunlugundan dolayı yazmamak iliskisini ciddiye tasıyan bazı iliskilerde görülür benim bildiğim

yüzyüze görüştünüz mü?

Bi mesaj yazmanın yoğunluğu mu olur ki kaç saniyesini alacak. Üstelik watsapta çevrimiçi diyosun konuşmak istemiyordur belki yada o senden elektrik alamamıştır(bu lafa da sinir olurum ama yerine koyacak bişey bulamadım). İçini karartmak istemem ama hiçbişey yokken çok heveslenip üzülme diye diyorum

Bi mesaj yazmanın yoğunluğu mu olur ki kaç saniyesini alacak. Üstelik watsapta çevrimiçi diyosun konuşmak istemiyordur belki yada o senden elektrik alamamıştır(bu lafa da sinir olurum ama yerine koyacak bişey bulamadım). İçini karartmak istemem ama hiçbişey yokken çok heveslenip üzülme diye diyorum
Ben zaten umitlenmiyorum. Farkındayım herşeyin. Sıkıldım bu durumdan da.

whatsapptan nasılsın demenin utangaçlığımı var kız :KK16:adamın yüzünü görmüyosun sonuçta ben denemek amaçlı yaz dedim cvplarına göre yol çizersin kendine diye boşa vakit harcamamış olursun
Yazdım . hatta tavsanimin resmii yolladim muhabbet olsun diye. 10 cümle ben yazdiysam 5 cümle o yazdı. Ve son sözü ben söyledim. Nezaket edip de aaa öyle mi bile demedi. İnsan güler ne biliyim bisey yapar yani. Boyle bir insani istemiyorum gerçekten çok sogudum.

Yazdım . hatta tavsanimin resmii yolladim muhabbet olsun diye. 10 cümle ben yazdiysam 5 cümle o yazdı. Ve son sözü ben söyledim. Nezaket edip de aaa öyle mi bile demedi. İnsan güler ne biliyim bisey yapar yani. Boyle bir insani istemiyorum gerçekten çok sogudum.

Bide konuyu yarida kesmis oylemi?
hayir hayir bu adama umit baglama.

Engelle whatsapptanda, acaba yazdimi yazicakmi cemrim icimi degilmi felan diyede ugrasma.
Degmez.
He yogunmus.

Kadınların doğasında var her zaman ilk adımı erkekten bekler.Hoşuna gittiyse çocuk sen yaz niye hep ondan bekliyorsun.Yaz derken de bunaltma sakın ama hergün br mesaj at muhakkak 1 hafta böyle yap sonra mesaj atmayı bırak eğer o sana dönerse senindir dönmezse canın sağolsun güzelim:KK68:

Blof yap bence.seninle tanistiğıma sevindim.fakat biz bu şekilde birbirimizi tanıyamayacagiz.yada sen tanımak istemiyorsun ben öyle hissettim. Israrcı olmak yada öyle görünmek istemiyorum. Birbirimizin vaktini calmayalim lütfen...Yazın o arkadasiniza.Dönerse senindir donmezse hiç olmadı zaten

X