Sertab'a büyük şok! Terk edildiğinden haberi bile yokmuş...

Evet ben de yaşlıyımki hatırlıyorum, sertab da levent yüksel'i şok bir şekilde terk etmişti :)

18 yıl geçse bile gün olmuş devran dönmüş o zaman...

Sertab bir zamanlar Levent Yüksel e yaptığını düşünüp otursun totosunun üzerine...

Son tahlilde Sertab görümce Nil yenge oluyor bu durumda

benimde takıldığım konu şu ki görümce olan sertap :) oraya takılınca konuyu okuyamadım :) :) :) :)

Tabi serap erener artık yaşlandı, kaldır at daha genci ve diri olan kadına gidecek aşk meşk yalan bu beraber yaşayanların sonu hep böyle , acımadım ben serap'a tekrar bir tane bulur bunlarım yaşam tarzı böyle sonra ondanda ayrılır vefa ,sevgi bunların lügatında ve beyinlerinde bunlar yok k,i birde bu demirkan alman kültüründe yetişmiş bir erkek

orda çok geçerli bir kültür kullan,kaldır at daha gencine git

ondandır orada doğan çocukların yarısı , evlilik dışı bu kültorden dolayı

İzlediğim ya da okuduğum bir magazin haberinde Sertapa da Demire de onda en çok sevdiğiniz ne diye soruyorlardı. İkisinin de cevabo mükemmel bir sesi var ya da harika bir müzik adamı minvalinde bir şeylerdi. Ulan demiştim ne biçim ilişki bu böyle. Tamam ses süper, evet müzik sektöründe olunca da ilk sese vurulursun da 18 yıllık aşkında en sevdiğin şey de bu olmaz sanki demiştim.

Bir de Sertaptan ayrılıp daha genç biriyle ilişkiye girmiş olması da üzdü beni. (Bana ne oluyorsa) Ama bu mudur yani? Evet ilişkiler zamanla monotonlaşır da taze kan olayını da yanlış anlamış bence.

Evlilik aşkı öldürüyor diye evlenmiyor bunlar, ama biteceği varsa bitiyor işte...

Son düzenleme:
kızlar sertaba yazık levent yükselde terk ettiydi onu o zaman ben genç kızdım..hey gidi günler

Yok sertap demir için lebenti terk etmişti die biliyom ben

Ben ortak karar diye biliyordum. Hatta evliliklerinin büyük kısmında ikisinin de sağlık problemleri olmuş ve bir süre sonra kardeş gibi olmuşlar. Yani birbirlerine hastalıklarında çok iyi bakan ama kardeşliğe dönen ilişki. Ay hatta birinin bağırsağında sıkıntı vardı da bu kakasını dışardaki bir torbaya yapıyordu. Neyse yani birbirimizin en sefil hallerini gördük ve artık aşk kalmamıştı gibi bir şeyler okuduğumu hatırlıyorum.

evet bağırsak sorunu olan sertaptı oyy oyyyy
yaşlanmışımmbende beee 18 sene olmuş ayrılalı

evet bağırsak sorunu olan sertaptı oyy oyyyy
yaşlanmışımmbende beee 18 sene olmuş ayrılalı

Di mi ya, hesapladım hesapladım ne fazla 6 yıldır falan diyorum. En son Michael Jackson geçen sene ölmüştü diyip de 3 sene olduğunu okuduğumda böle olmuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…