B Beta Nirvana Kayıtlı Üye 27 Nisan 2009 426 179 25 Kasım 2009 Konu Sahibi Beta #21 Allah bu güzel duyguyu isteyen herkese tattırsın,güzel dilekleriniz için tşk ederim güzel anneler ve anne adayları
Allah bu güzel duyguyu isteyen herkese tattırsın,güzel dilekleriniz için tşk ederim güzel anneler ve anne adayları
R rzme öpmeye kıyamadığım..... Kayıtlı Üye 8 Ocak 2008 4.440 23 36 25 Kasım 2009 Konu Sahibi Beta #22 okurken ağladım.... bende hamileyim doğuma az bi zamanım kaldı... rabbim yardımcımız olsun hayırlısıyla doğum yapayım inşallah.... sende bebeğini sağlıcakla büyüt.......
okurken ağladım.... bende hamileyim doğuma az bi zamanım kaldı... rabbim yardımcımız olsun hayırlısıyla doğum yapayım inşallah.... sende bebeğini sağlıcakla büyüt.......
L Loadinggg Nirvana Kayıtlı Üye 30 Mart 2009 210 156 28 Kasım 2009 Konu Sahibi Beta #23 çatın dar denilmiş birisinin normal doğum yaptığı hikayesini okuyorum sanarak epey umutlandım ama sezeryana dönülmüş. Sağlık olsun :) güle güle büyütün.
çatın dar denilmiş birisinin normal doğum yaptığı hikayesini okuyorum sanarak epey umutlandım ama sezeryana dönülmüş. Sağlık olsun :) güle güle büyütün.