Sesim çok ince

sadece uykusuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
116
43
98
35
merhaba kızlar benim sesim çok ince ve az çıkıyor genelde tanıyanlar biraz yüksek sesle konuş diyor ama ben pek alışamadım bu duruma geçenlerde de telefon konuşmalarını kaydeden bir uygulama indirdim ve daha sonra dinledim sesimi ve acayip az çıkıyor bununla ilgili bildiğiniz bir yöntem var mı?

Bana da sesim çok kaba gelir ama eşim aslında öyle değil gayet zarif bı sesin var der . Açıkçası kendi sesini begenene ben rastlamadım

Srnin yaptığın hatayı bende yaptıydım bi aralar. Sesimi kaydedip dinlemiştim. Kendi sesimi kaydettiğim programda duyduğumda hali gerçekte kendi duyduğumla çok farklıydı bi cümle yamulması yapmış olabilirim anlamışsındır. Bi aralar çalışırken muhasebede ki bi abiyi her aradığımda buyur kedi sesli hanım diye dalga geçiyodu benle :)

Ya bence o doğuştan gelen birsey olabilir canım. Benim annemin de öyle ama benim ki zerrin özer misali bir ses😁🤣🤣
Bununla alakali egzersizler ve sanırım ameliyatta var bir ara nette görmüştüm. Bence kendi sesini dinleme.

Ya bence o doğuştan gelen birsey olabilir canım. Benim annemin de öyle ama benim ki zerrin özer misali bir ses😁🤣🤣
Bununla alakali egzersizler ve sanırım ameliyatta var bir ara nette görmüştüm. Bence kendi sesini dinleme.
Yorum yorum yorum. Bence kendi sesini dinleme smsks koptum

Ama mesela şöyle bir şey var bazen öyle can sıkıntısına müzik açıp söylüyorum ve videoya alıyorum ama o kayıtlarda o kadar çirkin gelmiyor sesim

Back
X