Serum Fizyolojik_ Dr. Nuri Battal’a ameliyat olan var mı?

founda

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2008
917
44
merhaba,

Serum fizyolojik nasıldır sizce?
Yeni silikonlarda patlama dağılma gibi riskler var mı? Koltukaltı kesisinden 20-30dklık bir ameliyatmış. Kas kesilmediği için daha kolay gözüküyor.

Olan var mı?

Ameliyat olmadım ama Nuri Beyin muayenehanesinde lazere gittim.
Gitmişken annem de danışmadakilere kızım(kardeşim oluyor) kepçe kulak ameliyatı olmak istiyor, bilgi alabilir miyim dedi. Fiyat ve ameliyat sonrası açılma payı var mı vs öğreneyim dedi.
Danışmadakiler de dr bey müsait buyrun siz sorun dedi. Ortada muayene olacak kardeşm bile yokken muayene ücreti aldılar. Kaldı ki bir çok yerde ücretsiz ön görüşme yapılıyor. Tavırları hoşuma gitmedi. Zaten sonra sorun oldu lazerin son 2 senasına da gitmedim.

Evet ücret alıyor. Benim bir arkadaşım oldu çok doğal gözüküyordu ama artık bu silikonlar kaldı mı ona emin olamadım.

Ameliyat olmadım ama Nuri Beyin muayenehanesinde lazere gittim.
Gitmişken annem de danışmadakilere kızım(kardeşim oluyor) kepçe kulak ameliyatı olmak istiyor, bilgi alabilir miyim dedi. Fiyat ve ameliyat sonrası açılma payı var mı vs öğreneyim dedi.
Danışmadakiler de dr bey müsait buyrun siz sorun dedi. Ortada muayene olacak kardeşm bile yokken muayene ücreti aldılar. Kaldı ki bir çok yerde ücretsiz ön görüşme yapılıyor. Tavırları hoşuma gitmedi. Zaten sonra sorun oldu lazerin son 2 senasına da gitmedim.
zaten böyle çoğu doktor sırf bu ilk muayenede para aldığı için hasta kaybediyor ben doktor araştırırken özelde muayene ücreti istediler ben de kapıdan döndüm kendileri kaybetti paracıklar da başka doktora gitti :)) hoş doktorumdan da çok memnun kaldım orası ayrı :)

Kesinlikle tavsiye etmem.Ben gözaltı morluklarım için gittim daha kötü oldu ve yaptığı işlemin arkasında durmadı..Tekrar ofisine gittiğimde “gayet güzel ne yapacaksın manken mi olacaksın “diye aşağıladı..Gidipte kendi paranızla rezil olmayın kızlar

X