Benim de bikere olcaktim dusuk yaptim ve sorunum suaralar istegim yok ve ovulasyon tarihinde olsamda akinti dahi yok jinekologa gitcem panik yapiyorum gtmekten cekiniyorum neyapcam ya[B]arkadaslar 2 bucuk yıllık evlıyım 1 senedır korunmuoruz bebıgımız olmadı doktora gıttıgımde hormon testı yapıldı ve yumurtalıklarım zayıfmıs bu ılacı verdıler adetın 5.gunu kullanıp gunde 1 tane 10 gun sonrada doktora gıdıcem kontrale ??? ben önceden gıttıgımde bu tekdıkler yapılmadan yumurtan var dedı su su tarıhlerde beraber olun dedı ve o tarıhlerde de olduk ama olmadı ve gerı doktora gıttımyanı catlama ıgnesı de verılebılırmı? bu hapı yuttugumda hamıle kalma ımkanımda varmıdır cvp verın lutfenn hamıs olamıorummm (([/B]
canm serophene kullanırsın gidersin doktora yumurtan yeterince büyümüşse doktor demese bile siz söyleyim çatlatma iğnesi vurdurmak istiyoruz deyim ilk ay olumsuz olabilir ama yumurta oluşmuşsa çatlatma kesin yaptırın ben klomet+çatlatmayla hamile kalmıştım bu ara 2.yi düşünüyoruz gene aynı tedaviyi uygulayacam hakkında hayırlısı canm[B]arkadaslar 2 bucuk yıllık evlıyım 1 senedır korunmuoruz bebıgımız olmadı doktora gıttıgımde hormon testı yapıldı ve yumurtalıklarım zayıfmıs bu ılacı verdıler adetın 5.gunu kullanıp gunde 1 tane 10 gun sonrada doktora gıdıcem kontrale ??? ben önceden gıttıgımde bu tekdıkler yapılmadan yumurtan var dedı su su tarıhlerde beraber olun dedı ve o tarıhlerde de olduk ama olmadı ve gerı doktora gıttımyanı catlama ıgnesı de verılebılırmı? bu hapı yuttugumda hamıle kalma ımkanımda varmıdır cvp verın lutfenn hamıs olamıorummm (([/B]
canm serophene kullanırsın gidersin doktora yumurtan yeterince büyümüşse doktor demese bile siz söyleyim çatlatma iğnesi vurdurmak istiyoruz deyim ilk ay olumsuz olabilir ama yumurta oluşmuşsa çatlatma kesin yaptırın ben klomet+çatlatmayla hamile kalmıştım bu ara 2.yi düşünüyoruz gene aynı tedaviyi uygulayacam hakkında hayırlısı canm
ben serophene bullandım ve nugün dr kontrolum vardı gittim yumurta 16ml büyüklükte normal dedi ama çatlatma iğnesi vermedi bu ay kendiliğinden çatlamasını bekliyicek dedi acaba yeniden mi gitsem?
SLMMM BENDE SEREPHONE KULLANDIM SAĞ TARAFTA 2 TANE YUMURTA OLUSMUS 19-20 MM DR ÇOK İYİ DEDİ 21 İNDE ÇATLATMA İĞNESİ VURUNDUM İLİŞKİ GÜNLERİ VERDİ DENİYORUZ BAKALM HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN :))) AYRICA BU AY 2. DENEMEM GÇEN AY EŞİME SAÇMA Bİ SEBEPTEN KIRILDIM DR VERDİĞİ GÜNLERDE İLİŞKİ OLMADI ÇOOK PİŞMAN OLDUM TABİ BU AY MELEK GİBİYİM :)))
Banada doktor yumurta tembelliği dedi. iki kere serephone ve çatlatma iğnesi oldum tutmadi.başka doktora gittim sorun yok git dedi...
Banada doktor yumurta tembelliği dedi. iki kere serephone ve çatlatma iğnesi oldum tutmadi.başka doktora gittim sorun yok git dedi...
Bilemiyorum ama yiruldumMK_ecrinYoruldum artik :(post: 36625699 .!.:benim serophene ilaçını ilk denemem adetimin 5. günün kullandım 12.günüde dr kontrole gittim sağ tarafta yumurta olduğunu söyledi ve 14.günden sonra ilişki önerdi bide dr bana sabır gerektiriyo bu ay kalamayabilirsiniz ama moralinizi bozma dedi demek ki hemen kalıcam diye bişey yok inş. Rabbimin izniyle hamile kalırız
Bilemiyorum ama yiruldum
moralini yüksek tut ilk baştan böyle havlu atarsan olmaz biz elimizden geleni yapıcak tevvekkül edicez
ama unutma strest her hastalığın başı
ben bu ay hiç bişeyi strest etmiyicem canımı sıkmıyıcam ve en önemlisi beklemiyorum çünkü beklediğin zamn daha çok üzülüyorum ve üzüyorum
canım inş bu ay hamile kalırsın inş. hayırlı haberlerini burdan bizlere duyurursun
hem moral hemde destek olursun
Hamileyimm 3 haftalikinşallah canım burdan güzel haberleri veririm haftaya belli olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?