sertlestirici ve uzatıcı oneri

aleynakgun

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2014
16
0
6
34
Trabzon
Kızlar benim tırnak yeme sorunum var zar zor uzatiyorum uzayinca da soyuluyor tekrar yiyorum tirnaklarimin hizli uzamasi ve sert olması için bi marka önerir misin lutfen kullandığınız ise yarayan ojeleri söyleyin

Arkadaşım aynı sorun bende de vardı hatta üç tane parmağımda neredeyse hiç tırnak kalmamıştı. Tüm tırnağımı soyarak yiyordum artık et çıkmıştı tırnak yerine. Gittim kendime takma tırnak aldım. Bir sene boyunca hergün taktım fakat her akşam çıkardım, temizledim, bakımını yaptım, tırnak nemlendiricimi sürdüm tekrar taktım. Bir senenin sonunda tırnaklarım yeniden çıkmıştı. Dediğim gibi üç parmağımda hiç tırnak kalmamıştı, sadece sert bir et vardı. Ama bu yöntemle kurtuldum. Şimdi tırnaklarım uzun ve bakımlı. O üç tırnak da gayet hoş görünüyor. Sürekli ojemi sürüp bakımını yaptığım için zaten yemeye de kıyamıyorum artık:) Tavsiye ederim. Bunun dışında NYC'nin tırnak sertleştiricileri gayet iyi. Onları da ayak tırnaklarım için kullanıyorum.

Yardim için Sağol canim bende takma tirnak dusundum uzayana kadar en azindan ama onun yapiskanlari kendi tirnagima yapisiyo cikarmaya calisirken kendi tirnagima zarar veriyorum o yuzden dedigini deniycem çok tesekkur ederim

Takma tırnağı sakın kendi kendine çıkarmaya çalışma canım. Hele ki tırnak makasıyla falan sökmeyi deneme bile. Özel solisyonu satılıyor onun. Hatta bazı setlerin içinde solisyonu da oluyor. Çıkarmak istediğinde o solüsyonla çıkarıyorsun. Asetonla oje çıkarı gibi. Yoksa tırnağını güçlendirmek bir yana daha da zarar verebilirsin. Yardımcı olabildiysem ne mutlu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…