- 20 Mart 2008
- 140.482
- 210.286
- 60
nasıl yani ya demir nille birlite demedilermiay bağa bişiyler oliyi
Sertabın abisi nil ile evli meleğimm ..
peki nille demir demirkanın alakası ne
Sana sormadan yazdıkları için yazım hatası olmuş, git hesap sor yazanlardanValla haberde tek dikkatimi çeken, nilin nasıl sertabın görümcesi olduğu... ayılamadım herhal (kahve içen simili)
ayıklayın pirincin taşını.. nil sertapla gitmeyeydi iyiydi yeni gineye..Bir alakası yok hayatım,dediğim gibi sertabın abisinin eşi oluyor nil..
ayıklayın pirincin taşını.. nil sertapla gitmeyeydi iyiydi yeni gineye..
Sana sormadan yazdıkları için yazım hatası olmuş, git hesap sor yazanlardan
yok ben senden hesap sorcam, kahve içen similiniz nerde...bi de kızıl dağınık saçlı, hareketsiz similiyi istiyorum seviyodum onu ben deli olması rağmen
Smiley ekleyen ben miyim ki bana hesap soruyorsunyok ben senden hesap sorcam, kahve içen similiniz nerde...bi de kızıl dağınık saçlı, hareketsiz similiyi istiyorum seviyodum onu ben deli olması rağmen
bende nur yerlitaşın icon yapılmış halini istiyorum.. (fotoyu paylasıcam bıturlu ekleyemıyorum yardımcı olun bana yaaa)
Smiley ekleyen ben miyim ki bana hesap soruyorsunMüdireyiz diye şamar oğlanına döndük, hamile ifadesi de yokmuş, bana yazın eksik olanları yönetime ileteyim, adım hıdır elimden gelen budur, aaaaa yıllar sonra itiraf ettim adımı
Smiley ekleyen ben miyim ki bana hesap soruyorsunMüdireyiz diye şamar oğlanına döndük, hamile ifadesi de yokmuş, bana yazın eksik olanları yönetime ileteyim, adım hıdır elimden gelen budur, aaaaa yıllar sonra itiraf ettim adımı
Tarif ediyorum, foto olarak ekleyecekseniz sağ alt köşede cevapla yazan yeein yanında Dosya Yükle butonu var, ona basıyorsunuz, açılan pencerede Dosya Seç'e basıyorsunuz, pcnizden fotoyu bulup seçiyorsunuz, işlem tamam