Helal olsun anladıkları dil bu..Bizde yazlık bir yerdeyiz. Bir komşunun kızları uzun yıllar sonra ilk defa geldiler ama gece 2 ye kadar son ses müzik açıp, böğüre böğüre şarkı söyleyince komşular jandarma çağırmış. Sizde deneyebilirsiniz.
Helal olsun anladıkları dil bu..
Polisi arayabilirsiniz bu durumda.Karşımda normal bi insan yok... Ben son raddedeyim çözüm ne bilen var mı diye soruyorum.. gece 4 oldu hala alkış konuşma kahkaha.. 10 aylik bebeğim var ve hamileyim.. artık normal i aştım.
Anlıyorlar ise ne güzel.. Bu evde 4 5 tane erkek var içkili sofraları vs var umarım taşkınlık olmazda mum a dönerler..Polisi/jandarmayı arayın. Bizim binada da var bi tane. Polisi çağırınca muma dönüyolar
Cama çıkıp bağır,yeter bıktık sesinizden diye bizimde sokakta birileri ses yapıyordu bir aralar eşim dayanamadi yeter ulan bıktık diye bende kimse bişey demiyor sende karışma dedim,bu sokakta adammi var dediGecenin bu saatinde sinirden uyuyamıyorum.. yazlık bir bölgede apartmanli bir sitede yaşıyorum.. 100 hane var kimse böyle misafir ağırlamiyor.. kabile gibiler evde..
Tüm yaz sürdü bu ve artık son noktamdayim.. onların balkonu benim yatak odama bakıyor ve gece 3 4 ne alkış ne kahkaha ne konuşma bitmiyor.
Siz tatile geliyorsunuz ama biz burda yaşıyoruz ya.. ise gidiyoruz bebek bakıyoruz..
Yöneticiye 2 kere yazdım ses yok.. kendim bağırmak seviyelerine inmek istemiyorum..
Ne olur hukuki çözümü var mı? Başaran var mı yol gösterin?
Eşiniz haklı, bende dün akşam dedim bir kişi bile rahatsız olmuyormu artık bu durumdan.. onlar da kat maliki onlarda misafir ağırlıyor.. ama son radde artık bu akşam.polis çağıracak yönetici.. o da bıkmış kaç kere konuşmuş ama yok terbiyesiz bunlar laftan anlamadılar dedi..Cama çıkıp bağır,yeter bıktık sesinizden diye bizimde sokakta birileri ses yapıyordu bir aralar eşim dayanamadi yeter ulan bıktık diye bende kimse bişey demiyor sende karışma dedim,bu sokakta adammi var dedikimse ses çıkarmıyor dedi,sonra ne ses ne seda herkes normale döndü
Yönetici bu gece de ses yaparlarsa artık polisi arayacak.. çok fena patlamış o da ama laftan anlamıyorlar.. içkili sofrada 4 5 te erkek var camdan çıkıp bağırsam kesin geri tepecek başımız belaya girecek ama olsun artık yeter..Bu komşu işleri beni çok bunaltıyor bu ara. Keşke herkesin müstakil evde yaşana şansı olsa diyorum. Çoğu insan cidden apartman hayatının kurallarından bihaber. Gürültü patırtı, kirli eşya silkeleme, kapı önü desen ayakkabı tarlası. Akşam 22 hadi cmt falandır 24e kadar gürültü yapılmasına anlayış gösterilir. Ama Sabaha kadar kimseye rahatsızlık veremezler. Yönetici bir uyarı yazısı göndersin grup varsa.
Merhaba hukuki olarak bir bilgim yok ama polisi çağırıp kapısına gelse belki bi susarlar gibime geliyor benim kimse sesini çıkarmadığı için bukadar cıvıttılar herhalde yöneticiye de yazıklar olsun yönetici değişsin ozaman bi işe el atmıyorsaGecenin bu saatinde sinirden uyuyamıyorum.. yazlık bir bölgede apartmanli bir sitede yaşıyorum.. 100 hane var kimse böyle misafir ağırlamiyor.. kabile gibiler evde..
Tüm yaz sürdü bu ve artık son noktamdayim.. onların balkonu benim yatak odama bakıyor ve gece 3 4 ne alkış ne kahkaha ne konuşma bitmiyor.
Siz tatile geliyorsunuz ama biz burda yaşıyoruz ya.. ise gidiyoruz bebek bakıyoruz..
Yöneticiye 2 kere yazdım ses yok.. kendim bağırmak seviyelerine inmek istemiyorum..
Ne olur hukuki çözümü var mı? Başaran var mı yol gösterin?
Kimsenin umrunda değil.Eşiniz haklı, bende dün akşam dedim bir kişi bile rahatsız olmuyormu artık bu durumdan.. onlar da kat maliki onlarda misafir ağırlıyor.. ama son radde artık bu akşam.polis çağıracak yönetici.. o da bıkmış kaç kere konuşmuş ama yok terbiyesiz bunlar laftan anlamadılar dedi..
Kibarlıktan anlasalardı, zaten o saatte ses yapmamaya dikkat ederlerdi.Yavuz hırsız örneği en guzeli kibarlıktan anlamazlar eminim
Kesinkle artık bıktık resmen uykusuz geziyorum.. Bu akşam tekrar ederse hemen polisi cagiracagizBenim bi komşum böyleydi. Bi adamın metresiydi. Herif gelmedikçe sinir olup içip balkona çıkıp nağralar atardı. Sürekli son ses meyhane şarkıları açardı. Polisi aradım geldi. Sonra yine yaptı. Ne zaman yapsa polisi çağırdım bıkmadan. Sonra bıraktı. Siz de çağırın. Yasak çünkü. Yine yaparsa yine çağırın.
Aman Allah im bunlar daha fena imiş. Aynen keşke imkan olsa müstakil ev sahibi olabilsek.. bunların dili bizim dilimiz değil malesef.. iyilikten anlamıyorlar..Daha önce sapık komşu gazabına uğradım. Resmen psikolojim bozuldu. Şimdide üst katımda kafadan çatlak bir kadın ile uğraşıyorum. Hergün ama hergun hali sirkeliyor. Kocası ile oğlu balkonda sigara içip izmariti aşağı atıyor. Hayvanseverim diye balkondan aşağı ekmek peynir vs atıyor hayvanlar yemiyor kafam kadar ekmekleri binaya giren çıkan basıyor. 2 kere haber gönderdim binanın önünde hayvanlar için kutular koyduk şu koyuyoruz yemek koyuyoruz hayvanlar tertemiz yiyorlar diye anlamıyor. alt katta çocuklarımın çamaşırları asılı çay suyu döküyor. Aşağıdan 3 4 kere seslendim çamaşırların var diye sessizce içeri giriyor ertesi gün aynı. Allah var saçını başını yolmak geliyor içimden bazende bebeğimin boklu bezini kapısına sürsemmi diye düşündüm. Sonuç olarak mecbur kurutma makinesi aldim yoksa cinnet gelecekti. Komşu çok önemli gerçekten . Benimde hayalim müstakil bir ev