Sesinize guvenirmisiniz

Ilk okuldan beri hep derslerde sarkı söyleyen elemandım
sesimi begenir herkes ama sesim benim tarzım değil:)))
benim ses türk halk müziğine yatkın güzel türkü cıgırırım
ama şebnem ferah gibi bir ses isterdimmm

:roflol: çok merak ettim , banada şarkı söylermisin ?

söylerim tabi yavrum özellikle kafalar hafif güzelleşip kulak memesi kıvamına gelince sesim kimseyi rahatsız etmez bilhassa eğlendirir, masaya vura vura çingenece şarkılar söylerim insanlar güler eğlenir oynar, bu tarz hareketler videoya çekilmediği sürece herşey çok güzel

:roflol: sarhoşken giderim var diyosun :jeyyar: ozaman bizde içeriz :içelim:

Benim sesim de oldukça güzeldir.Bana da bir gruptan kasetlerinde vokal yapmam için teklif gelmişti.Arada bağlar koptu,onlar çıkardı kasetlerini tabi.Türkü barda sahneye çıkmışlığım da vardır.Arkadaşlar benim yüzümden ayakta heba olmuşlardı bir keresinde:)Bir şarkı daha bir türkü daha derken.Her telden söylerim ben...

Son düzenleme:
sesim güzeldir ,şarkı dışında şiir de okuyorum 13 yaşından beri zaten hikaye deneme makalelerim var sesimi hem şiirde hem şarkıda çok beğenirler ..başkalarının yalancısıyım valla :) kendimi övmeyi sevmem ..

evet sesim güzeldir ve güzel şarkı türkü ve ilahi söylerim...]

bu işle uğraşan biriyim zaten:)
küçük bir ara verdim.
ton olarak,niran ünsala benzettirler.

Ben sarki soylemesini severim, sesimin guzel oldugunu da duyarim etraftan..
Ozellikle esimden.. Bi kac kere karaoke uzerine vokal yapmistim pc de esime gondermistim.
Hep bana bi cd yap der, kendi sesinden.. Ama delimiyim baskalari felan dinler rezil olurum :kedi:
Kiskanmasam menajerin olurum paraya para demeyiz demisti bi kere :roflol:

Ara ara sunuculuk felan yaptim, siir de okurdum..
Bunlari daha iyi beceriyorum gibime geliyor
Sese gelince tam zevk verebilmesi icin cooook egitilmesi gerek bence..

çok mükemmel değildir ama,güzeldir.12 senelik okul hayatım boyunca hep korodaydım.
kulağım çok iyidir bi duyduğum müziği bi daha zor unuturum.

kesinlikle güvenirim,solistlik denemelerim de olmuştur.ileride şan dersi alıp bu konu ile daha yakından ilgileneceğim:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…