• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Serra isminde tanidigi olanlar.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

djarum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2013
356
13
118
Diğer
Merhaba arkadaşlar. Kızım olacak insallah ve kesin olmamakla beraber Serra ismini dusunuyorum. Ismin karakteri cok etkilediğine inanıyorum. Etrafınızda serra isimli tanıdıklarınızın karakteri nasil acaba?? Ve guzel oluyor mu serralar:)

İş arkadaşımın kızı serra ismi :)
Çok mızmız bir kız:)
Öğrencim de var aynı isimde o da öyle ;)

Berra var tanıdığım çok akıllı bir kızdı. Serra ilk defa duyuyorum :)

Merhaba arkadaşlar. Kızım olacak insallah ve kesin olmamakla beraber Serra ismini dusunuyorum. Ismin karakteri cok etkilediğine inanıyorum. Etrafınızda serra isimli tanıdıklarınızın karakteri nasil acaba?? Ve guzel oluyor mu serralar:)
Kuzenimin ismi Serra cok guzel, akilli,becerikli ve sevecen bir kiz, pozitif enerjisi yuksek :) saglikla gelsin bebeginiz :)

Serra cok sevdigim bir isim. Bi tanidigim yok ama serra diyince hep guzel ve alimli biri geliyo aklima

Benim bir öğrencim var serra diye. Arkadaslari ile oynamak yerine yanima her tenefus yanima gelip bana soru soruyor. Hatta diğer öğretmenlere de yapıyordu aynisini. Okulda tüm öğretmenler tanıyor kendisini. Çok meraklı çok akıllı ve terbiyeli. Bir kere kitabını unuttu diye kizmistim hemen aglamisti. Biraz nazli olabilirler.

Back
X