merhaba arkadaşlar,
SERRA isminin anlamını bilen varmı bazıyerlerde bolluk bereket diye geçiyor bazı yerlerde de genişlik bolluk diye. acaba hangisi doğru yada ikisde doğrumudur acaba. buismi kızına koyan arkadaşlar varmı? önerilerinizi bekliyorum.
evet, anlami guzel ve benim bir tanidigimin kizinin ismi..
bence cok hos bir isim..
canim eger hosuna gittiyse hic baska isimlere bakma bence kafan karismasin.. yerimseniben
evet, anlami guzel ve benim bir tanidigimin kizinin ismi..
bence cok hos bir isim..
canim eger hosuna gittiyse hic baska isimlere bakma bence kafan karismasin.. yerimseniben
teşekkür ederim benimde çok hoşuma gidiyor ama teleffuzu zor olurmu acaba aslında ilk günden beri aklımda bu isim ama henüz yeni gündeme getirdim ilk ismi elif olacak yani. - Elif Serrra - olacak:)
teşekkür ederim. sevinçli oluş, bolluk manaları konusunda eminmisiniz acaba çünkü sırf bu sebeple koyabilirim SERRA ismini. çünkü diğer anlamları eşimin pek hoşuna gitmeye bilir.
serra bolluk bereket anlamına geldiğini biliyorum hatta,serra isminde bebe giyim dükaknı açmıştım 6 sene önce bolluk bereket anlamı olduğu için,
çok yakın arkadaşımın kızının adı da serra
güzel bir siim bence
serra bolluk bereket anlamına geldiğini biliyorum hatta,serra isminde bebe giyim dükaknı açmıştım 6 sene önce bolluk bereket anlamı olduğu için,
çok yakın arkadaşımın kızının adı da serra
güzel bir siim bence
sen büyüklere bakma canım ya...Eşinin ve senin içine sinsin yeter.Mesela benim ablamın kızına begüm ismini koyduk.kayınvaldesi giller çocuğa bi süre güğüm bile dediler...sırnaşık şey:roflol::roflol:
sen büyüklere bakma canım ya...Eşinin ve senin içine sinsin yeter.Mesela benim ablamın kızına begüm ismini koyduk.kayınvaldesi giller çocuğa bi süre güğüm bile dediler...sırnaşık şey:roflol::roflol:
serra ismini çok beyeniyorum.kuzenimin kızının adı.bende çok kararsızım isim konusunda her hafta değiştiriyorum fikrimi.ama en son begüm de kaldım bakalım.
serra ismini çok beyeniyorum.kuzenimin kızının adı.bende çok kararsızım isim konusunda her hafta değiştiriyorum fikrimi.ama en son begüm de kaldım bakalım.