Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:1shok:nasıl memnunmusun suna dumankayanın ürünlerinden ....?tamam canım sağoll....ürünleri alıp kullandıkça yazışırızz ...birbirimizi haberdar ederizzz......ben bide cilt için suna dumankayanın ürünlerini kullanıyomm...makyaj içinde logan kullanmayı düşünüyodumm...artık arkadaşa getirttiririmmmm....
hangi ürün canım ...logona eczanelerde vardır muhtemelen,henüz alıp kullanmadım ... yoksa nette satılıyor...olsun PANDORA sen yinede yazarmısın lütfen bu ürünü ankarada nereden bulabilirim acaba
Ben de bugün nane özlü temizleme köpüğünü aldım hiç memnun kalmadım tamamıyla bitkisel denilen ama hep kimyasal plan sırf para kazanmak için satılan bir ürün ilk aldım kokusu çok tuhaf alkol gibi kokuyor yüzümde ne bir canlılık ne bir patlama oldu aksine daha da cansız oldu 55lira daha çöpe gitti kolay ucuz ev yapımı maskeler den aldığım verimi hić bir üründen almadım asla tavsiye etmem ibrahim saraçoğlunun zeytinyağlı sabunu nu da aldım hiç ama hiç doğal değil kardeşim kurumuna getirenlerden aldı o çok doğaldı bundan önce bitkisel diye farklı yerlerden farklı sabunlar aldım hiç biri iyi değildi rosense gülsuyu aldım o da iyi gelmedi sonra sebamed kalıp sabun aldım sivilce yaptı evde yaptığım maya maskemden yoğurt maskemden aldığım canlılığı hiç bir koxmetikten alamadım günlere bölüm her gün farklı maske yapacağım byolinin temizleme jeli mi tonik ini kullanmıştım ilk zamanlar herkes cildine bir değişiklik var dedi bir müddet sonra hayrını görmedim attım çöpe şirketle soğuk buzlarla cildi temizlemek iyimiß onu deneyeceğim her gün basit ve kolay bulunan maskeleri deneyeceğim cildim yağlı logonayı aldığıma pißman oldum hiç iyi deģil o da çöpe gitsin effacler jel de kullanmıştım o da çok kimyasal doğalaskerlik gibisi yokben daha önce bitkisel plante system kullandım ..ama sertifikalı değildi..
ama memnun kalmıştım ..bunu ilk senden duydum ve atladım