• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Sertifikalı makyaj ürünü logana

tamam canım sağoll....ürünleri alıp kullandıkça yazışırızz ...birbirimizi haberdar ederizzz......ben bide cilt için suna dumankayanın ürünlerini kullanıyomm...makyaj içinde logan kullanmayı düşünüyodumm...artık arkadaşa getirttiririmmmm....

tamam canım sağoll....ürünleri alıp kullandıkça yazışırızz ...birbirimizi haberdar ederizzz......ben bide cilt için suna dumankayanın ürünlerini kullanıyomm...makyaj içinde logan kullanmayı düşünüyodumm...artık arkadaşa getirttiririmmmm....
:1shok:nasıl memnunmusun suna dumankayanın ürünlerinden ....?

canım ben sunadumankaya yağlı cilt köpüğü kulanıyom...bide peelingi var onu haftada 2 kullanıyomm....cildi bebek gibi yapıyo....ben şimdi şampuanını almayı düşünüyomm.....o kadını tanıyosundur belki.....o da doğal ürünler üretiyo....

sitesini de incele ..suna dumankaya.com a gir..ilk çıkan sayfaya girr.....pembe yuvarlak bişey dönüyo sitesini açınca orda bi sürü ürün var.....ordan ayrıntılı incele.....

biliyorum evet ...
elimdekiler bitsin logona ve ona bakıcam almak için direk zaten ...

Özellıkle logan rımelını ve rujlarını dudak parlatıcılarını merak edıyoom...kullanan arkadaŞlar yazsınlar lÜtfenn... :):))))

aslında fıyatlar cok ucuk degıl kullanılabılır,guzel seylere benzıyo,kullanan arkadaslar buraya da fıkırlerını yazsın ltf facebookta kalmayın sadece opuyorumnanaktan

olsun PANDORA sen yinede yazarmısın lütfen bu ürünü ankarada nereden bulabilirim acaba
hangi ürün canım ...logona eczanelerde vardır muhtemelen,henüz alıp kullanmadım ... yoksa nette satılıyor...
plante system i soruyorsan o eczane ürünü ama net te de satışı mevcut...

canım logona eczanelerde satılmıyor benim bildğim ekolojik marketlerde satılıyor.bende hamamelisli nemlendiricisini düşünüyorum karar veremedim ama bioderma mı yoksa logoanyı mı alsam .onun dışında ben bu markanını allığını ve pudrasını kullanıyorum birkaç sene önce temzileme köpüğünüde kullanmştm gayet başarılıydı:)

ben daha önce bitkisel plante system kullandım ..ama sertifikalı değildi..
ama memnun kalmıştım ..bunu ilk senden duydum ve atladım :KK46:
Ben de bugün nane özlü temizleme köpüğünü aldım hiç memnun kalmadım tamamıyla bitkisel denilen ama hep kimyasal plan sırf para kazanmak için satılan bir ürün ilk aldım kokusu çok tuhaf alkol gibi kokuyor yüzümde ne bir canlılık ne bir patlama oldu aksine daha da cansız oldu 55lira daha çöpe gitti kolay ucuz ev yapımı maskeler den aldığım verimi hić bir üründen almadım asla tavsiye etmem ibrahim saraçoğlunun zeytinyağlı sabunu nu da aldım hiç ama hiç doğal değil kardeşim kurumuna getirenlerden aldı o çok doğaldı bundan önce bitkisel diye farklı yerlerden farklı sabunlar aldım hiç biri iyi değildi rosense gülsuyu aldım o da iyi gelmedi sonra sebamed kalıp sabun aldım sivilce yaptı evde yaptığım maya maskemden yoğurt maskemden aldığım canlılığı hiç bir koxmetikten alamadım günlere bölüm her gün farklı maske yapacağım byolinin temizleme jeli mi tonik ini kullanmıştım ilk zamanlar herkes cildine bir değişiklik var dedi bir müddet sonra hayrını görmedim attım çöpe şirketle soğuk buzlarla cildi temizlemek iyimiß onu deneyeceğim her gün basit ve kolay bulunan maskeleri deneyeceğim cildim yağlı logonayı aldığıma pißman oldum hiç iyi deģil o da çöpe gitsin effacler jel de kullanmıştım o da çok kimyasal doğalaskerlik gibisi yok

Back