• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Servikal yetmezliği olup iki çocuk isteyen var mı lütfen yardım?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Halemustafa48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2018
79
16
38
34
Merhaba Ben ilk hamileliğimde 14.haftadan itibaren Yattım be 35. Haftada çok şükür kızımı kucağıma aldım .şimdi ikinci çocuk istiyorum ama kararsızım korkuyorum:(servikal yetmezliği olup iki çocuğu olan yada ikinci çocuk isteyen var mı arkadaşlar .??

Merhaba Ben ilk hamileliğimde 14.haftadan itibaren Yattım be 35. Haftada çok şükür kızımı kucağıma aldım .şimdi ikinci çocuk istiyorum ama kararsızım korkuyorum:KK43:servikal yetmezliği olup iki çocuğu olan yada ikinci çocuk isteyen var mı arkadaşlar .??
Banada 14. Haftada serklaj yapıldı
37.haftada kızımı doğum yaptım
İkinci çocuğu istiyoruz Rabbim nasip ederse dr'um bundan sonraki hamileliklerinde serklaj yapılacak demişti bana

Banada 14. Haftada serklaj yapıldı
37.haftada kızımı doğum yaptım
İkinci çocuğu istiyoruz Rabbim nasip ederse dr'um bundan sonraki hamileliklerinde serklaj yapılacak demişti bana
Evet bana da öyle demişti ama biliyorsunuz hep stresli ve zor bi dönem benim kızım 1.5 yaşında şu an en az üç yaşına kadar bekle dedi doktorum şimdi de.kendi canından çok çocuğunu kaybetme korkusu insanı yiyip bitiriyor :((

Evet bana da öyle demişti ama biliyorsunuz hep stresli ve zor bi dönem benim kızım 1.5 yaşında şu an en az üç yaşına kadar bekle dedi doktorum şimdi de.kendi canından çok çocuğunu kaybetme korkusu insanı yiyip bitiriyor :KK43:(
Ben daha önce 15 haftalık düşük yapmıştım o anki üzüntümü anlatamam tarifi yok
Ondan sonra rahim ağzı yetmezliği teşhisi kondu kızım şuan 5 yaşında Allah nasip ederse 2 ci çocuk istiyoruz
aynı korkuları bende yaşıyorum : (
Rabbim bidaha yaşatmasın o acıyı

Merhaba benimde bi düşükten sonra 2. hamileliğimde serklaj yapıldı. Şimdi oğlum 2 yaşında. Bende ikinci çocuğu istiyorum tabi aynı korkular bende de var... Doktorum doğumdan sonra en az 2 yıl beklememi ve bir sonrakinde gebeliğin başında serklaj olacağımı söylemişti. Bizim gibi olup cesaret eden varsa bende ondan cesaret almak istiyorum valla

Back
X