Sertab'a büyük şok! Terk edildiğinden haberi bile yokmuş...

Valla haberde tek dikkatimi çeken, nilin nasıl sertabın görümcesi olduğu... ayılamadım herhal (kahve içen simili:KK53::KK53:)
Sana sormadan yazdıkları için yazım hatası olmuş, git hesap sor yazanlardan:KK70:

Sana sormadan yazdıkları için yazım hatası olmuş, git hesap sor yazanlardan:KK70:

yok ben senden hesap sorcam, kahve içen similiniz nerde...:KK48::KK48::KK48: bi de kızıl dağınık saçlı, hareketsiz similiyi istiyorum seviyodum onu ben deli olması rağmen:KK61::KK61:

Bence haberi yazan kişi,görümceliği eltilik gibi karşılıklı bir akrabalık bağı zannediyor.
Sokağa çıkıp sorsalar,çoğu kişi bilmez bacanak nedir,elti nedir.Yarışmalarda,sınavlarda bile sorulur yanlış cevaplar gelir.

Sertab baskın bir karakter.Sezen Aksu anlatmıştı sanırım.Grupta organize eden ve disiplin sağlayan kişiymiş.
Nedense hep adamı baskıladığını düşünmüşümdür.18 yıl az değil,sıkılmış,bıkmış da olabilirler.

yok ben senden hesap sorcam, kahve içen similiniz nerde...:KK48::KK48::KK48: bi de kızıl dağınık saçlı, hareketsiz similiyi istiyorum seviyodum onu ben deli olması rağmen:KK61::KK61:

bende nur yerlitaşın icon yapılmış halini istiyorum.. (fotoyu paylasıcam bıturlu ekleyemıyorum yardımcı olun bana yaaa :KK61: )

Ya böyle oluyor işte. Ya bu aşk nasıl bir şey ya, Adam aşık oluyor ve hayat arkadaşını bırakıyor. Nasıl güçlü bir duygu böyle evli adamlar eşini çocuğunu bırakıyor. bir gün aldatılırsam , aşık olunarak aldatılmak istemem. Gidişimin bile acı vermesini isterim. ama adam başkasına aşık olunca gidişim bırak acıyı, parti verme sebebi olur. Allah korusun. Amin

Smiley ekleyen ben miyim ki bana hesap soruyorsun:KK67:Müdireyiz diye şamar oğlanına döndük, hamile ifadesi de yokmuş, bana yazın eksik olanları yönetime ileteyim, adım hıdır elimden gelen budur, aaaaa yıllar sonra itiraf ettim adımı:KK70:

bende nur yerlitaşın icon yapılmış halini istiyorum.. (fotoyu paylasıcam bıturlu ekleyemıyorum yardımcı olun bana yaaa :KK61: )

Tarif ediyorum, foto olarak ekleyecekseniz sağ alt köşede cevapla yazan yeein yanında Dosya Yükle butonu var, ona basıyorsunuz, açılan pencerede Dosya Seç'e basıyorsunuz, pcnizden fotoyu bulup seçiyorsunuz, işlem tamam:KK66:

Smiley ekleyen ben miyim ki bana hesap soruyorsun:KK67:Müdireyiz diye şamar oğlanına döndük, hamile ifadesi de yokmuş, bana yazın eksik olanları yönetime ileteyim, adım hıdır elimden gelen budur, aaaaa yıllar sonra itiraf ettim adımı:KK70:

ne vuruyon apla gariban üyeye:KK61:

valla munecim şu benim kızıl dağınık saçlı dil çıkaran similiyi geri getirir misin plizzzz, kk ya geldiğimden beri vardı o, çok özledim onu:KK61::KK61:

Tarif ediyorum, foto olarak ekleyecekseniz sağ alt köşede cevapla yazan yeein yanında Dosya Yükle butonu var, ona basıyorsunuz, açılan pencerede Dosya Seç'e basıyorsunuz, pcnizden fotoyu bulup seçiyorsunuz, işlem tamam:KK66:

Yok ya ben et kafaymısım ben o butonu yıllardır hiç görmemişim ya :KK23::KK23:
hep mı url den foto yuklemeye calısır bır ınsan oglu tüüüh bana...

X