Evet arkadaslar esimin arabasina koydugum telde ses bos cikmadi beni optu evden cikarken dediki yarin fenerin macina bakariz icini sikma erkek arkadasimin yanina gidiyorum dedi meger kadini istasyona goturmeye gitmis ordan gidecekmis arkadasina bu esnada ev temizliyodum turkiyeden aldigim tabakalri yerlestirdim evi supururken banyo dolaplarina supurge tutarken 5 tane prezervatif geldi elime bunu eve cagirdim 1 saat icinde evde olacaksin dedim bana dediki onlari oraya ben koymadim cocuklar ustune yemin etti tabi bu esnada benim tel hala arabasinda ses kaydinda.... kirdim dokdum kavga ettim bizimle ugrasiyolar dedi eski sevgilisini bile sucladi o koymusdur dedi kardesinin eski karisiyla bir olup....Dusunun...Neyse kadin bunun arabasina bindi diye anahtari ortada birakmadi cnki kokusu sindi saclari dokulmusdur diye ertesi gun oldy banyoya girdi sokdu anahtarida bende kirdim kapiyi aldim kacdim anahtari bu kavga kiyamet ise gitti s3si dinledim ... Ulan yanimdan beni operek ayrilan kocam suphelenme oyle bisi yok rahat ol diyen adam ki bunlarda var ses kaydinda 25 dk sona pisligi almis arabasina kari arabaya binince askim dedi buna optuler birbirini 20 dk konusmadilar sona bi acildilar benle turkiyede kavga ettiklerini anlatti ikidebir askim diyo nel3r neler...... Hern3yse bu sesleri dinledim aradim bunu bana elinden geleni yap dedi bu eve geldi aksam kayinbabamlarada soylemisdim sakin kal demisl3rdi ama en fazla sabaha kdr dayandim sona onun telefonunu kafamda kirdim icindeki hatti aldim onun wp inda engelliydi kadin o numarayi aldim kariyi aradim dedim bulus benimle ilk esimin wp indan yazdim iyimisin dedi bende o msjlari karim yazdirdi buluslaim dedim aradi acmadim bu suphelendi yemedi gelemem dedi sona kendi telime gecdim aradim inkar ediyo halbuki 1 bucuk aene once kocamin akletinden bu silligin saclari cikmsdi kadin bide evliymis 3 cocuklu bir serefsiz bende dedim sen parali bir ...... senin cocuklarinin yuzune nasil bakiyosun madem ben ogrendim senin kocanda ogrenecek herseyi dedim kuduruyor hergun tehdt ediyorum onu ses kayidini sadece bilgisayarda saklayabiliyormusum dun telefoncu oyle dedi bende evimde bilgisayalari esim goturdu cakal ondan komsuma anlattim durumu onlarin bilgisayarina attim sesi ve ordan kadina dinletecem gizliden surekli ariyorum kocasi evdeyken teli kapatiyo bwzen aciyo kavga ediyoruz nel3r nler bugun kendi suratimi vurdum defalarca her yerim morardi ondan komsuma gidemiyorum cnki bunlar avrupali insan boyl3 en ufak seyde polisi ararlar korkdum duzelince arayip dinletcem sesi bilgisayardan kariya kadinla tek amacim bhlusup dovmek sona cirilciplak edip sokak kenarina aticam telefonunu parasini alip herseyini yakicam esimide evden kovdum kardesinin evine gitti ama anlamadigim bisi var ben onu seviyorum lanet olsun ki bugun butun cay bardaklarini tabaklari kirdim yuzum gozum darmadagin beni aradi az once cocuklar iyimi diye ben iyi dedim uyuyolar suan bende odamdayim nasil toparlanicam nasil duzelicem aklimdan aticam esim 6 aydir birlikteyiz demisdi ama ayni saclar 1 bucul sene once akletindeydi yattinizmi dedim evet dedi neymis ben huzur vermemisim sevgiyle yaklasmamisim yalan soyluyo 33 yasinda esim ben 24 ben hep askim dedim optum yanina yattim hep uzak duran oydu elimi tutmak istemedi hep yuzuk istemedi ama benim takmami istedi o takmiyo diye bende takmiyorum cok kotuyum ya napicam ben bugun ona defol dedim bu durumu halledemeyecez dedim ama az once gelecekmisim dedim bi anim bi animi tutmuyo deliriyorum galiba yardim edin kizlar bu arada arabasini bile surdurmus o kahpeye duydum hepsini neler duydum beni cekirtirmis ona