valla benim anladığım bu.... zaten demir nilden ayrılsa sertap neden şok geçirsinnasıl yani ya demir nille birlite demedilermiay bağa bişiyler oliyi
valla benim anladığım bu.... zaten demir nilden ayrılsa sertap neden şok geçirsin
ayyy kafayı yicem....nille sertap lezbiyen miymiş...._AgLaTaN KaFe_ arkadasım sen olayı yanlış anlamışsın. Sertap Nil'den ayrılınca Demir şok olmuş. Levent'te Demir'e ani bir kararla dönmüş
Nil karaibrahimgil sertabın kardeşi serdar erener ile evli
amaaaaan bizene herkesin cinsel tercihi canııım aaaaaaaama haberde görümcesi nil ile tatile çıktı dioooo
ahaha tabiki bizeneamaaaaan bizene herkesin cinsel tercihi canııım aaaaaaa
oo günaydınsertab ın reklamcı kardeşiyle evli nil.
Hmm bu durumda görümce olan sertap gelin olan nil. Ama haberde görümcesi Nil Karaibrahimgille gittiği tatil diyor.
kızlar sertaba yazık levent yükselde terk ettiydi onu o zaman ben genç kızdım..hey gidi günler
Yok sertap demir için lebenti terk etmişti die biliyom ben
evet bağırsak sorunu olan sertaptı oyy oyyyyBen ortak karar diye biliyordum. Hatta evliliklerinin büyük kısmında ikisinin de sağlık problemleri olmuş ve bir süre sonra kardeş gibi olmuşlar. Yani birbirlerine hastalıklarında çok iyi bakan ama kardeşliğe dönen ilişki. Ay hatta birinin bağırsağında sıkıntı vardı da bu kakasını dışardaki bir torbaya yapıyordu. Neyse yani birbirimizin en sefil hallerini gördük ve artık aşk kalmamıştı gibi bir şeyler okuduğumu hatırlıyorum.
Bir evlilik aşkı öldürüyor diye evlenmiyor bunlar, ama biteceği varsa bitiyor işte...
evet bağırsak sorunu olan sertaptı oyy oyyyy
yaşlanmışımmbende beee 18 sene olmuş ayrılalı