- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
Hayırlı akşamlar hanımlar,
Geçici bir süreliğine çağrı merkezinde işe başladım.
1 ayım dolmak üzere,fakat 3-4 gündür gittikçe artan bir ses kısıklığı oluştu ki,artık dün duramadım yarım gün izin aldım çıktım..
Çünkü hiçbir şekilde konuşamıyordum..
Bugün ise izin aldım ve hiç işe gitmedim.
Bütün gün mecbur kalmadıkça konuşmamaya çalıştım,gittim aktardan içerisinde zencefil,karanfil,tarçın vs olan bir çay karışımı aldım,ses kısıklığına iyi geldiği söylendi..
3-4 fincan içtim..yok..
Salep içtim,zeytinyağı içtim 1 kaşık,pekmez içtim,bal-karabiber karışımına limon sıktım..
Yok...
Hiçbir faydası yok.. sesim yine çıkmıyor,çok zor çıkıyor.. Çalıştığım işten dolayı olan bir sıkıntı,dr luk bir durum yok diye düşünüyorum...
Ben ne yapacağım...
Yarın gitmem lazım
nasıl açılacak bu sesim 
Geçici bir süreliğine çağrı merkezinde işe başladım.
1 ayım dolmak üzere,fakat 3-4 gündür gittikçe artan bir ses kısıklığı oluştu ki,artık dün duramadım yarım gün izin aldım çıktım..
Çünkü hiçbir şekilde konuşamıyordum..
Bugün ise izin aldım ve hiç işe gitmedim.
Bütün gün mecbur kalmadıkça konuşmamaya çalıştım,gittim aktardan içerisinde zencefil,karanfil,tarçın vs olan bir çay karışımı aldım,ses kısıklığına iyi geldiği söylendi..
3-4 fincan içtim..yok..
Salep içtim,zeytinyağı içtim 1 kaşık,pekmez içtim,bal-karabiber karışımına limon sıktım..
Yok...
Hiçbir faydası yok.. sesim yine çıkmıyor,çok zor çıkıyor.. Çalıştığım işten dolayı olan bir sıkıntı,dr luk bir durum yok diye düşünüyorum...
Ben ne yapacağım...
Yarın gitmem lazım