Sertab'a büyük şok! Terk edildiğinden haberi bile yokmuş...

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.297
42.836
Terkedildiğinden haberi bile yokmuş
Sitene Ekle

Demir Demirkan’ın, “18 yıllık ilişkimizi sonlandırma kararı aldım” açıklamasını tüm Türkiye’yle birlikte öğrenen Sertab Erener şoke oldu.

Demir Demirkan’ın önceki gün yaptığı, “18 yıllık ilişkimizi sonlandırma kararı aldım” açıklaması sonrası gözler Sertab Erener’e çevrildi.

Demirkan’ın, yaklaşık bir ay önce Erener’e ayrılmak istediğini söylediği ortaya çıktı.

Sevgilisinin sözleriyle sarsılan ünlü şarkıcı, bir süre ayrı kalmalarının ilişkilerini kurtarabileceği ümidiyle görümcesi Nil Karaibrahimgil’le Londra’ya gitti.

İstanbul dönüşü ise Demirkan’ın açıklamasıyla şoke oldu.

18 yıllık ilişkisini basın açıklamasıyla bitiren Demir Demirkan’ın geçen hafta bir düğüne yeni sevgilisiyle katıldığı ve arkadaşlarına “Âşık oldum” dediği öğrenildi.

Ünlü rock’çı, geçtiğimiz günlerde de bar çıkışı aynı kadınla görüntülenmiş ancak ikilinin arkadaş olduğu sanılmıştı. (Habertürk)

Ben de hep düşünürdüm tarzları çok farklı iki insan nasıl yıllarca anlaşabiliyor diye.

kızlar sertaba yazık levent yükselde terk ettiydi onu o zaman ben genç kızdım..hey gidi günler

Valla haberde tek dikkatimi çeken, nilin nasıl sertabın görümcesi olduğu... ayılamadım herhal (kahve içen simili)

Ne fark ederki ihanet ihanettir kimle neyle olduğu önemlimi.
hiç bişeyin hatrı yoksa 18 yılın olmalıydı sertabı karşısına alıp konuşarak bitirmeliydi.

Ne fark ederki ihanet ihanettir kimle neyle olduğu önemlimi.
hiç bişeyin hatrı yoksa 18 yılın olmalıydı sertabı karşısına alıp konuşarak bitirmeliydi.

ya ben otomatik olarak nasıl düşündüm biliyo musun, zaten ilişki bitmiştir, adı bitti diye koyulmaz öyle sürünür, bu arada zaten kişiler başka şeylere yönelmiştir bile... yani illaki adı konmasada biliyodur sertab diye düşündüm
gazetelerin magazin haberlerine ne kadar güvenilir orasıda meçhul zaten

nilin kardeşi demir demirkan
sertabın görümcesi nil
demir demirkan ın sevgilisi sertab
bermuda şeytan üçgeni gibi...
hepsini de ilk defa duydum...

Yok sertap demir için lebenti terk etmişti die biliyom ben
sanki aklımda öyle kalmışhatta levent yüksel ilk sezen aksuya söylemiş sertap sezen aksudan duymuştu..geçmiş zaman kızlar..yaşlılık karıştırdım belkide

al hepten karıştırdınız, gelsin çözsün şimdi biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…