Doğuma Hazırlık serra ismi hakkında

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

myline

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2009
1.418
4
116
Bursa
merhaba arkadaşlar,
SERRA isminin anlamını bilen varmı bazıyerlerde bolluk bereket diye geçiyor bazı yerlerde de genişlik bolluk diye. acaba hangisi doğru yada ikisde doğrumudur acaba. buismi kızına koyan arkadaşlar varmı? önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
evet, anlami guzel ve benim bir tanidigimin kizinin ismi..
bence cok hos bir isim..
canim eger hosuna gittiyse hic baska isimlere bakma bence kafan karismasin.. yerimseniben

evet, anlami guzel ve benim bir tanidigimin kizinin ismi..
bence cok hos bir isim..
canim eger hosuna gittiyse hic baska isimlere bakma bence kafan karismasin.. yerimseniben

teşekkür ederim benimde çok hoşuma gidiyor ama teleffuzu zor olurmu acaba aslında ilk günden beri aklımda bu isim ama henüz yeni gündeme getirdim ilk ismi elif olacak yani. - Elif Serrra - olacak:)

SERRA... KOLAYLIK, GENİŞLİK, RAHATLIK, SEVİNÇLİ OLUŞ, BOLLUK manalarına geliyor.

teşekkür ederim. sevinçli oluş, bolluk manaları konusunda eminmisiniz acaba çünkü sırf bu sebeple koyabilirim SERRA ismini. çünkü diğer anlamları eşimin pek hoşuna gitmeye bilir.

Teyzemin kızı var adı irem serra..
muhteşem güzel bir arkadaşım var adı serra
Güzel bir isim bence

serra bolluk bereket anlamına geldiğini biliyorum hatta,serra isminde bebe giyim dükaknı açmıştım 6 sene önce bolluk bereket anlamı olduğu için,
çok yakın arkadaşımın kızının adı da serra
güzel bir siim bence

Teyzemin kızı var adı irem serra..
muhteşem güzel bir arkadaşım var adı serra
Güzel bir isim bence

teşekkür ederim arkadaşlar:asigim:

Bir genç kızın gizli defteri serisinin kahramanı serra.. bayılırdım bu kıza ismini de çok beğeniyorum

Bir genç kızın gizli defteri serisinin kahramanı serra.. bayılırdım bu kıza ismini de çok beğeniyorum
alışmak biraz zor oluyor ama hayırlısı bakalım umarım büyüklerimiz zorlanmaz bu ismi söylerken.
çok güzel bir isim.

teşekkür ederim eşimde beğendi bakalım tekrar fikirimiz değişmez inşallah :))

sen büyüklere bakma canım ya...Eşinin ve senin içine sinsin yeter.Mesela benim ablamın kızına begüm ismini koyduk.kayınvaldesi giller çocuğa bi süre güğüm bile dediler...sırnaşık şey:roflol::roflol:

yok neymiş dilleri dönmüy muşsırnaşık şey

birde böyleleri var dimi ama ben dayanamam bozarım böylelerini yani özellikle yapanları :)) söyleyemeyen elif desin :)

serra ismini çok beyeniyorum.kuzenimin kızının adı.bende çok kararsızım isim konusunda her hafta değiştiriyorum fikrimi.ama en son begüm de kaldım bakalım.

serra ismini çok beyeniyorum.kuzenimin kızının adı.bende çok kararsızım isim konusunda her hafta değiştiriyorum fikrimi.ama en son begüm de kaldım bakalım.

begüm çoooookkk güzel. yiğenimin adı.benim kuzum hem çok güzel,hem çok hanım,hem çok akıllı.
senin kızında öyle olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…