- 28 Aralık 2018
- 797
- 3.374
Bir gece nezarette kaldımAaaaaaaaaa dönmüşsüüüüün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir gece nezarette kaldımAaaaaaaaaa dönmüşsüüüüün
Soğuk muydu oralar, çok üşüdün müBir gece nezarette kaldım
oktay ile olan romantik anılarını hatırlıyorum ama özgür cüydüm ben. oktay' ın evlenmemek için ayak sürümeleri, eski sevgilisi üzülmesin diye serra yı üzmesi, cüneyt' in başka bir kız bulup bunu serra ya söylememesi aylarca telefon başında bekletmelerinden sonra özgür açık ara farkla en iyisiydi
En akla yatkın tabi ki Özgür’dü ama ne bileyim. Fırtınalı aşk seviyorum ben
oktay' ınki fırtınadan ziyade sorumsuzluktu, evlilik kararını bile dedesinin zoruyla alabilmişti. evlenme teklifi edebilmek için serra' nın pılını pırtısını toplayıp istanbul' a dönmesi gerekmişti.
en son kitapta serra ile karşılaşıyor, eşinden ayrılmış. kimse senin gibi olmadı diyor, bulamazsın tabii elinde tutacaktın başında diye diye okudum
Yol o kızların saçını başını Derler bence.Kizlar bu arada betul ve alev'i hatirlayan?
Serra bugun kk'da betul hakkinda konu acsa, "erkek arkadasimin eski sevgilisi dibimizden ayrilmiyor" sizce kk - bir derdim var (bdv) serra'ya ne tavsiye verir?
Betül kimdi ya?Bir de birisi sormuş Betül'e ne oldu diye. Betül evlendi hatta Serra ona bir balayı mı ne ayarladı da sonra Betül ona teşekkür mü etmedi; bir şeyler oldu../
Serra'nın üniversitedeki belalısı. Bir ara Oktay'a da sarmış gibiydi. O değil miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorumBetül kimdi ya?
Serra'nın üniversitedeki belalısı. Bir ara Oktay'a da sarmış gibiydi. O değil miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum
Ay evet evet Ne ara sevgili olmuşlardı onlar ya Ben kaçırmışım oralarıevet Betül oydu, oktayın eski kız arkadaşı aynı zamanda. o kırılmasın ayrılırken içinde duygular kaldı Betül ün diye sürekli isteklerine tamam demesi serra ile ayrılmalarına neden olmuştu. boşuna demiyorlar iyilikten maraz doğar :)
Bir piriltidir yasamak ve yas onyedi yi de okumustum. Hele o bir piriltidir yasamak kitabi.. ne kadar tozpembe geliyordu gozume. Ipek ongunu bu yuzden hicbir zaman sevemedim.Kızlarrr bu topiği canlandıralım ya. İpek Ongun'un her kitabını okudum.
Anne babayı evden gönderip odanın duvarlarını birbirinden alakasız renklere boyamak pek pratik değil bence deBir piriltidir yasamak ve yas onyedi yi de okumustum. Hele o bir piriltidir yasamak kitabi.. ne kadar tozpembe geliyordu gozume. Ipek ongunu bu yuzden hicbir zaman sevemedim.