cok geçmiş olsun,vakti saatinde bebeğini kucağına al inşa )))))) doktorun üstten ultrasyonlamk anladı?Arkadaşlar 20+3te normal kontrol için doktoruma gittim ve kesnin dışarı pörtlediğini öğremdim doktorum acil serklaj ameliyatı istedi bu ameliyatta keseyi içeriye ittirip rahim ağzına dikiş stılması demek ve riski çok ameliyat sıradında kese patlayabilir veye enfeksiyon kapılabilir dendi herşeye rağmen ameliyat oldum çok şükür bi sorun olmadı bu şekilde acil servikal serklaj acil rahim ağzı ameliyatı olup bebişini kucağına alan arkadaşlarım bana moral olum her an düşük yapma riskim var o yüzden sürekli yatıyorum ve hepinizden dua istiyorum
Evet önce ultrasonda gördü sonra alttan muane etti ve acil ameliyat dedi. İnşallahcok geçmiş olsun,vakti saatinde bebeğini kucağına al inşa )))))) doktorun üstten ultrasyonlamk anladı?
Benim henuz 16. Haftamda toplam serviks uzunlugu 2.7 olculdu ki bunun da 1.5cmi acilmisdoktor progeston ve yatis onerdi..ama henuz onumde cok zamanim oldugu icin cok endiseleniyorum. Bu kadar erken asamada benzer sorunu yasayip mutlu sona eren var mi merak ediyorum. Benim umudum yok...
Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. Insallah dediginiz gibi olur ben de ulasirim 36 haftaya. Peki siz ilk kacinci haftada kisalik fark ettiniz kac cm olculdu? Ve kacinci haftada serkilaj oldunuz?bakin, benim aradiginiz örnek. İkiz bebegi 36.haftaya kadar 2.5 cm servikal uzunluk ile tasimissam siz de tasiyacaksiniz allahin izni ile. Ustelik rahim anomalisi de vardi. Serklaj sonrasi dogum olana kadar istirahat halinde gecirdim gebeligimi.
Sizi cok iyi anliyorum, cok endiseli idim, umitsizdim. 28.haftaya kadar tasimakti hedefim, 36.haftada dogum yapmak nasip oldu. O zamanlar ruyamda gorsem inanmazdim buna...
Rahim kolay adapte oluyor gebelige. Siz de onleminizi almissiniz sorunun, yeterli haftaya kadar tasiyacaginiza yurekten inaniyorum.
Yukarida yazmissiniz detaylari sorumu geri aliyorum. Allah bagislasin bebeklerinizi, saglikla buyusunler. Moral oldunuz tesekkur ederimbakin, benim aradiginiz örnek. İkiz bebegi 36.haftaya kadar 2.5 cm servikal uzunluk ile tasimissam siz de tasiyacaksiniz allahin izni ile. Ustelik rahim anomalisi de vardi. Serklaj sonrasi dogum olana kadar istirahat halinde gecirdim gebeligimi.
Sizi cok iyi anliyorum, cok endiseli idim, umitsizdim. 28.haftaya kadar tasimakti hedefim, 36.haftada dogum yapmak nasip oldu. O zamanlar ruyamda gorsem inanmazdim buna...
Rahim kolay adapte oluyor gebelige. Siz de onleminizi almissiniz sorunun, yeterli haftaya kadar tasiyacaginiza yurekten inaniyorum.
Yukarida yazmissiniz detaylari sorumu geri aliyorum. Allah bagislasin bebeklerinizi, saglikla buyusunler. Moral oldunuz tesekkur ederim
Mrb lar benimde rahim anormalim var ysrım rahimliyim bu 3. Cocuğuma ve 23. Haftamdayım Dr um 32 mm servikal uzunluk dedi ystış önerdi ve her hafta proloton vuruluyorum Dr a gidelim 4 gün oldu şimdide pelvik baskısı hissediyorumbakin, benim aradiginiz örnek. İkiz bebegi 36.haftaya kadar 2.5 cm servikal uzunluk ile tasimissam siz de tasiyacaksiniz allahin izni ile. Ustelik rahim anomalisi de vardi. Serklaj sonrasi dogum olana kadar istirahat halinde gecirdim gebeligimi.
Mrb lar benimde rahim anormalim var ysrım rahimliyim bu 3. Cocuğuma ve 23. Haftamdayım Dr um 32 mm servikal uzunluk dedi ystış önerdi ve her hafta proloton vuruluyorum Dr a gidelim 4 gün oldu şimdide pelvik baskısı hissediyorum
Dizde nasıl devsm etti bende hayırlısıyla bi 36. Haftayı görseydim
Canım benim çok şanslısın İnşallah sağ salim alırsın kucağına ben 7 buçuk yıl sonra tüp bebekle hamile kaldım 20 +0 da kanamam oldu doktora gittim birinci doktor alttan bakmadı bebek iyi deyip yolladı istirahat et felan dedi ertesi gün büyük birşey düşecek mis yini bir his oldu hemen kalktım acile gittim rahim ağzının açıldığını doğumun başladığını 24 saat içinde doğum olacağını söylediler yalvardik eşimle dikiş atın birşey yapın diye geri ittiremeyiz ya dediler riskli dediler dikiş keseyi patlatır enfeksiyon riski olur falan fıstık yatırdılar 20+5 . Gün maalesef doğum oldu oğlumu kaybettim kimse yanasmafi dikise Allah bir daha yaşatmasın seni okuyunca keşke riske rağmen ısrar etseydim diyorum takdiri ilahi işteArkadaşlar 20+3te normal kontrol için doktoruma gittim ve kesnin dışarı pörtlediğini öğremdim doktorum acil serklaj ameliyatı istedi bu ameliyatta keseyi içeriye ittirip rahim ağzına dikiş stılması demek ve riski çok ameliyat sıradında kese patlayabilir veye enfeksiyon kapılabilir dendi herşeye rağmen ameliyat oldum çok şükür bi sorun olmadı bu şekilde acil servikal serklaj acil rahim ağzı ameliyatı olup bebişini kucağına alan arkadaşlarım bana moral olum her an düşük yapma riskim var o yüzden sürekli yatıyorum ve hepinizden dua istiyorum