sertleşememe sorunu

Tmd2020

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2020
1.050
734
34
utanarak soruyorum , bu ara eşim sertleşemiyor. nasıl ifade etsem bilemedim , isteksizlik değil ama tam sertleşemiyor.
işi ile ilgili sorunları var.
çok şükür aramızda sorun yok. ama yok olmuyor
keçiboynuzu kürü denemeye başladık , halen etkisini göstermedi

bide adetim uzun sürdü, eve yatılı misafir geldi derken 10 gün filan ilişki olmadı, bu kadar uzun yapmamak bu soruna neden olur mu ?

Tıbbi bir bilgim yok ama belki kafası doludur takıldığı bişey vardır.süre çokda uzun değil 10 gün abartı bir süre değil bundan olduğunu sanmıyorum. olmadı bir uzmanla görüşseniz. erkekler bu konuda bizler gibi değil bunu gurur meselesi haline de getiriyorlar gerçi

Bir kere sertleşme sorunu yaşayınca hep yaşayacak zannedip strese girip sertleşemiyorlar. Kafayı rahatlatmak lazım.

Benim samimi bi arkadasimin eside boyle olmustu isleri bozulup sorun yasamaya baslayinca ereksiyon olamamis kafayi rahatlatirsa duzelir

Stres den sorunlardan kaynaklı ama Dr muayenisi daha doğru

Normal rutininizde degisiklik olmasi da etkilemiş olabilir. Hem iş stresi hem de 10gun kadar ara verilmiş olması da etken. Yaptıkça yapasin yapmadıkça da yatasin geliyor derler.

Normal rutininizde degisiklik olmasi da etkilemiş olabilir. Hem iş stresi hem de 10gun kadar ara verilmiş olması da etken. Yaptıkça yapasin yapmadıkça da yatasin geliyor derler.
e peki bu dönemde ısrarla denememiz lazım yoksa ne bileyim üstüne gitmeyeyim mi

e peki bu dönemde ısrarla denememiz lazım yoksa ne bileyim üstüne gitmeyeyim mi
Psikolojik olarak rahat bir kafayla sevişmezse zaten aynı sorun ortaya çıkacak,bu sefer mahcubiyet de eklenirse daha fazla uzaklaşabilir. Bence kafa olarak rahatlatıcı aktiviteler yapın. Birlikte film izleyin,masaj yapın vs ve akışına bırakın,zaten doktora gitmem demiyormus,sorun devam ederse gidersiniz

bunları deneyeceğim, inşallah doktorsuz geçer gider
teşekkürler..

bunları deneyeceğim, inşallah doktorsuz geçer gider
teşekkürler..
İnşallah,doktora gitmekten çekinmeyen bir eşiniz varmış zaten,sorun olsa dahi çözüme diğer insanlardan yatkın bence çabucak çözüme kavuşur. Yeter ki sorunun varligi kabul edilsin ve gerekli adımları atmaktan cekinmesin eşiniz gerisi halloluyor bir şekilde. Bence siz bu doktor işi kapıya dayanmadan eşinize hoş bir masaj yapın,çok yorulduğunu biliyorum yorgunluğunu almak istiyorum diye olaya giriş yaparsanız (sonucunu sekse bağlamadan) ve fiziksel hem ruhsal bir rahatlama olur,en azından iş stresine bir süre mola

Stres erkeğin kanseridir. Kafasında en küçük bir şeye takıldıysa asla keyfi yerine gelmez. Bir de bir kere neden sertleşemiyorum kafasına girdiyse de onun da stresine girmiştir. Olağan akışına bırakın. Birlikte SPA’ya gidin. Masaj yapın yaptırın gevşeyin. Uzun süre öpüşüp koklaşın. Oral yapın karşılıklı en son penetrasyonu deneyin. Acele etmeyin.

Sorun yeni mi ortaya çıktı hep mi böyle, yeni ortaya çıktıysa acilen doktora gidip kolesterol şeker gibi değerlerine baktırın, bunlardaki yükselişler ereksiyon problemine sebep olabiliyor, özellikle gece atıştırmaları kesin, yiyecekse meyve dışında bir şey yemesin.

Uzun süre birlikte olmamak bu probleme sebep olmaz, kafa doluluğu etkileyebilir evet ama ciddi bir tranva olması gerek diye düşünüyorum, eften püften sıkıntıların bu soruna yol açacağını hiç sanmıyorum

Çoğunlukla psikolojik nedenlerden kaynaklanır. Bir de erkek son zamanlarda kafasına bir meseleyi takmışsa o da neden olur.

Sorun yeni çıktı evet 1 senelik evliyiz, şükür düzenliydi her şey. Sorunlarımız her zaman ki şeyler öyle büyük travma, olay olmadı şükür. Masaj yaptım, olmadı doktora gidicez

Valla eşinizi tebrik edesim geldi,gerçekten bu konularda bende problem var çözmek için doktora gitmeliyim diye düşünen erkek sayısı %1dir sanırım,o da size denk gelmiş ne mutlu. Umarım çözersiniz problemi

Her evlilikde olur boyle şeyler. Ama surekli hal almadikca geçer. Bir ara eşimin de kafasinda çok sorunlar vardi. Gerçekten artik sorunlari gece sayikliyordu o derece kafasi doluydu. Haliyle ilişki dusunemiyordu. Kadinlar boyle durumlarda acaba begenmiyor mu kafasina girerler. Neyse ben kendime daha çok dikkat etmeye başladim tabi kendim için. Kahkul kestirdim. Yeni çekici parfum aldim. Guzel ama vahsi makyajlar yapiyordum. Hani gozleri simsiyah yaparlar ya. Erkekler bayilir nedense. Neyse kendi halime evde dolaşiyordum gelip hep yaklaşuyordu. 4 gun ard arda ilişki oldu . Yenilik gerekiyor bazen mevcut durumu değişmek için

Merhaba benim eşim normalde çok çabuk sertleşir 4 yıllık evliyiz 1 seneye yakındır mahkeme sıkıntısı vardı mahkemesi yaklaştıkça sertleşmesi azalmaya başladı 1 ay böyle sürdü. Hatta şaşırdım noluyo sana dedim. Mahkemeyi atlattık çok şükür ve şu an eskisi gibi sıkıntımız kalmadı. Kafası doludur atlatınca geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…