Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
25.haftamda serklaj oldum su an 35+1im insallah hepimiz zamaninda kucagmiza aliriz bebeklerimiziHerkese ii akşamlar. Servikal serklaj yapılıp 9. Ayında doğuma ulaşan hamileler varsa moral destek bekliyorum 23. Haftamdayım serklajliyim
Çok güzel bende 26. haftamdayim 14. Haftada serklaj yaptilar allahim nasip eder o haftalari görmeyi bize de insallah hep birlikte sağlıkla aliriz kucagimiza nelere dikkat ediyorsunuz25.haftamda serklaj oldum su an 35+1im insallah hepimiz zamaninda kucagmiza aliriz bebeklerimizi
Haftada 1pruloton igne vuruluyorum tuvalet banyo arada evde bi iki tur atiyorum yemek yerde oturuyorum onun disinda hep yatiyorum oturmuyorum bile insallah hepimiz vaktinde saglikla kavusuruz bebeklerimizeÇok güzel bende 26. haftamdayim 14. Haftada serklaj yaptilar allahim nasip eder o haftalari görmeyi bize de insallah hep birlikte sağlıkla aliriz kucagimiza nelere dikkat ediyorsunuz
Yemek yerken oturuyorum yazmak istemistim:)Haftada 1pruloton igne vuruluyorum tuvalet banyo arada evde bi iki tur atiyorum yemek yerde oturuyorum onun disinda hep yatiyorum oturmuyorum bile insallah hepimiz vaktinde saglikla kavusuruz bebeklerimize
Aynen bende seninle aynı durumdayım dediklerini yapıyorum surekli yatmaya çalışıyorum hayirlisiYemek yerken oturuyorum yazmak istemistim:)
Allah yardımcımız olsun cnm Benim doktorum hiç bi şey soylemedi progestan sabah aksam ve haftada bir proluton vuruluyorum diğerlerini forumlarda okuduğum gibi yapıyorum yatiyorum genelde işte 26. Haftaya ulaştık simdilikBen de 11+4 te serklaj oldum . Şu an 16+0 ız. Bu konuyu takipteyim inşAllah ümit verici şeyler yazarlar . Korkuyoruz çünkü çok iyi anlıyorum sizi . Ben de çok merak ediyorum 9.ayi gorebilecek miyim diye .
Yukarıda bıri yazmış . 9.ayda . Maşallah . Rabbim hepimize zamanında sağlıklı doğum nasip etsin inşAllah yukarida yazan kişi hep yatiyomus çoğunlukla oturmuyomus bile . Ben şahsen oturuyorum evin içinde dolaşıyorum bazen çok sıkılırsam dışarı cikiyorum ama hemen dönüyorum . Doktorum tek dikkat etmem gereken şeyin ayakta kalmamak ve cinsel ilişki olmaması söyledi . Oturmayı falan sordum hiç alakası yok oturmakla dedi . Önemli olan çok ayakta kalmamak dedi . Bı de her gün bir tane Progestan hap kullanıyorum ben .
Zaten bebek ağırlaşmaya baslayinca biraz fazla ayakta kaldigimda dikisde aci hissediorm yatıyorum biraz geçiyo sizin de olursa korkmayin:)Aynen bende seninle aynı durumdayım dediklerini yapıyorum surekli yatmaya çalışıyorum hayirlisi
Allah yardımcımız olsun cnm Benim doktorum hiç bi şey soylemedi progestan sabah aksam ve haftada bir proluton vuruluyorum diğerlerini forumlarda okuduğum gibi yapıyorum yatiyorum genelde işte 26. Haftaya ulaştıkBen de 11+4 te serklaj oldum . Şu an 16+0 ız. Bu konuyu takipteyim inşAllah ümit verici şeyler yazarlar . Korkuyoruz çünkü çok iyi anlıyorum sizi . Ben de çok merak ediyorum 9.ayi gorebilecek miyim diye .
Yukarıda bıri yazmış . 9.ayda . Maşallah . Rabbim hepimize zamanında sağlıklı doğum nasip etsin inşAllah yukarida yazan kişi hep yatiyomus çoğunlukla oturmuyomus bile . Ben şahsen oturuyorum evin içinde dolaşıyorum bazen çok sıkılırsam dışarı cikiyorum ama hemen dönüyorum . Doktorum tek dikkat etmem gereken şeyin ayakta kalmamak ve cinsel ilişki olmaması söyledi . Oturmayı falan sordum hiç alakası yok oturmakla dedi . Önemli olan çok ayakta kalmamak dedi . Bı de her gün bir tane Progestan hap kullanıyorum ben .
Aa evet bazen bende dikişte boyle aci sızlama gibi bi şey oluyor yatınca düzeliyor dediğiniz gibiZaten bebek ağırlaşmaya baslayinca biraz fazla ayakta kaldigimda dikisde aci hissediorm yatıyorum biraz geçiyo sizin de olursa korkmayin:)
Amin inşAllah canım hepimizin yardımcısı olsunAllah yardımcımız olsun cnm Benim doktorum hiç bi şey soylemedi progestan sabah aksam ve haftada bir proluton vuruluyorum diğerlerini forumlarda okuduğum gibi yapıyorum yatiyorum genelde işte 26. Haftaya ulaştık simdilik
Ölçüyor cnm iki hafta da bir takip ediliyorumAmin inşAllah canım hepimizin yardımcısı olsun
Ameliyattan sonra rahim agzini olcmedi mi hiç benim her gittiğimde ölçüyor .
Çok güzel canım ben sürekli olculdugumuz için de biraz rahatım . He bı de benim doktorum kabızlığın kesinlikle olmaması gerektiğini kabızlık ıkınma olacağı için dikişleri açacağını söylemişti . O yüzden bı kabızlık ilacı verdi onu sürekli kullanıyorum . Bunu da söyleyeyim dedim belki seninki de söylemiştir.Ölçüyor cnm iki hafta da bir takip ediliyorum
Yok cnm soylemedi kabızlığı ama forumdan okudum bende ilac kullanmiyorum ama kabız olmamak için uğraşıyorumÇok güzel canım ben sürekli olculdugumuz için de biraz rahatım . He bı de benim doktorum kabızlığın kesinlikle olmaması gerektiğini kabızlık ıkınma olacağı için dikişleri açacağını söylemişti . O yüzden bı kabızlık ilacı verdi onu sürekli kullanıyorum . Bunu da söyleyeyim dedim belki seninki de söylemiştir.
He bir de kusura bakma canım tek tek geldi aklıma doktorumun söyledikleri . Doktorum kesinlikle oturarak banyo yapılmaması gerektiğini ameliyatlı yere kesinlikle sabun vs kacirilmamasi gerektiğini söyledi. Duş alcaksan ayakta ve hızlı olacak dedi . Bunu da söyleyeyim dedimYok cnm soylemedi kabızlığı ama forumdan okudum bende ilac kullanmiyorum ama kabız olmamak için uğraşıyorum
Çok teşekkür ederim cnm dikkat edicem buna zaten nerdeyse haftada bi banyo yapıyorum korkudanHe bir de kusura bakma canım tek tek geldi aklıma doktorumun söyledikleri . Doktorum kesinlikle oturarak banyo yapılmaması gerektiğini ameliyatlı yere kesinlikle sabun vs kacirilmamasi gerektiğini söyledi. Duş alcaksan ayakta ve hızlı olacak dedi . Bunu da söyleyeyim dedim
Malesef aynı ben de hepimiz aynıyız ama Allah'ın izniyle bişey olmucak canım inşallahÇok teşekkür ederim cnm dikkat edicem buna zaten nerdeyse haftada bi banyo yapıyorum korkudan
Maaşallah25.haftamda serklaj oldum su an 35+1im insallah hepimiz zamaninda kucagmiza aliriz bebeklerimizi
Ilk gebeligim 25. Haftaya kadar hicbir sknti yoktu hersey normaldi o yuzden 25.haftada yapildiMaaşallah
Neden 25.haftada yapıldı acaba?
Bu arada benim ilk çocukta 26.haftada yapılmıştı serklaj, 37+2 de doğurdum
Anladım benimki gibi olmuş sizindeIlk gebeligim 25. Haftaya kadar hicbir sknti yoktu hersey normaldi o yuzden 25.haftada yapildi